Juz na koncie!!!!!
Dzis zalegle a w poniedzialek zacznie sie regularna wyplata, co dwa tygodnie!!!!!!!!!!!!
Juz na koncie!!!!!
Dzis zalegle a w poniedzialek zacznie sie regularna wyplata, co dwa tygodnie!!!!!!!!!!!!
lody.jpeg
Anoolka gratuluję i stawiam lody dla Ciebie!!!
Słyszałam jak Anooli kamien z serca spadł to huk był taki ze az w piernikowie było słychac , no to chlusniem bo usniem za tę Czcigodną Emerytką tyle szampana się leje że szkoda marnować .No to teraz wiatr w zagle dostałąs to jeno mig a nad oceanem zamieszkasz Hihi pewnie juz nawet i upał nie dokucza
Yoanka no ja nawet nie kumam co Ty za jedzenie dla kolezanki szykowałas to tak egzotycznie brzmi ze hoho ja tam na etapie kotleta jestem hehe ale dobrze ze Ci choc jakieś kolezanki NIE HERETYCZKI sie trafiają bo przynajmniej humor sie poprawi a i rehabilitacja napewno tez milej przebiega bo tak z godnoscia to na bank bardzo nudno by było .Hehe a kto widział kalorie zdrowe czy chore :P:P No a tym ozonkiem to uwazaj bo zazdrosc do zbrodni doprowadzi .
Optus a ja dzis wykorzystałam papierki T zeby zarejestrowac go do specjalisty i jak wpierw było ze rejestracja na przyszły rok to po okazaniu papierka mam w poniedziałek wizyte z T, jednak jest przestrzegane to udogodnienie .
Bonusiu i co znowu wiosnę mamy .
Po wczorajszym śniegu nie ma śladu. Dzień ponury i mokry, ale gimnastykę zaliczyłam. Teraz ze względu na ferie jakieś przerwy nam fundują. Normalnej nie ma cały styczeń, tej dodatkowej też za tydzień nie będzie.
Szkoda, że mi nikt do doopy nie nakopie, żebym swoją matę rozłożyła...
Po zajęciach odwiedziłam kilka sklepów, żeby zobaczyć, czy może tam na mnie jaka kiecka nie czeka. Ale jakieś takie proste worki tylko widziałam, nawet oglądać mi się nie chciało. Jak z kolei ładnie uszyta - to krótka... nie lubię takich przed kolano.
Jeszcze tydzień - może mnie oświeci i coś wymyślę.
Cieszę się Anulka że masz wreszcie sytuację wyklarowaną. Teraz tylko na własne oczy przekonać się - czy wybrana lokalizacja rzeczywiście taka super - i pakować manatki.
Spadam do wyrka, byle jaką noc miałam, od czwartej głupie myśli spać nie dawały. Może dzisiaj będzie lepiej.
Maniu, dobrze, że chociaż do czegoś się przydają...
Moje odczucia po pierwszej radosci – dlaczego czlowieka upakarzaja ze wszystkie lata pracy, placenia podatku? Czy tego nie powinni szybciej zalatwiac? Tylko co? Biedny zestresowany czlowiek musial tam lazic, chociaz szlag czlowieka trafial to trzeba bylo grzecznie… prosze, dziekuje, przepraszam ze jeszcze zyje i ze myslalam iz mi sie nalezy!
Bo jak “pani” uswiadomila – mi sie nic nie nalezy, oni to dopiero ustala.
Trzy i pol miesiaca ustalali! Trzy i pol miesiaca szarpali moje nerwy.
Teraz jeszcze mam sobie poczekac dwa tygodnie na otrzymanie koncesji upowazniajacej mnie do roznych znizek i bezplatnych wizyt do specjalistow.
Pewnie terminy tez odlegle....
Czyli co? Zaczynam SPOKOJNA STAROSC!!!!
Tylko co ja marudze? Polska emeryture zaczelam zalatwiac w maju ubieglego roku i jeszcze nic sie nie dzieje ani nie stalo...
Cale szczescie ze skladalam przez swoja jalmuzownie to dostalam kangurska jalmuzne bo mieli slad dzialania. Bo tu najpierw trzeba zalatwic z krajem w ktorym czlowiek stawial pierwsze kroki.
Poyebane to wszystko!
Szkola, macierzynski, wychowawczy i jak syn poszedl do szkoly to calkiem sie zwolnilam. Gdzies tam troche pracy bylo ale ile za to moge dostac?
Opty jaka byla noc to nie wiem, klima latala do 5 rano. Teraz sa chmury przez co jeszcze tak nie grzeje. A moze niebo daje mi odetchnac po emerytalnych zmaganiach i refleksjach? E, takie dobre to ono nie jest! Zaraz da mi w doope!!!!
Najpierw sprzedac Babajagowo!!!
Yoana a u nas teoria zeby bezpowodowo glutenow nie rzucac. Tylko ci co musza… wiec jak to jest? Co mam rzucic zeby schudnac? Pewnie tylko jedna rzecz - ZARCIE! Lub picie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
A ta kolezanka to bogada czy tez bedzie miala zalosna emeryture, jesli do niej dotrwa?
Maniu, no zerwalam postanowienie i juz z Toba gadam! Choc wredna jestes. Bo z kim mialam sie cieszyc osiagnieciem? Z druga emerytka!
I wlasnie zadzwonila Dorota i pomyslne gadane bylo odnosnie sprzedazy Babajagowa. Troche wiecej czasu potrzeba ale mam nadzieje nastepne Boze Narodzenie TAM celebrowac. &&
Witam .
Aniu Gratuluję!
Bardzo mila wiadomość.
Yoana ,co masz na myśli okreslając kogoś słowem HERETYCZKA
Mnie się kojarzy z osobą nie wierząca w ta samą religię ....
Juz od jakiegoś czasu miałam się zapytać .(''kto pyta nie błądzi'')
Optus ,jak czegoś pilnie szukam ,to przeważnie przepłacam i nie jest do końca takie jak bym chciała .Najlepiej mi się kupuje z wyprzedzeniem .Wczoraj na wyprzedaży kupiłam dwa nakrycia głowy ,nareszcie takie jakie mi się naprawdę podobają .
Dziewczyny u nas po śniegu ani śladu.
U mnie same smutki i zdenerwowanie ,wszystko co rozpoczęliśmy w starym roku ,to w nowym się nie realizuje ,tylko wydalismy kase i nie wiemy jak to się skończy.Do tego problemy w rodzinie.
Nie chce o tym pisac .
Malo spię i tak jakoś....
Za chwilę jedziemy załatwiać urzędowe sprawy....
Mania,Bonusia ,Krystyna
Udanego dnia wszystki Kruszynkom