Strona 1008 z 1949 PierwszyPierwszy ... 8 508 908 958 998 1006 1007 1008 1009 1010 1018 1058 1108 1508 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,071 do 10,080 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Bońcia, Mania ma rację, to wodą podeszłam, z nieumiarkowania w jedzeniu i piciu, już jest o.k.

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Opty, a u mnie wróble też wywalają z karmnika a później z wdzięczności obsrywają schody [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Sikorki czepiają się na słoninkę i na kulki tłuszczowe.

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Pospalo mi sie...
    Optusiu dziekuje za kawe!

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Szukam kamerki on-line z karmnikami, ale kicha. Tylko to znalazłam
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Trzeba wstawać i FORMĘ (nadwątloną [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ) szykować. Sprzęt trzeba odkurzyć i używać. Zjebkę dzisiaj dostałam, to i chłop właśnie sprzęcior przed telewizor postawił, ĆWICZYĆ BĘDĘ !

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Yoanka, powodzenia w ćwiczeniu formy !
    Karmników z podglądaniem tez szukałam niedawno, nie znalazłam...
    Maniu - super domeczek. Oby szybko ptaszki go zamieszkały. Pewnie więcej "naprodukujesz" /
    Może by tak wziąć przykład z Yoanki i porozciągać się na piłce ?
    Spróbuję.

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Ja dziś w pracy się nabiegałam a w domku nie lepiej.
    Piekłam jabłecznik (dla wnusi )i flaczki gotowałam dla córci i zięcia. Jutro przyjeżdżają w gościnę. W międzyczasie razem rozbieralismy choinkę. .pusto się zrobiło i smutno.
    A jeszcze zrobiłam sałatkę na kolacje a Z posprzątał chałupe.Teraz laba przed telewizorem.
    No Yoanka jak się dobrze przyłożysz to w krew Ci wejdą ćwiczenia w domku. Też mam taką nadzieję że będę ćwiczyć. .choć po Anoolci i Optusi opowiadaniach
    widać, że może być różnie. Chęci starczają na krótko!

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Bonusiu to co wstawiłam to jest budka legowa i licze ze jakas sikorka zechce tam zamieszkac , karmniki wisza i tak jak mowisz sikorki wpadają lapia ziarenko i leca na drzewka gdzie dziubią słonecznik z łupinki , dzwonce za to rozsiadaja sie i jeszcze wyganiaja inne ptaszki .
    Ja jeszcze choinke potrzymam, narazie mnie jeszcze nie wnerwia wiec niech stoi i zdobi.
    Optus no ganiałam dzis jak głupek szukajac tych wkłądek ale sklepy medyczne zamkniete a te pseudo drogerie nie miały
    Mam jeszcze jedna taka budka ale ją chyba Koksikowi dam zeby w Raju ptaszki sie tez lęgły w ładnej budce a działce wyłazą wszystkie cebulaki , ranniki zeby tylko wielkie mrozy nie przyszły , dzis byłam sama wiec se spokojnie potuptałam i nawet wapnem podsypałam na trawniku a potem spacerkiem do chaty .
    A dzis tez\ taka fajna muzyka cały dzien leciała i do tej pory słucham .I co schudłas ???A przezroczysty chce bo to przecie ciemne miejsce za budą a i mozna by troche boki zagrodzic zeby nie wiało a byłoby jasno.
    Anoola no nie udało mi sie dzisiaj , jeno koperta juz czeka gotowa do wysyłki ale nie ma strachu bede w poniedziałek od rana ganiac.
    No tez cały czas dumam o gadzetach do tv ale juz tak mało go uzywam ze bede dalej dumac a wkoncu w iosna idzie to i tak nie potrzeba .Dzis nawet nie właczyłąm jeno radio gro .
    Yoanka no tez zakupiłam wczoraj s łoninki i nawet ze skora była wiec licze ze ptaszki beda zadowolone .A widzisz mowiam z e woda , tak szybko sie nie tyje konkretnie .Jeden domek wisi od zeszłego roku a ten bedzie wisiał blizej budy zeby go widziec wiec nie wiadomo czy sikorki zaakceptują miejsce , ja nie mam takich drzew na budki lęgowe bo za mocno je tnę i sa niskie ,a u sasiadki za płotem jest swierk podciosany i tam powiesilismy w zeszłym roku .

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Mania, u nas klony przedwojenne, domki powieszone i gucio. Sikorki lęgną się w słupku przy furtce, olewają apartamenta.
    Popedałowałam pół godziny, bez obciążenia, bo jeszcze tej nogi nie powinnam obciążać, ale doopencja mnie boli. Od siodełka. Widać [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] mam delikatną. Jak brzoskwinię [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Optusiu, u mnie to albo piłki nie mogę znaleźć, albo pompki do niej Jutro poszukam. Tylko gdzie ja taką napompowaną wielką piłkę będę trzymać . . .

Uprawnienia umieszczania postów