Strona 1 z 853 1 2 3 11 51 101 501 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 8530

Wątek: chcę schudnąć z Dukanem

Awatar jadwiga16
    jadwiga16 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin
    Wpisy na blogu
    2

Smile chcę schudnąć z Dukanem

Jestem nowiusieńka dopiero co się zalogowałam , mam nadzieję, że mnie przyjmiecie . Razem
    łatwiej zmagać się z nadwagą . Czego ja już nie próbowałam w sumie zwaliłam może z 60kg
    a teraz ważę 114kg ZGROZA , klasyczne jo jo. Chcę się odchudzić z dietą Dukana . Waham się
    no i czekam aż wrócę z urlopu i skończą się warzywa i owoce pachnące słońcem , które
    uwielbiam .Co myślicie dziewczyny o tej diecie ? Pochwalcie się wynikami . Ja gdy się zdecyduję to zacznę po urlopie w pażdzierniku . Trochę się boję z powodu depresji na którą
    zapadłam po śmierci męża , ale tak jak teraz wyglądam i się czuję to też mnie dołuje .
    Dlatego muszę coś z tum zrobić .
    Ostatnio edytowane przez jadwiga16 ; 29-08-2010 o 12:27

Awatar kortinka
    kortinka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    uk

Domyślnie Odp: chcę schudnąć z Dukanem

Dobrze zrobilas ,ze sie zalogowalas i nie czekaj do pazdziernika, lepiej zacznij pomalutku juz teraz, jesli nie dukac to MZ(malo zrec).
    Ja jestem na MZ.Tutaj sa bardzo fajne dziewczyny,ktore stosuja diete Dukana i swietnie im to wychodzi.Na pewno znajdziesz tu cos dla siebie.
    Z nami schudniesz i mam nadzieje utrzymasz wage ,bo to nielatwe,ale nie niemozliwe.Najwazniejsze jest pozytywne nastawienie.Bede trzynac kciuki.
    Powodzenia zycze.

Awatar marzanna125
    marzanna125 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk
    Wpisy na blogu
    31

cześć Jadwigo, pierwsza rada nie wyznaczaj sobie daty od której zaczniesz dietę, zmień nawyki żywieniowe i dopiero wtedy szukaj diety dla siebie
    byłam przez trzy miesiące na Dukanie i jeśli jesteś osobą bardzo konsekwentną to dieta dla Ciebie, ale jeśli masz z tym problem to szukaj innej diety bo tu się tylko dorobisz kolejnego jo-jo.
    pozdrawiam i trzymam kciuki

No to spróbujemy jeszcze raz... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Podjęta decyzja 01-03-2010
    Pierwszy cel 85 kg osiągnięty 30.09.2010
    Cel ostateczny 75 kg

Awatar jadwiga16
    Mieszka w
    Szczecin
    Wpisy na blogu
    2

Smile Odp: chcę schudnąć z Dukanem

Dzięki dziewczyny ,że tak szybko odpowiedziałyście . Macie rację że ograniczyć żarcie można
    zawsze . co do dukania to chcę zacząć w pażdzierniku tylko dlatego , że jadę z kumpelą do Egiptu i trudno by było nie podrinkować tym bardziej że są w cenie imprezy . Jestem imbecylem
    komputerowym i nie umiem wprowadzić do swojego profilu strażnika wagi, ale będę próbować
    do skutku

Awatar kapucynka
    kapucynka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Elbląg
    Wpisy na blogu
    2

Witaj Jadwigo
    Dobrze trafilas ,teraz jeszcze podjąć twarda decyzję i do walki z wagą i apatytem.
    Ja właśnie konczę przedostatni etap diety dr. Dukana.Poszlo mi dosyc łatwo i z wagi 80 kg zeszłam do obecnie 62-63 kg.Zadowala mnie 65 kg i tego mam zamiar pilnować.
    Stosowałam diete dosyc rygorystycznie na etapie chudnięcia i utrwalanie.
    Teraz na końcowce utrwalania juz pozwalam sobie na wyskoki ale robie to świadomie bo chce przyzwyczaić organizm do wszystkiego czego sobie odmawialam.

Jesli masz jakieś pytania odnośnie technicznej organizacji forum ,czy dotyczące dietto śmialo pytaj.
    Sa tu prawdziwe ekspertki dietetyczne i bardzo pomocne.

Zachęcam do podjęcia decyzji i pozdrawiam

nemo40 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Witam nową koleżankę Ja też nie jestem bardzo długo na forum , ale muszę przyznać ,że dziewczyny bardzo pomagają Ja od marca do czerwca schudłam 6 kg , w lipcu i sierpniu bardzo sobie pofolgowałam - jadłam wszystko i ciągle ,ale muszę przyznać ,że jeszcze trzymam wagę - pewnie dlatego , że długo chudłam nie ma efektu jojo . Teraz muszę znowu się zabrać do pracy Ja jak Kortinka po prostu mniej jem - daje to efekty ale powolutku Napewno dasz radę - będę trzymać kciuki Pozdrawiam

Awatar maylett
    maylett jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kamień
    Wpisy na blogu
    7

witaj Jadwisiu, ja tez przez ok,1,5 miesiąca byłam na dukanie, ale stwierdziłam, że to dieta nie dla mnie, bo się po niej źle czułam i brakowało mi owoców i warzyw. Teraz poprostu mniej jem i staram się nie jeśc pieczywa. Waga niestety nie spada tak szybko jak na dukanie, ale mam nadzieje, że powoli jedanak osiagnę swoją wymarzona wage. Życzę Ci powodzenia w odchudzaniu i już od dzisiaj staraj się ograniczac jedzenie.

Awatar jadwiga16
    Mieszka w
    Szczecin
    Wpisy na blogu
    2

Dzięki za miłe słowa . Przeżyłam wczoraj szok stanęłam na wadze iii 119,5 kg KURDE i niech
    to szlag . Nakupowałam co potrzeba , zrobiłam dzisiaj wyniki CHOLESTEROL 213 . Jakbym
    dostała kopa . JUTRO RUSZAM z Dukanem . Dzisiaj zrobiłam z dziewczynami pożegnanie
    pomidora , ogórka i procentów i do boju . Trzymajcie za mnie kciuki .Co do wycieczki do
    Egiptu to może macie jakąś radę jak to zrobić żeby utrzymać dietę . Dalej nie mogę sobie
    poradzić ze strażnikiem wagi , nawet nieopatrznie tą nazwę umieściłam na podpisie .
    No więc będę swoim strażnikiem i będę szczerze jak na spowiedzi pisać o swojej wadze.

29.08 2010 START - DZIŚ UDAŁO MI SIĘ ZE STRAŻNIKIEM ( mała rzecz a cieszy }
    Ostatnio edytowane przez jadwiga16 ; 29-08-2010 o 08:36

Awatar kortinka
    kortinka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    uk

No to plan obrany, teraz tylko wprowadzaj w czyn.
    Powodzenia.

Awatar jadwiga16
    Mieszka w
    Szczecin
    Wpisy na blogu
    2

Dzisiaj drugi dzień ,na razie jest OK . Czuje się dobrze , oby tak dalej .
    Dziękuję ci kortinko.
    Ostatnio edytowane przez jadwiga16 ; 30-08-2010 o 07:30

Strona 1 z 853 1 2 3 11 51 101 501 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów