Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Bardzo dziś zimno. .niby jest + 1 ale odczuwalne jakby był mróz!
Jsk ja się cieszę, że dziś juz jest piateczek. .jutro tylko 5 godzin i za dnia wrócę do domu.
Samochód musze umyć bo zakurzony okrutnie.
Krysiu sprytne są Twoje wnuki.
Ja nie byl na imprezie w przedszkolu bo po raz pierwszy nie zostałam zaproszona !!
Byłam w szoku zwłaszcza ze ja wszędzie zabieram wnuki ale to zemsta synowej.No trudno..podejrzewam ,że tym razem byłego zaprosiła to mnie już nie .Ale Wy dziewczyny macie krótką pamięć! W goglach poczytajcie co to jest SEX!
Może coś Wam się skojarzy?
Optusiu z pieskiem na spacerku pobierasz to kalorie tez zlecą.
Ja sumiennie nie jem słodyczy. .posiłki zgodnie z zegarem w niewielkich porcjach. Zapomniałam w niedziele się zważyć. .może nie zapomnę w tą najbliższą! Pewnie w pierwszy tydzień tak ładnie zleciałam z wagi a te następne dni trochę mniej ..mam nadzieję, że tak jest!
Przy takich wnukach trzeba mieć oczy dookoła glowy :)
Super fotki!
Yoana litości!.... Odnośnie zdjęć :)Mamy brac przykład? no....no...:arf:
Już jestem umówiona na basen raz w tygodniu ,jak na razie dobre i to.
Maniu ,rozumie Twoją tesknotę za wiosną,tez tak mam:)
Bonusia ,nie warto się przejmować .Jak taka obrażalska -to ona ma problem -nie Ty.
Pogoda w miarę, nawet słoneczko wyjrzało - to się rumakiem przejechałam zobaczyć, co ciekawego w mieście mają.
W międzyczasie ktoś słoneczko ukradł i wilgoć wylazła - już tak ładnie nie było. Ale wrócić musiałam...
Dobrze, że w piecyku można napalić i kościki wygrzać.
Ale kościki... zauważyłam, że pluszak jak wstaje po dłuższym leżeniu - to ma problemy z poruszaniem. Ledwie się rusza...
No i już bardzo rzadko ma ochotę na pobieganie z piłką. Jeszcze przyniesie i chce żeby rzucić, ale najczęściej już po nią nie biegnie.
Bardzo mi szkoda staruszka.
Krysiu - też pamiętam młodego z taką energią i wspinanie się po framugach !
Nutko - brawo ! To będzie pływanie, czy aerobik wodny ?
Bonusiu - jak jesteś konsekwentna - to na pewno nagrodę na wyświetlaczu wagi zobaczysz.
Ja miałam taki "czarny" dzień w zeszłą środę, że olałam wszystko, łącznie ze zmieszczeniem się w kieckę. Więc efektów żadnych oczekiwać nie mogę. Niech już będzie wiosna i możliwość "zapomnienia" się w robocie na działce.
Optuś ,piekne filizanki znajdujesz:)
Na basenie ,zaliczamy wszystko ,pływanie ,gimnastyka , jakuzzi.
Wtorki sa dla Seniorów ,bynajmniej do tej pory tak było.
Jutro znowu wyjazd ,opieka nad wnusia ,choruje i nie może chodzic do przedszkola.
Będe oglądac ,ostatni odcinek serialu'' Królowa Wiktoria''od lat interesuję się historią Anglii.
Spokojnej nocy.
DOBRANOC
Dla Ani miłego dnia:)
Korzystaj Nutko z basenu. Na pewno będziesz zadowolona. Szkoda, że u mnie nie ma takich możliwości.
Co do opieki... to powiem tylko - nie przemęczaj się !
A ja Wam życzę miłej nocy i idę spać. Bo coś mnie " rozbiera " . I nie jest to przystojny blondyn . . .
A ja chociaz pada deszcz musze jechac do city.
tak to jest liczyc na kogos...
Ale coz, moje problemy nie sa wazne, niektorzy maja gorsze i zawsze wazniejsze.
Piątek dzis wiec zwyczajowo odwiedziny Okupanta no i wymyslilam mu znowu zajecie i to jak juz miał wychodzic i tak przeciągneła sie
wizyta .No ale Anoola podsumowała stolik wiec zaczełam dumac i przyznałam rację że naprawde smutasowy jest no to wyciągnełam nastepną szpulę ale ta wymagała troche naprawy no i juz poklejona a jutro bede mogła gruntowac .Ostatnio mam ciagoty do takich smutasow i zdecydowanie nie chce mi sie robic kolorowych badziewiakow .
Anoolka ee wiesz jakie te chłopy leniwe , chyba slubnemu wydrukuje tekscik to bedzie miał sciagawe .
Optusiu u nas nawet niezły dzien był ale na działce sie wnerwiłam bo wjechała ogromna betoniara a jest zakaz wjazdu pozyzej 3,5 tony a wiadomo jak na naszych drogoach nie utwardzonych to zaraz ogromne koleiny robią sie ale widomo wolnoc tomku w swoim domku kazdy wielki własciciel ziemski robi co chce .
Nutko no chce mi s ie wiosny bo jak widze juz zaczyna mi walic na czache to siedzenie w domu :(
Bonusiu googlowałam ale to tak napisane ze ja juz zupełnie nie kumam o co chodzi :D
Yoanka to poszukaj bruneta :D
Krysiu ja to bym wpadła w panikę ze se nogi połamią tak łażąć .
Yoana, wlacz i wylacz swoj telefon, zacielas sie.