Strona 1006 z 1949 PierwszyPierwszy ... 6 506 906 956 996 1004 1005 1006 1007 1008 1016 1056 1106 1506 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,051 do 10,060 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Maniu - dzisiaj nie ma listy, ale Twoje ulubione melodie lecą. I mój ulubiony prezenter prowadzi.
    Krysiu - nie mam takich doświadczeń, tylko ZUS i praktycznie jeden zakład. Inne to epizody - chociaż w ogólnym rozrachunku do lat pracy się przydały.
    Yoanko - szkoda, że "przybywa" tak szybko. Tyle wysiłku trzeba, żeby coś zrzucić, a chwila nieuwagi - i już się znajdzie...
    A jak kiełbaski "z ognia" ? Pogrzebacz się znalazł ?
    Rano za oknem miałam zimę, ze śniegiem oczywiście. Ale w południe słoneczko zrobiło swoje i mogłam na zakupy spokojnie pojechać. A potem jeszcze pluszaka przegonić. Jutro sprawdzę, czy pięć dni ma jakieś odbicie na wadze. Szkoda, że miara się nie obmierzyłam, bo w sumie, to najbardziej mi na "obwodach" zależy.
    Jeszcze tydzień...
    Anulko - a może trzeba się przypomnieć ? Od maja... to przecież szmat czasu !

krystyna2201 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    lubuskie

Aniu o ile wiem to tu na miejscu jak ma się ukończone lata i skompletowane dokumenty to długo nie trwa. Koleżanka dostała jeszcze w tym samym miesiącu emeryturę co złożyła wniosek.
    Ja nie mogę za szybko składać wniosku bo lata będę miała w 2020 w styczniu a w KRUS muszę mieć opłaconych równo 100 kwartałów.
    Prędzej byłam z wychowawczym 16 lat na ZUS. Żeby nie stracić na tym biznesie to muszę najpierw otrzymać decyzję z KRUS że mam już te wymagane lata opłaconych składek.

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Dziekuje Optusiu
    A to dzis nie niedziela

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

przecież życzyłam Ci miłej SOBOTY !
    gdzieś się chochlik wkradł ?

Awatar AnekSadek

Cytat Zamieszczone przez opty55 Zobacz posta
    przecież życzyłam Ci miłej SOBOTY !
    gdzieś się chochlik wkradł ?
    Oj Opty, wiem ze zyczylas mi milej soboty ale ja mam codziennie NIEDZIELE!

Awatar AnekSadek

Opty mi sie bardzo wydaje ze dopiero jak zaczelam lazic za kangurska jalmuzna, jak sie pytalam czy jakies wiesci o tej polskiej to dopiero ktos popchnal. Cos mi sie wydaje ze facet co mnie w maju zalatwial nie zrobil co trzeba. Ale co tam, mam z czego zyć i za co tyć!
    Krysiu ja i tak tych ich systemow nie rozumiem… wazne ze juz mam swoje zalatwione. Moge teraz sie skupic na innych sprawach. Tylko niech ten upal zejdzie bo nie mam sily na nic poza pomieszczeniem z klimatyzacja robic a mam co..

Mieszka w
    lubuskie

Aniu będę sie o te sprawy martwić dopiero za rok, na razie cieszę się że z oczami wszystko ok. Skupię się na odchudzaniu bo w czerwcu lecimy do Tunezji a we wrześniu syn bierze ślub. Tak że jak na ten rok to rozrywki mam aż nad to i nie będę sobie zawracała głowy emeryturą-jeszcze młoda jestem a młodym się nie należy.

Mieszka w
    lubuskie

Cytat Zamieszczone przez yoanna1964 Zobacz posta
    Dzisiaj CIACHO powiedziało, że mam się nie przyzwyczajać do masażu, olejków i kadzidełek. Okres ochronny mam tylko do niedzieli. Później , no cóż, będzie ostro [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Będę robić formę. Na źródło Błękitnego Nilu.
    Yonna powiesz mi coś dokładniej o źródłach Błękitnego Nilu.

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Optus wielka buzka za przypomnienie bo wiadomo ze Okupant był wiec gadu gadu i tak czas leciał ale jeszcze troche posłuchałam.A cały czas kombinuje jak zabezpieczyc pawilonik przed deszczem i zeby na dodatek na zime tez było , i wymyslamy taki eternit przezroczysty bo chyba najtanszy .
    U nas dzis piekna wiosna , cieplutko i piekne słoneczko a pognałam na ryneczek z eby sprawdzic jak wyglada zaopatrzenie w spodnie bo wypadałoby jakies porzadniejsze miec niz tylko jedne dzinsy na d... bo na tę wystawę chyba wypada mi sie jakos odziac no i pani dała mi do chaty 3 pary spodni wiec obmierzyłam no i jedne superowe taki styl rurkowy ale nie opiete na nogach no i mam problem z głowy no i rozmiar jest całkiem satysfakcjonujący
    Krystynko ja juz stary emeryt i u mnie była prosta sprawa bo ja miałąm prawo isc na emeryturę po 20 latach pracy .
    Anoola no i jak spałas po kołysance mego slubnego chopina tak sie starał tak se mysle czy przypadkiem nie za duze towarzycho jedzie ogladac chałupe ,ja bym osobiscie tak wazne sprawy wolała chyba w mniejszym gronie przemysliwac .
    Tez ostatnio przyciagnełam dwa kartony bo troche skarbow chce spakowac i do piwnicy w ywalic bo juz gesto sie robi od kurzołapów .
    Yoanka no juz wymyslasz bo ile mozna przytyc przez dwa tygodnie , jak Ci kilo wiecej sie pojawiło to wszystko bo jak wiecej to woda s ie zatrzymała .
    Hihi nno pogrzebacz pogrzebaczem ale czy stary te odwrotne gmeranie tez załatwił
    50261863_2502796483095405_3103028337086300160_n.jpg
    takie cos szykuję dla ptaszorkow

Awatar AnekSadek

Mania przynajmiej Twoj M o mnie dba i nie tak wredny.
    Kolysanka pomogla, do 4 grzecznie spalam. 6 godzin widac na babuszke wystarczy.
    Przeciez ja tam nie raz pojade. Wszystko zalezy kiedy bedzie kupiec na moja chate.
    Przeciez nawet jakbym teraz pojechala z dziewczynami to pewnie tylko wybierzemy w jakiej czesci lepiej sie rozgladac a juz konkretniej jak kupiec bedzie.
    Jak tak szykujesz domek dla ptaszorow to i mi wybuduj!!!

Uprawnienia umieszczania postów