Bońcia, a u mnie na ma słoneczka, tylko coś brudnego z nieba leci Za to ciepło w mieszkaniu, aż okna na przestrzał otwarte. A my w sobotę idziemy na "Skazani na miłość" , blisko, po sąsiedzku.
Bońcia, a u mnie na ma słoneczka, tylko coś brudnego z nieba leci Za to ciepło w mieszkaniu, aż okna na przestrzał otwarte. A my w sobotę idziemy na "Skazani na miłość" , blisko, po sąsiedzku.
NIEDZIELA dzisiaj, papiery z zeszłego roku porządkowałam. Nudno, jak cholera. Jeszcze porządek w ciuchach mogłabym zrobić, ale mi się nie chce [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
CIACHO się odezwało, jutro jeszcze zastępstwo z ZASTĘPSTWEM, w ciepłych krajach CIACHO zaniemogło i chyba z kibla zejść nie może. Ja tam mściwa nie jestem. Ale jakaś tam sprawiedliwość gdzieś tam krąży Ale trzeba przyznać, dba o klientkę , taką motywację znowu mi przysłało : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
No, wiem, było już. Ale motywacji nigdy za dużo. Czy Nutka mnie czyta ? ? ?
Jeszcze TO dostałam. Dzielę się z Wami, bo też Wam się przyda
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Yoana ,czyta....czyta ,zaraz obejrzę co przesłalas .
Mam troche spokoju ,J. pojechał z wnukiem .Mlodzi zabiegani ,to czasem tak wypadnie .
Ja teraz linki otworze ....
Taki pracus w tej piosence,tak jak J.Tylko ja juz nie liczę ze kiedykolwiek będę sexsi
Ostatnio edytowane przez Nuta65 ; 31-01-2019 o 16:33
Nie dziwię sie tej zakonnicy,ze się sportem zajeła .Nigdy fizycznie -czyli ciężko nie pracowała ,nie była matką kilkoro dzieci ,męża tez nie miała .
Jako dziecko i nastolatka rozpieszczana...
Wiem ,mogę chodzic na basen i to faktycznie zaniedbanie z mojej strony...Totalne lenistwo...muszę
A ja sie męczyć nie lubie.
Kawy bym sie napiła...
Anoola no ja tez nie lubię sie męczyć i dlatego kawe dla mnie robi slubny hihi No wiadomo z emały taki pracowity za Tobą No jak na jedną osobe masz tyle metrow to trudno to zagracic , a i brudzic nie ma komu a te moje syfilityki to jeno wszedzie zostawiają slady swojej bytnosci a na podłodze w kuchni zwyczajowo cały jadłospis wwwrrr .Dobrze ze połozyłam maskujące płytki bo juz z nerw bym zeszła z tego swiata .
Yoanka no tez uwazam ze ptaszorki mi sie zapasły czasem jak patrze na sikorki to grube niesamowicie siedza jak takie ropuchy szerokie hehe no to miałąs z Muffinką zajecia hoho sama radocha a wymęczył Cie przynajmniej .
Bonusiu za moment bedziesz narzekac ze pracy za duzo bo jak kobitki wiosne poczują to zaraz rusza do sklepow po nowe ciuszki No na dom to 2 tony mało , mysmy kiedys wiecej spalali na mieszkanie ale teraz sa te nowoczesne piece ,Pełnia dopiero 19 go wiec nie ma na co zwalac .
Nutko mnie zawsze denerwuja takie małe wybrzydzacze ale to nauczone w domu a głodu nigdy nie zaznali to co maja sie przejmowac .Zawsze wspominam Babunię ktora była 6 lat na syberii i jej szacunek do jedzenia ale i tak zawsze w domu jadło sie to co było naszykowane i to samo nauczyłam małego .
Optus a mi dzis wiosna pachniała jeny jak mi sie juz chce pogrzebac w ziemi ale narazie mysle o siewie nasion na sadzonki ale dzis doczytałam ze dlatego te siewy takie liche bo za ciemno mają i nalezałoby je doswietlac a wiadomo jak to na parapetach .zabrałam sie za takie cos
51060111_2530177657023954_5046824986434600960_n.jpg
Ale brzydki stolik!!!!
Bylby ladniejszy jakby na nim stala dla mnie kawa!!!!!!!