Strona 1059 z 1949 PierwszyPierwszy ... 59 559 959 1009 1049 1057 1058 1059 1060 1061 1069 1109 1159 1559 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,581 do 10,590 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Nuta65 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Aniu ,ja unikam naszej poczty .Jest bardziej koscielna niz sam kościoł. Nie budzi to mojego zaufania....
    Może przesylki sa zawierzone? Takie odnoszę wrażenie....

Maniu nie mogę obejrzeć filmiku ,nie otwiera się .Szkoda....Na zdjeciach widziałam Tymka ,przystojniak i bardzo elegancki.
    Radość aż bije od Niego.

Ja mam grupe przyznana na rok ,ponoć wszyscy tak dostają .

U nas wszystko ,ułożyło sie pozytywnie .Materac otrzymaliśmy ,jest super,jak mogłam do tej pory bez niego obyc się .

Drzwi sliczności jestem bardzo zadowolona i dzis zamówiliśmy nowa garderobę .Komoda do wyrzucenia.
    Tylko samochód poczeka na wymianę ,po prostu młodzi plany zmienili .Co się odwlecze.....Nawet jest mi to na rękę .

Bonusia ,tez miałam spotkanie z kolezanką po trzydziestu latach .Bardzo mile sa takie spotkania .Jednak kontakt urwał się ,bo ja znowu wyprowadziłam się .

Optuś , doczytalam że spotkałaś się z Manią,super! Tez bym tak chciała ,trochę za daleko ,ale nie tracę nadzei

Yoana jak zwykle ,chyba zapracowana,spokojnych dyżurów.

Miłego wieczoru wszystkim Kruszynkom

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

To niech Ci dzisiaj też pachnie, chociaż w wyobraźni. Wspomnienia przywoła

miłego spacerowania !

Awatar opty55

Nutko, filmik otwiera się bez problemu. Może masz za "szczelną" blokadę na otwieranie stronek ?
    Widzę, że moje kilogramy się doskonale kamuflują. Jak nawet Manię zmyliły ? Tyle - że ona pewnie grzecznościowo mnie traktuje....
    Ale dzisiaj wspaniałe słoneczko było ! Od rana co prawda z przymrozkiem, ale w południe już mróz nie straszny - więc zakupy do seniorkowa zrobiłam. Nawet ochotę na dalsze wędrowanie miałam - ale jak już się w domu rozsiadłam - to mi przeszło.
    Ale na jutro widzę podobną pogodę - to powtórzę wyjazd.
    Fajne takie spotkania po latach, pod warunkiem, że obie strony tego chcą. Kilka lat temu spotkałam się z koleżanką z liceum, z tej samej klasy. Byłyśmy na weselu - więc czasu na pogadanie było dużo (ja ciotka młodej, ona młodego) - ale nic z tego nie wyszło. Trudno, nic na siłę.
    Maniu - radio włącz, jak możesz.
    Bonusiu - jak już musisz jutro pracować - to dużo klientów życzę !

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Optusiu dziekuje za kawe, slicznie pachnie!!!!

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Dzięki Optusiu...zrobiłam mega promocję na ,,super gacie" to klientki zachodzą zainteresowane.
    A przy okazji wpadnie co niektórym coś innego w oko..albo sama zachęcę.
    Pogoda i u mnie cudna była za oknem aż za gorąco...drzwi szeroko otwierałam choć na dworze mroźno było.
    Wiesz Optusiu ta moja koleżanka była z Sandomierza i wyszła kiedyś za mąż i mieszkała w mojej dawnej wsi..później się rozwiodła i wyjechała do Sandomierza..znowu wyszła za mąż i znowu się rozwiodła i wyjechała do Włoch a tam wyszła za Włocha i wrócili do Polski.Ja cały ten czas miałam i mam z Nią kontakt tylko się na realu nie widziałyśmy od wyjazdu z mojej dawnej wsi.
    Tak więc na pewno spotkanie będzie super...pełne różnych wspomnień.

Awatar AnekSadek

Krysiu wydaje mi sie ze zamykanie sie w sobie wraz z pojawieniem sie problemow nie jest zdrowe. Moze dlatego tak mysle ze jestem choleryczka. Zaraz musze sie wykrzyczec, wyryczec, wyzloscic ze o przeklinaniu nie wspomne i po chwili jestem ok. Wyrzuce z siebie co mnie boli i przechodze nad problemem do codziennosci. Pamietaj – co nas nie zabije to nas wzmocni.
    Nuta to co? Po roku powinnas wyzdrowiec? To tak jakby komus ucieli noge i czekali ze odrosnie!!!

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Optusiu na ostatnie chwile jeszcze włączyłam bo wiadomo piatek i tradycyjnie gość był no i gadki szmatki i tak czas leciał .U nas dzis tez piekne słoneczko no i na działce wykryłam ze Jurek łaził bo takie slady po wczorajszym błocie narobił ze szok no to zarełka mu podrzuciłam zeby miał sie czym wzmocnic po tym zimowym spaniu .Te upały wyraznie zle na niego podziałąły ze juz łazi zakupiłam dzis saszetek kociego zarcia zeby zapas był , dobrze ze z jesieni kilka saszetek lezało .
    Nutko no włąsnie ta stronka powinna bez problemu sie otworzyc .Znaczy materac s amo cudo tak dobrze sie spi to gites zes go kupiła bo dobre spanie w naszym wieku bardzo wazne .
    Bonusiu no dobre promocje zawsze kazdej kobicie sie podobają to i zaglada sie .
    Krysiu no własnie jak sie nie zaglada i nie klika to się tyje , zawsze mowie z e klikanie odchudza .A problemy zwyczajowo były, są i będą ze jakos te zycie tak sie układa ze zawsze z ktorejs strony cos tam sie wali na łeb
    Anoola no wiadomo ze zagladam i sprawdzam czy moze to diabelstwo juz do Ciebie doszło , normalnie mnie wnerwia ta sytuacja bo rozumiem z e jedna przesyłka przepadła ale juz druga powinna dojśc .Ten Twoj portret to na płotnie malowany wiec zniszczyć sie w drodze nie zniszczy tylko zeby doszedł .Malemu juz kupuje takie płotna na ramkach naciagniete i on maluje na nich farbami olejnymi i nawet niezle mu to wychodzi , najbardziej mnie smieszy jak przychodzi pozyczyc odemnie jakiejs farby bo mu sie skonczyła

Awatar AnekSadek

Mania a to Jurek!!! Pozniej kolo Wielkanocy, jak mrozy przyjda to bedzie odsypial!
    No wlasnie, dobrze Krysi powiedzialas - jak sie nie klika to sie tyje!!!! Czy Krysia slyszy? Nie do lodowki a do klikadla zapraszamy!
    Co Ty, wkladek nie ma
    No to bede miala super portret tylko wlasnie - zeby nie zginelo bo

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

I znowu słoneczko pięknie przez oka grzeje...aż drzwi otwieram nie na długo bo mroźne wpada powietrze.
    I w taką fajną pogodę ludziska nie wy godzą na dwór!!!!
    Zaraz się biorę za sprzątanie i zamykam swój,,kram"!

Awatar opty55

Kawa na niedzielny ranek

spacerki udane ?
    Ostrogi dokuczały ?

Uprawnienia umieszczania postów