Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Yoanka no taką Cie lubię jak nas kopiesz w żyć i tak trzymaj to moze wreszcie zmobilizujesz rozleniwione towarzycho, no siadłam na laurach i zamiast pilnie sie stosowac do słowa pisanego to ja kombinuję po swojemu i jak widac te po swojemu to psu na bude .No ja myslałąm ze juz jestes do slubu gotowa jak suknia pasuje a tu jeszcze trza zwalac boczki .Słuchaj Ciacha bo to mądry chłopak .
Anoola a ja dzis całe popołudnie ogladałam Panne Marple , znaczy cztery długie odcinki znaczy nasladuję Ciebie w ogladaniu tasiemcow :D
Optusiu ale smakowite torciki wystawiasz i to na forum odchudzaczek , herezja zupełna.
A ja dzis na działce tak zmarzłam ze to teraz czuję chłod a wszystko przez gadanie przez telefon bo fajnie sie gadało a ze mrozik spory to podmarzłam , juz sie ciesze na gorąca kapiel.
Krysiu no to gratulacje najwazniejsz e ze cos widac na wadze .
Bonusiu własnie chudniesz z kości na osci i tak jestes laska a le jak sie ma dla kogo chudnąć to nie ma co się obcyndalać :D
Z ma ładną zgrabna kobitkę :D
Nutko STO LAT dla J
Krysiu, GRATULACJE! Tak, mow nam jak slicznie chudniesz, mnie mozesz wysmiewac za obiecanki cacanki, za wyszukiwanie powodow zeby nie miec umiarkowania w jedzeniu i piciu! Moze wreszcie cos trafi to tej mojej rycerskiej glowy czyli do zakutej pały!
Yoana jak Ty wymienisz ciacho na lagodniejszy egzemplarz to jak nic waga pojdzie w gore, to Ci ja mowie!
Opty widac Sagus mysli ze nie gadajac z nami jej sprawy sie polepsza.
Mania jak wiesz od kilku dni z nudow ogladam serial Rodzina zastepcza. No i wiecie jak to bywa. Ogladamy, bohaterowie nam sie podobaja lub nie i to obojetne bo w pewnym momencie chcemy zajrzec w ich kariere zawodowa, w zyciorys. I sie zryczalam poczytawszy o glownej bohaterce. Moj rocznik, ladniutka, zgrabna I DLACZEGO!!! Dlaczego tak szybko jej zycie sie zakonczylo. To nie pytanie, to stwierdzenie. Zryczalam sie jak cholera i nie wiem czy mam ochote dalej ogladac…
Pewnie we wlasciwym czasie ktos mi o tym mowil ale to byl czas mojej przeprowadzki do Babajagowa i pewnie uznalam za malo wazne. Wybacz Gabrysiu, slizna kobieto! (*) Zapalilam swieczke…
Anoolka, bo sprawiedliwości na świecie nie było i nie ma. I nie będzie. I nie rycz, tylko za Siebie się bierz, bo czas najwyższy. Piękna mobilizacja na topiku :great: Oby jak najdłużej.
Opty, jak to możliwe, że w Swoje Święto nie pojadłaś ? !
Szanownym Odchudzaczkom przypominam o naciąganiu, wykrzywianiu i napinaniu. WSZĘDZIE !
Tu dla zachęty https://urodaizdrowie.pl/cwiczenia-i...-czym-polegaja
Bez mleka, bez cukru. Może Ktoś spać nie może, to niech się wzmocni :)
https://forum.jestemfit.pl/imgssl.ph...iption_xxl.jpg
Anoolka, masz rację z tą wymianą Ciacha. Zawsze mogę trafić gorzej. W środę Ciacho jedzie na tydzień z narzeczoną w ciepłe kraje, jakąś wyjątkową okazję załapał i powiedział, że załatwi mi zastępstwo. Z NAJWIĘKSZYM ZWYRODNIALCEM W MIEŚCIE http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif
Maniu, to ile jeszcze do tej wiosny ? Zdążymy zwalić jaką oponkę ? Pamiętasz stare hasło - od opony do ikony ? Bo to ciepłe kurtki trzeba będzie zwalić i co pokażemy ? http://emotikona.pl/emotikony/pic/cycki.gif
Nutka, jak tam było na imprezie ? Pogrzeszyłaś ? Jak urodziny Ślubnego, to wiadomo, dyspensa, ale dzisiaj - stanowczo NIE !
I pamiętajcie, OBSERWUJĘ WAS !
https://forum.jestemfit.pl/imgssl.ph...th-prefix%3Dplhttps://vignette.wikia.nocookie.net/pokemonki/images/2/20/Obserwuj%C4%99_ci%C4%99.gif/revision/latest?cb=20120922212523&path-prefix=pl
Yoana dziekuje za kawe.
W moje wczoraj Mania kolysanke zafałszowala i spalam jak aniolek!
Widac jej glos jak narkoza dziala...
No i Ajska wtulajac sie we mnie obudzila mnie.
Malutka musiala zmarznac bo klima cala noc latala. Wilgoc taka ze inaczej sie nie da.
Kawa na szczęście jest. Zamorska Kruszynka już też na nogach.
Kiedy "obiecują" koniec tych upałów ? Jak nie temperatury - to cena za energię Cię wykończą...
To bliźniczka się spisała ! A wkładki znalazła ?
Dobra, wlazłam na wagę - ale nie mam takich efektów jak Krysia, a jak Bonusia tym bardziej.... Można powiedzieć, że nie ma żadnych...
Jakąś pociechą dla mnie jest to, że waga jest "rozchwiana" - pokazuje różne wielkości, w zależności jak sę stanie i gdzie się ją postawi... Czyli miarodajna nie jest.
Ale jestem zawzięta - dzisiaj dwa spacerki, dobrze że pogoda sprzyjała. Ciasta zostało tylko tyle, co jutro dla sąsiadki, (bo dzisiaj est na dyżurze) - więc nie będzie kusić. Ale za to w kredensie słodkości przybyło... na razie nie tknięte...
Muszę wytrzymać do soboty. Żebym w te opiętej kiecce oddychać mogła.
Idę poczytać trening od Yoanki.
no to już wiem
naciągać, napinać, wykrzywiać - wszędzie, gdzie się da.
obiecuję - będę stosować.
Mata też już jest wykorzystywana.
A jak wpadnę w trans - to może uda się dłużej stosować, nie tylko do soboty ? Oby !
Anoola no widzisz jak jak pieknie spiwom :D narkoza mniej skuteczna od moich kołysanek :DNo a u nas dzis zimno wrednie to nawet rozkreciłam mocniej kaloryfer a na działce w ramach rozgrzewki kilka badyli wyciełam z drzewek .Rodzine zastepczą tez długi c zas ogladałam a Gabrysi bardzo zal bo tak walczyła i guzik :( A dzis znowu 3 odcinki Panny Marple obejrzałam zamiast wziac sie za badziewiaki .A jak rozkreciłam tę wizyte małego u lekarza to na srode mamy badania a na nastepny poniedziałek znowu wizyte u lekarza z wynikami , normalnie hameryka takie leczenie :D czegos takiego jak zyje nie widziałam bo zwyczajowo roczne terminy wizyt .
Optus oczywiscie ze znalazłam wkładki bo wiedziałam gdzie szukac a ze akurat sklep medyczny naprzeciwko ryneczka to prosta droga była .Pamietam jak slubny był z nich zadowolony bo bolu nie czuł w nich chodząc .
Chyba musze wziac z Ciebie przykład i choc rowerek zwolnic z ciuchow wiszących na nim , bo zgodnie z tym co Yoanka mowi ze zawsze to rower bardzo dobrze za wieszak robi :D
Yoanka do wiosny 59 dni znaczy ino mig i wiosna bedzie , ja poznosiłam doniczki z hiacyntami z działki i zaraz bedzie mi ostro pachniało w chałupie :D o rany zaraz se brzucha napiełam jak przeczytałam o naciaganiu napinaniu i innych paskudztwach .
Do pana mam na poczatku lutego na bank nie pochwali mnie :( a oponke zdałoby sie jeszcze zwalic .Zwyczajnie leniwa jestem i taka niezorganizowana z tymi dietami , jak sie mocniej zmobilizowałam i pilnowałam godxin i składu to i efekty były .
Dobrz e ze przynajmniej jojo sie nie uruchomiło .Co prawda Kardiolog bardzo zadowolony z mojej wagi ale zdałoby sie dla samej siebie jeszcze zwalic .