Cześć dziewczynki widzę, że na dobre zadomowiłyście się w nowym forum- zaraz sprawdzę co u was słychać
Cześć dziewczynki widzę, że na dobre zadomowiłyście się w nowym forum- zaraz sprawdzę co u was słychać
Witaj !!! Cieszę się że dołączyłas!!! wszystkie byłyśmy nie zadowolone ,ale z czasem pokochamy i to miejsce ,bo fajna atmosfera ,jest tam gdzie MY
Witam pourlopowo i po nowemu,....buziaki zostawiam i pozdrowienia
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Kaloria - Mała, wredna istota, która siedzi w Twojej szafie i co noc
zszywa Ci coraz ciaśniej ubrania...Moje początki A tu ja w całej okazałości
AGAAA wpadłam się przywitać.Właśnie wróciłam z urlopu.
Przesyłam gorące pozdrowienia i buziaki
Och, wreszcie dorwałam się do kompa - moich menów nie ma w domu mogę spokojnie pobuszować po necie
Witam Was dziewczynki - pogoda dzisiejsza nastraja optymistycznie, mamy nowe forum i czas zabrać się za konkretne odchudzanie( bo w moim przypadku różnie z tym bywało) Chciałam powstawiać buziaczki, ale nic z tego nie wyszło
Agaa, ja sie wyręczyłam dziewczynami. Też nie mogłam przenieść suwaczka - pokazywał się komunikat, że za długi. Poproś synów a zrobią Ci to w mig. Do awatarka jeszcze nie dojrzałam. Zdjęcia muszę wrzucić do komputera a jakoś ciągle brakuje czasu.
Co do jeziorka to kąpałam się w nim tylko jak młodsza córka była mała. Trochę jest brudne, pełno nad nim moich uczniów. Jesli już to jeżdżę nad okoliczne jeziora - nieco wieksze albo mniej zatłoczone. A najczęściej w weekendy to cała okolica się pakuje i jedzie nad morze - stąd ustawiczne korki w Nowogardzie. Kiedyś nie było tego problemu. Czekamy na obwodnicę. Basen polubiłam miłością wielka od czasu jak go wybudowali. Włażę i pływam a potem spokojnie się przebieram, czego nad jeziorem i morzem nigdy nie robię. Pływam długo więc się boję, że sobie coś odmrożę nad tymi jeziorami. Dlatego zrezygnowałam z kąpieli morskiej ostatnio. Było 14 stopni - zimny prąd od Kołobrzegu. Nad naszym morzm uwielbiam pogodę - można jeździć na rowerze itp. A nad śródziemnym, ciepłą wodę. Jak ostatnio byłam, to tempratura wody była jak w basenie - 25 stopni. I te widoki na góry jak się pływa