Strona 1051 z 1949 PierwszyPierwszy ... 51 551 951 1001 1041 1049 1050 1051 1052 1053 1061 1101 1151 1551 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,501 do 10,510 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Nuta65 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Witam .
    Maniu ,nie za szybko przebisniegi zakwitły?Zawsze ich widok mnie bardzo cieszyl ,taki mily zwiastun wiosny

Yoana ,no to masz piękne plany wakacyjne .Bardzo podoba mi się Twoje poczucie humoru i potrafisz fajnie przekazać ,trudno nie uśmiechnąć się

Optus, wnukami oczywiście opiekowalismy sie ,wnusia ma trzy latka i jest bardzo radosnym dzieckiem .Mamy z nia wesolo ,ale po kilku godzinach zabawy ,padamy.Dzieci mają niespożyte pokłady energii.
    Zieć tak nam namieszał w głowie.....Bylo o czym myslec ...Bardzo zalezy im na naszym samochodzie ,wygodne do jazdy po mieście i przydał by sie im -zanim córka kupi cos nowego .Teraz jest w trakcie urządzania swojego gabinetu ,a to jest kosztowne.
    Wiec my kupiliśmy nowy z salonu i czekamy na dostawę do domu -zięć załatwia formalnosci .Nie mieliśmy takich planów na ten rok ....ale dogadaliśmy sie.

Aniu ,bardzo dziękuję za fotki ,zawsze oglądam i to po kilka razy i za każdym razem marze o wyjeździe nad wielką wodę .
    Czas pokaze ,moze wyjedziemy szybciej niz planujemy ,przekonałam sie jak to z planami bywa .Oby zdrowie dopisało ,to wszystko się ułozy .

Bonusia

Wszystkim Kruszynkom udanych Walentynek! U mnie winko wytrawne juz czeka do kolacji

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Walentynkowa kawa (wczoraj nie było, to chociaż spóźnioną postawię)

i wygodnego wypoczywania po intensywnym zwiedzaniu !

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Sprawdziłam swoje przebiśniegi - ani jeden listeczek z ziemi nie wychodzi... żadnych oznak wiosny.
    Czyli woja ziemia Maniu nie taka zimna, jak o niej piszesz, skoro już przyroda się budzi.
    Ale dzisiaj już wiosnę się czuło - termometr w południe 8 stopni pokazywał, na plusie. Baaardzo mi się takie ciepełko podoba !
    W sobotę mam imprezę wyjazdową z seniorkowem - niech też ładnie będzie, może się uda w powrotnej drodze zatrzymać gdzieś nad jeziorem i pospacerować.

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Dziekuje za Walentynkowa.
    Mi kazda smakuje a ze troche pomarudze? To tak dla rozrywki

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Optus no dzis piekny dzien był i oczywiscie złapałam grabki i troche lisci w kupki pozbierałam a tez pod stosem łupinek od s łonecznika roslinki ledwie dychały wiec tez wyszły troche na gorę .A po poludniu gimnastyka i chyba zmeczenie wiosenne bo ciezko sie ćwiczyło.
    A w sobote mam warsztaty ceramiczne co mnie bardzo cieszy i moze jakiegoś zająca ulepię /
    Nutko to taki wyrywny jeden przebisnieg był bo reszta malutkie ale juz sie ucieszyłam bo symbol wioeny Hihi znając Was to jeno mig i pojedziecie w ciepłe kraje .
    Yoanka no to naprawde nie heretyczna kolezanka jest jak tak Ciebie ubzdryngoliła .Hihi i jak udał sie wieczor walentynkowy a ja przypomniałam tego sms a co to dostałąs chyba w zeszłym roku
    Anoola no jak widac starosc wyraznie Ciebie dopada jak nawet konkretniej kliknąc nie mogłas po powrocie no ale licze ze zdasz relację z wojazy .
    Bonusiu no współczuję takiej meczacej jazdy

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Dziś już Maniu lepiej się czuje..ale to prawda,że to męczarnia jedną noc jechać potem kilka godzin na nogach ganiać i drugą powrotną drogę w podróży..jak sobie przypomnę,że kiedyś sama jeździłam..no ale byłam młoda i sprawniejsza!!
    Córka(była ze mną) mi pisała,że ma skorupę na ustach...a ja to samo...zaschnięte usta..płatami skóra schodzi...Yoanka co tam macie za powietrze???
    Żartuję to od tego powietrze tam w halach!!
    Anoolka tam były niektóre boksy poprzystrajane świątecznie z okazji tego ich nowego roku...fajnie wyglądało..zrobiłam telefonem zdjęcie ale za ciemno było...
    Optusiu a mnie Z w niedzielę wyciągnął na dwór coś pokazać..a tam z ziemi moje wsadzone tulipanki wychodzą..a pod płotem różne wiosenne kwiatki co poprzednia właścicielka wsadziła..Sąsiadka z naprzeciw ulicy widziała,że my tak się w ogródku schylamy i zapytała czego szukamy...ja ,że wiosny a Z,że skarbów...hihihi..sąsiadka mówi,że też ma już wiosnę w ogródku.
    Nutko to prawda,że dzieci mają niespożytą energię.
    A jeszcze wczoraj dowiedziałam się że mój najmłodszy chce się żenić...a starszy w sierpniu a młodszy w kwietniu...o kurcze ile imprez...a ja z tą od młodszego jestem w separacji całkowitej..i powiedzcie co mam zrobić..iść na ślub?

Awatar AnekSadek

Wycieczka na Cronulla z zoneczki kolezanka byla bardzo udana. Taka do odpoczywania mimo kilometrow jakie przeszlysmy ale wczoraj powrot z Palm Beach… 2 godziny… nic dodac, nic ujac. Juz mnie plecy bolaly od siedzenia za kierownica a zoneczkowa kulezanka nie chciala sie ze mna na miejsca zamienic. Jakos nikomu nie pasuje jazda pod prad a ja MUSZEM!
    W srode Cronulla “poczestowala” nas slicznym wiaterkiem, sloneczkiem a wczoraj dosc duzo chmur ale jak juz dotarlysmy do celu to sloneczko nas “popiescilo” az do spocenia!

No tak Mania, zawsze wredna dla siostry jestes a wkladek jak nie ma tak nie ma!!!! Gdzie znowu wyslalas???
    OOoooto dobrze ze Ci pan poprzestawial w jadlospisie. Znowu wpadniesz w rutyne sprawdzania a nie kombinowania.
    A wiesz ze jak w srode na Cronulla lazlam to mimo bolacej piety z duzo lepsza kondycja przeszlam poltoragodzinna trase. I nawet gadajac za duzo nie sapalam. Czyli nabralalm ochoty zeby kondycje poprawiac. Juz sie skonczyly czasy biurko – kanapa!
    Po powrocie mi sie nawet nie chcialo kompa odpalac. Musialam piesia nakarmic, wycmokac a pozniej to juz dziennik ktory jak wiesz musze obejrzec i jakies inne programy i pora spac… Zreszta narzekaj na te co tylko czytaja lub na dluzej znikaja.
    Widzisz Opty??? Mania przyspiesza wiosne a pozniej wyje ze jej pomarzlo!
    Zoneczkowa kulezanka 29 lat w Kanadzie. Podobna do zoneczki wiec jezory nam lately przy gadaniu.
    Dzieki Bonusiu ale chyba drugich 37 nie bedzie. Stary rocznik ze mnie!
    A Ty Yoana nie marudz! Fotki dostalas to wklejaj. Drugiej turystki messengera nie znam wiec nie moze przed innymi dostawac.
    Czasu mam duzo? Zapytaj innych emerytek! Kazdej brakuje czasu! Juz tez sie dziwie jak ja kiedys mialam czas na prace [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Ostatnia noc dobrze pospalam wiec w sumie zaluje ze dzis mam wolny dzien.
    Tak Nutko, zdrowie najwazniejsze, szczegolnie na emeryturze nie ma czasu na chorobe bo przyjemnosci czekaja.

Zaraz wkleje kilka fotek.. musze pozmniejszac

Awatar AnekSadek

20190214_133820.jpg

20190214_133834.jpg

Turystki kamien pamietaja????

Awatar AnekSadek

Jadac do kamienia - koniecznie trzeba zahaczyc o zatoczki z zaparkowanymi Titanicami i zagloweczkami.
    Titaniki to owszem ladne ale za serce nie lapia.
    Zagloweczki to juz inna bajka!

20190214_104404.jpg

20190214_104435.jpg

20190214_104553.jpg

Awatar AnekSadek

20190214_135239.jpg

20190214_133854.jpg

20190214_133137.jpg

Palm Beach... ludzi malo bo juz koniec wakacji. Widac emerytow malo

Uprawnienia umieszczania postów