Skleroza. . . Barszcz ukraiński :great:
Wersja do druku
Skleroza. . . Barszcz ukraiński :great:
Mania, CI PANOWIE to już mnie wkurzają, mój - bo coraz wredniejszy się robi, i ten Twój - jak widać też . Chlebka zabrania jeden i drugi.
Opty, źródła Błękitnego Nilu na wysokości jakieś tam 1800 metrów, trza tam się wgramolić http://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif
Ale jaja!!
Pogadałam z Manią.
MOJE wkładki wysłali do Portugali!!!!
No dobrze podpłaciła poczte żeby mi za dobrze nie było!
No widzicie? Na pochyłe drzewo wszystkie kozy skaczą.
W tym wypadku jałmużownia i poczta w roli kóz!
Portugalii ? ? ?
Hehe konkretnie do Lizbony poszlo i komus doreczyli ot mundre .zlozylam reklamacje hihi i licze ze zarobie na niej hihi bo wycenilam moja badziewiaka a co artysta jestem hehe
Skąd wiesz Anoolka ze przesyłka poszła do Portugalii!
Bardzo to jest dziwne. .ciekawe kiedy ją zawrócą.
Anoolka jednak wziełaś się za mycie auta a ja zostałam tylko z tym zamiarem i auto dalej brudne!
Fajne zdjęcia wstawiasz i masz rację, że zwiedasz. ..tyle jest piekna ze warto wyruszyć z domu!
Ja uwielbiam podróże ale teraz to z finansami uważam bo mam inne potrzeby. Choć powiem Wam w sekrecie (Z jeszcze o tym nie wie ) zamówiłam weekend walentynkowy w Trzęsaczu.
Ileż ma być atrakcji!!Łącznie z zabawą,dobrym jedzeniem, masażem i spa do woli.Za nie wygórowaną cenę!
Anoolka to u Ciebie tak hucznie się ochlodzi nowy rok chiński?
Yoanka jak tam Twoje maratony. .dajesz radę!
No Maniu jak Ty lubisz konkretnie zjeść to ciężko Ci będzie zrzucać z wagi !O tyle jest dobrze ze nie przybywa!
Optusiu to źle jak mniej masz gimnastyki bo to zawsze była większa motywacja do wyjścia z domu i poruszania się.
Wiem po sobie samemu się nie chce!
Dziś wzięłam wnusię do pracy oj jak było mi weselej. .ile mądrości się dowiedziałam o astronomi...o różnych gitarach. ..bo właśnie rodzice zakupili Jej elektryczną gitarę. ..nie dość że uczy się na perkusji to jeszcze wybrała sobie dodatkowy instrument.
Niestety rodzice przyjechali i wnusi juz nie mam.
Smutno.
Anulka !!! Co Cię rozproszyło przy wyjeżdżaniu ? Przecież nie stałam za bagażnikiem....
Wierzę, że się wkurzyłaś, nie dosyć że wydatek, to jeszcze załatwić od razu nie można !
Przesyłka do Lizbony ??? Mateńko ! Gdzie Rzym - gdzie Krym !!!
Masz na uspokojenie nerwów
http://img4.garnek.pl/a.garnek.pl/01...-dla-jotef.jpg
A barszcz się udał ? Na pewno !
Dzięki Yoanka... trzeba mi się jeszcze geografii pouczyć ! Góry - i Nil... nie składało mi się to w całość.
Bonusiu - ale miałaś fajny pomysł z takim romantycznym weekendem ! Niech Wam się wszystko super uda !
W Trzęsaczu byłam chyba 1979 roku... pamiętam ruiny kościoła na skarpie, już go chyba nie ma.
Maniu - a skąd się wie, że przesyłka nie tam poszła ? Są jakieś programy do śledzenia ?
Podaj mi jeszcze gdzie ta "impreza" 18-tego. Na 10-ta to ja nie zdążę...mogę się trochę spóźnić ?
Optus nie ma to tamto staraj sie zdazyc a to jest na Szczytnej to jeno skok z dworca a impreza bedzie krotko trwała bo ilez mozna ogladac te arcydzieła. A jak wysyłam poleceonym to jest potwierdzenie i numer po ktorym mozna sledzic przesyłke no i fakt pojechała do Lizbony i na dodatek doreczona, a ja lubie własnie polecone choc jak Anoola gada dłuzej idzie ale niby jest pewnosc ze dojdzie a guzik nie doszło :(
No ale dzis wysłałam znowu same wkładki i zwyczajnym priorytetem wiec moze tym razem Anoolka nie bedziesz mnie wyzywac od wredotow .
Bonusiu ten moj konkret to głownie warzywa wiec nie jest najgorzej ale lubie miec duze porcje surowek a kasze itp to mnie nie rajcują a chlebek dawał taka konkretną masę sniadaniowa bo kazdy posiłek zapychany warzywami to juz lekka przesada .
No to super walentynki wymysliłas a jak wybyczyscie sie w spa to z nowymi siłami sie wroci .
Yoanka no wredny moj bo nawet majoneziku nie pozwala jesc tylko zwyczajne oleje i oliwki jakby to była roznica w koncu i to wsio tuszcze.
Dzięki Maniu, faktycznie blisko. Jak korków nie będzie - to zdążę.
A majonez jak byś sama ukręciła, to pewnie pan nie miałby uwag. Te "dodatki" różniste są be.