Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Nutka, HERETYCZKĘ wymyśliła Mania, oznacza osobę, która nie dość, że nie pije, to jeszcze marudzi i umoralnia. To jeszcze przecież początek nowego roku, dużo czasu na realizację rozpoczętych w starym roku zamierzeń/planów. Oby tylko zdrowie dopisywało :love:
Anoolka, kuleżanka to niezbyt bogata na ichnie warunki, na nasze - to chyba całkiem, całkiem. Ale wydaje TAM :mdr: A dzisiaj dowiedziałam się, dlaczego taką ładną figurę załapała, przyznała mi się telefonicznie. Bo ją wychwaliłam, że na tym wegaństwie pięknie schudła i okazało się, że opaskę na żołądek ma założoną i zjechała ok. 30 kilo. I nabrała wstrętu do mięsa i nabiału, tak jakoś stopniowo. Czyli tania w utrzymaniu, rano je filiżankę płatków owsianych na wodzie, na drugie śniadanie filiżankę kisielu z sokiem lub owocem, na obiad albo zupę w knajpie, albo jakąś pastę/pieczeń/sałatkę wegańską ( też w knajpie ) , ponieważ ma zmniejszony żołądek, więc nie daje rady zjeść całej porcji i resztę zabiera do domu na podwieczorek . Wieczorem najczęściej jakiś owoc albo orzechy. Praktycznie nie gotuje, tyle, co wodę do płatków albo kisielu. Pytałam, czy jest zadowolona z takiego trybu życia, to powiedziała, że nie. Bo nie ma radości z jedzenia. A że mało je, to i kondycji nie ma, więc nawet dłuższy spacer ją męczy. No to nie wiem. Wygląda bardzo ładnie, ale może to za duża cena za utratę drobnych przyjemności.
A ja grzecznie kolo 22 poszlam spac, spalam godzinke i doopa blada.
Rozne glupie i nie tylko glupie mysli mi lataja pod sufitem, tym osobistym.
Buuuuuu
Teraz to powinny wyłącznie optymistyczne myśli latać !
https://forum.jestemfit.pl/imgssl.ph...-and-beads.jpg
A moze mi brakuje kolysanki w wykonaniu bliźniaczki?
Mania poszla ptaszory karmić.
A te kolysanki Ajske mi obudziły.
Wiesz, w stosunku do jalmuzowni mam troche nieczyste sumienie. Pewnie dlatego nie spie.
Mam nadzieję, że jednak się wyspałaś ?
Na dobry początek dnia
https://comps.canstockphoto.pl/kawa-...sp41607267.jpg