Ciekawe, komu się spodoba ten słodziaczek
https://forum.jestemfit.pl/imgssl.ph...7ifcn4_600.jpg
Wersja do druku
Ciekawe, komu się spodoba ten słodziaczek
https://forum.jestemfit.pl/imgssl.ph...7ifcn4_600.jpg
Idę na :cocktail:
Yoana ,wiem ze to żart .Powinnam była wstawić uśmiech.
Za ciekawiłaś mnie tą zupą gołąbkową.Moze mogła bys przybliżyć przepis ,jaka kapusta ,biała czy włoska?Lubie goląbki ze zrobieniem gorzej.
Dzis wnukami nie opiekuję się ,córka zaspala ,na szczeście mogła jeden dzien nauki odpuścić .
Jeszcze mi trochę wytrawnego zostało ,po kolacji dokończymy:)
Ale się dziś napracowaliśmy!
Najpierw odśnieżanie...robota to była Z..potem rąbaliśmy drzewo razem!
On modrzew wielkie klocki ja gałązki na drobno....potem pojechaliśmy na zakupy...materiał na budę już jest...a drogie to wszystko bo płyty podwójne a w środku ocieplająca wełna...no ale nasz piesek ma mieć fajny...duży domek.
No Yoanka to znowu zaczynasz maratony!
Nutko ja będę miała od następnej soboty na feriach wnusię;;;ale ja pracuję przez całe ferie to wnusia jak zawsze tak bywało będzie u swoich przyjaciółek a po pracy Ją zabiorę.
Anoolka fajna była Suzi..śliczna... współczuję,że miałaś taki problem w nocy z sunią.
Maniu zimno było wczoraj na pogrzebie...ale jak wiesz...spotkania teraz takie są z rodziną..dalszą i bliższą.Dowiedziałam się,że kuzyni to aktywne morsy!!!
Inny kuzyn przeszedł bardzo ciężką operację z tętniakiem...zmienił się prawie do nie poznania...ot taki los!
Ciekawa jestem jak bawiłaś się Optusiu..zadowolona wróciłaś!
Krysiu wiem jak czasami ciężko z chłopem wytrzymać...ale bywa to przejściowe a jak długo się nie poprawia...to wiem co się r obi.Szkoda,że tak późno się zdecydowałam!
Zostawiam kawę w termosie - żeby nie wystygła.
https://vianto.pl/system/pictures/im...jpg?1426074577
Bonusiu - ja dopiero dzisiaj wybywam. Śniegu nie dopadało - to pojadę swoim, ale asekuracyjnie - już się na powrót umówiłam.
Miłego wieczoru wszystkim Kruszynkom !
Dzien dobry, żłop, żłop.
Dziekuje za kawe i ślicznego futrzaczka.
Wiem Optusiu,że dzisiaj i zapytałam wcześniej bo różnie tu bywamy...
Tak więc czekam na relację...
Anoolka jak nocka minęła?
Kapusniak jadla Ajsa, Suzi jest, byla, (niestety) biala
Załącznik 43693
Anoola ja tam o slubnego sie nie martwie a jak chcesz to Ci go oddam :D a a gratisie to jeszcze go spakuję :D No fajne te piesiolki małe były :D takie dwa słodziaki :D
Optus i jak z ciuchami na imprezke , zakupiłas cos nowego ???
Bonusiu wow dobra zonka jestes jak pomagasz przy rąbaniu drzewa:D No pogrzeby to teraz jedyne okazje na spotkania rodzinne i zdobycie w iadomosci co sie u kogo dzieje bo tak jak u mnie to na codzien zadnych kontaktow z dalsza rodzina konkretnie sie nie utrzymuje .
Choinke dzis rozebrałam no i luzik sie w chacie zrobił ale jutro odkurzanie bedzie bo akurat w czasie roboty przyszedł Okupant bo wczoraj był wyjechany i dzis wizyte zaliczał :D i teraz poszedł a to juz cisza nocna /
Yoanka no jak maratony sie zaczynaja to znowu Ciebie długo nie zobaczymy :( a kto tutaj ma nas ganiac do odchudzania ??????