Witam Was, babeczki na nowej stronie. Jakoś dziwnie się przenosić, ale cóż, usiłowałam dopisać się na starej stronie i nic, więc trzeba zadomowić się i tutaj.....
Witam Was, babeczki na nowej stronie. Jakoś dziwnie się przenosić, ale cóż, usiłowałam dopisać się na starej stronie i nic, więc trzeba zadomowić się i tutaj.....
Witaj Aia, humory mamy wciąż takie same i gotowe jesteśmy na wszystko......., aby tylko oszukać głodka.
TU MNIE łATWIEJ ZNALEŹĆ Na nowej drodze życia z ........dietką!!!!!! - Grupy Wsparcia Dieta.pl
O matko, nie umiem zrobić nowego strażnika wagi, na tej stronie, na której robiłam dotąd każą mi się logować.....Nie wiem, gdzie są ikonki do wstawiania obrazków czy koloru....I mój laptop ma zepsutą mysz i muszę klikać dotykowo, ratunku!!!!!!
Cześc Aiuś !
No i super , ze tu jeseś. Początki też miałam tu ciezkie Pozdróweczka !!
Początki są nawet bardzo ciężkie....Gdzie są buźki do wklejania?...Te, które są na dole służą tylko do ozdobienia tytułu, co?...A nie pamiętam skrótów innych buziek....I jak się robi kolor i wstawia obrazki? Trzeba nauczyć się na pamięć zapisów, nie ma już gotowych do kliknięcia?...O matko......
No dobra, nie jest tak źle, wykres udało mi się zrobić, linki do wątków też....Jeszcze tylko kolor i obrazki.....
Ale piękne to otwarcie olimpiady....
Ooooo, dzięki lekturze "koła ratunkowego" znalazłam buźki...