No musze Wam powiedziec ze polazilam wczoraj za tymi wklakami az mnie piety bardziej bola. Pokazywalam w sklepach ta fotke co Mania tu wkleila i w ostatniem (postanowilam ze ratunek tylko od paskudy moze nadejsc) dziewczyna powiedziala ze co Europa to Europa! Juz z najukochansza paskuda obgadane, bedzie slala!
Bonusia juz nie on ten tluszczyk ale wklepywac cos w telewizorze to jest meczarnia, musialam sobie zycie ulatwic.
U nas nie ma tak dobrze zeby dostawac emeryture jak sie ma jakis inny dochod. A i z korzystania z MOICH wlasnych, jak ZUS-owskie musze sie spowiadac. Niby wolno mi wziasc wieksza sume jakbym chciala na przyklad kupic samochod czy jakies naprawy robic ale w ciagu 14 dni musze im o tym powiedziec! A oni mnie oblicza, oj oblicza! Bardzo mi sie to nie podoba bo to dalej jak zebranina. Ale powiedziano - nic mi sie nie nalezy... po 35 latach placenia podatkow. Zenada!
Opty no blizniaczka musi pomoc blizniaczce!!! W koncu rodzina!
Klikadlo czymasz w szufladze? Widac telewizor nie sluzy Ci za wyszukiwacza albo ja taka wscieklizna. Chociaz z tym klikadlem to byla podpowiedz Piotrka od Dproty. Kiedys cos na moim szukal i sie brzydko wyrazil z dodatkiem “ciotka” . No i od dawna mialam kupic ale ze nie zapisalam na liscie zakupow to zawsze zapominalam ale jak mi ostrogi wyrosly to i liste uzupelnilam
Yoana zaraz glupawa [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Juz bym mu zajecie znalazla!
No ja moja forme umiarkowanie cwicze ale rowerek na sobie kurzu nie ma. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Mania wredna jestes ale dobra blizniaczka jak ktos w potrzebie. No to jak poganialas za wkladkami to powinnas mi podziekowac. Gimnastyka przy tym zaliczona
U nas grudzien i styczen ubogi w telewizji, trza sie jakos ratowac jak sie chce kanapke wygniatac wiec i klikadlo potrzebne.