Jadziu przyjemnej bezstersowej pracy i pamiętaj mamy byc grzeczne i rozruch żeby miec kondyche
witajcie laski
Piszę z pracy , dzisiejszy dzień minął nawet dosc spokojnie .
Wszystko zdążyło sie porobić do popołudnia , mogę więc
co nieco napisać . Po pracy na dwudziestą idziemy do kina na
" Integrację " dlatego pewnie nie poklikam z wami .
Jutro obowiązkowo na siłownię i nie ma to tamto , starczy
już tego obijania się , Straciłam formę i muszę to nadrobić , koniecznie .
Iziu coś zle przeczytałas ja nie chudnę , niestety
a co do tego że ty nie polegniesz w święta to ja nie mam wątpliwości
chociaż gdybyś raz poległa to by ci pewnie nie zaszkodziło , a nam
nie było by tak głupio i WSTYDNO
Buziam was wszystkie Pa Pa
J16 od 29.08.2010 dieta Dukana
od 27 03 2011 utrwalam
Tu :chcę schudnąć z Dukanem - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl :chcę schudnąć z Dukanem - GrupWsparciaDieta.pl tu jestemJadwigachceschudnąć z dukanem
Myślę, że to jest bardzo dobry termin, żeby zadbać o powrót do dobrej formy. Zwykle ludzie się budzą na wiosnę, z zimowymi przybytkami, rozleniwieni. A jak myśmy zaczęły jesienią, to może uda się nie tylko nie przytyć przez zimę, ale nawet schudnąć i z dobrą kondycją rozpocząć sezon wiosenny? Mam taki zamiar. No i jak człowiek trenuje, to jesienne chandry mają trudniejszy dostęp do takiego ludzia.
Ja też jestem ciekawa jak Ci się film podobał, bo opinie są skrajnie różne Miłego zatem
Buziaki...........
Ja słyszałam różne ale głównie od młodzieży :
Wpadlam z pozdrowieniami Jadziu droga ........troche mnie nie bylo i mialam juz Was opuscic,ale....................................... i tak sie trudno rozstac-buziam .
Ten wątek został automatycznie zamknięty i jest kontynuowany tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]