UDANEGO WEEKENDU
UDANEGO WEEKENDU
Wcale tak nie szaleje, a efekty stanęły w miejscumnie jest potrzebna dieta - konkretne posiłki o wyznaczonych porach, bo wtedy jej przestrzegam i nic nadprogramowego nie podjadam
gdy odzywiam się w miarę dietetycznie mam rózne wpadk, w tygodniu byly driny, ciastka, bulki i az mi wstyd o takim obzarstwie pisac na forum - waga jutro nie bedzie rewelacyjna
za to dumna jestem z codziennej solidnej porcji,,kijów", dołaczyłam do jednej z cwiczacych grupek i jest super, zaliczyłam tez plywanie na basenie
![]()
Aga najważniejsze, ze sie ruszasz to i efekty będą, a chwilowe zastoje to normalkaTym sie nie przejmuj
Buziaki...........
Kochane Chudzinkito nie jest tak jak napisała Syberia , zycie niestety pisze rózne scenariusze i na wiele spraw nie mamy wpływu albo gdzies przegapilismy ten moment kiedy mozna byó cos zrobić
to co pszę nie ma nic wspólnego z odchudzaniem tylko z moją najblizsza rodziną
dlatego nie mam głowy na siedzenie przy kompie a na stres i nerwy reaguję częstymi wypadami z kijkami i jeszcze jezdzę na basen
Nie jem duzo ale mam wpadki słodyczowe, np. wczoraj byłam tak zdruzgotana, ze kupiłam 15 dad galaretki w czekoladzie i pokonałam ja w ciagu 5 min- TRAGEDIA
wszyscy mówia ze wyzgrabniałamja róznicy nie widzę a na wadze ciagle to samo
Pozdrawiam wszystkich i wybaczcie że Was nie odwiedzę - przed chwila dzwoniła mama i mószę do niej popedzić i pewnie nie obedzie sie bez szpitala bo spadla ze schdów i z ręka nie jest w porzadku
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Aguś pozdrawiam i miłej niedzieli![]()
Aga współczuję... problemy w rodzinie sa najważniejsze... zatem rozwiąż problemy a potem zajmiesz sie porządnie dietkąto co pszę nie ma nic wspólnego z odchudzaniem tylko z moją najblizsza rodziną![]()
Buziaki..........