Strona 1070 z 1949 PierwszyPierwszy ... 70 570 970 1020 1060 1068 1069 1070 1071 1072 1080 1120 1170 1570 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,691 do 10,700 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Gwałtowne wiatry od Bonusi do mnie się przeniosły. Ale tak źle nie było, żeby drzewa z korzeniami wyrywać.
    I do "pracy" i do seniorkowa jechałam rowerem - nie było tak strasznie. Nie zrzuciło mnie do rowu.
    Praca nie będzie niestety na tydzień, trochę te papierki będę przekładać... pewnie mi się znudzi ! Ale jak na razie - to fajnie, mam motywację do zwleczenia się wcześniej z wyra. Pluszaka mi szkoda - bo patrzy z takim wyrzutem, szczególnie jak drugi raz z domu wychodzę.
    Tez nie lubię kołysania na wodzie, tak że doskonale Twoją towarzyszkę rozumiem.
    Oby te Twoje pięty jak najszybciej się z wkładkami dogadały !!!
    A co Ci "dostawcy" zawinili ? Podwójna fakturę dostałaś ? Czy odcięli Cię i nie masz na czym gotować ?

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

No moja siostra blizniaczka dobrze ma nie dosc ze nad wielką wodą sie opala to na dodatek takie piekne kawki tu czekają .
    Optus a u nas dzis gil na działke przyleciał ale mi zrobił radochę ,U nas wiało ale tak jak u Bonusi zle nie było troche na działce wiadra polatały i tyle tego a tak sie bałąm ze mi dach poleci .A bratki chyba dokupie u tego samego sprzedawcy bo normalnie rewelacja rozwijają sie w oczach co prawda na noc wstawiam jeszcze do chaty bo hartuję je ale są naprawde dorodne .
    53283359_2605050949536624_2040038057473736704_n.jpg
    Anoola no własnie ja tez nie umiem dzwonic i tych numerkow wstawiac i z pocztą głosowa tez gadac nie umiem , jak mi cos sie psuje to juz mi lepiej pojsc do ich siedziby bo tak bym nerwy straciła .No ale jak tak sobie odpoczelas nad woda to i złosc Ci pewnie mineła .
    Bonusiu ta fotka malutka i nie bardzo widac , no ale dobrze ze szklarnia cała bo jakby rozwaliło to cała wiosenna robota by poszła sie bujac .U mnie najgorszy jest pawilonik bo przy duzym wietrze moze sie połamac i konstrukcja i dach sie porwac .

Awatar opty55

najbardziej widowiskowe bratki - na jajcach !!!

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez opty55 Zobacz posta
    No proszę, nie trzeba na weekend czekać i o dobra pogodę się modlić !
    Niedziela - jest codziennie !!!
    Na dobry początek dnia
    Dziekuje za kawe.
    Tak, wczorajsza niedziela byla fajna!
    Stateczek dla emerytow pol ceny! I na dodatek pogadalam sobie z grupa starszych emerytow ktorzy tez sie "wycieczkowali".
    Moja kolezanka sie dziwi ze ja tak potrafie z nieznajomymi zaraz gadac, zartowac, smiac sie.
    A czemu by nie skoro jest mi dobrze? Swiat ma takie piekne kolory a nie tylko bialy kolor papierow i czarny kolor tuszu!!!!!

DSCN0646a.jpg

DSCN0647a.jpg

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

No i pięknie piszesz Anoolka...w końcu używasz życia.
    Jesteś bardzo rozmowna i kontaktowa to dlaczego nie miałabyś rozmawiać z ludźmi??
    Optusiu ja myślałam,że ta papierkowa robota to jedne jakieś papierki a tu dłuższa robota się u Ciebie zapowiada.
    No to tak mocno nie wiało,że na rowerku dałaś radę jechać.
    Maniu to miałaś niespodziewanego gościa,ślicznego na działeczce...super.
    Też sobie akupię bratki ale chyba pod koniec przyszłego tygodnia...teraz to za mocno wieje..w sobotę wyjazd co miesięczny..potem robota w pracy no i wypadnie tak jak pisałam..
    A Twoje bratki rzeczywiście cudnej urody.
    Wiem Maniu,że zdjęcie małe..jak to kiedyś Anoolka powiedziała..wielkości znaczka.
    Ale nijak nie potrafię ustalić poprawnego rozmiaru do wstawienia..jak już uda mi się zmniejszyć to taki maciupeńki jest.
    Z już drzewko sprzątnął..pociął w to miejsce wsadzimy coś nowego..wiosną.

Awatar opty55

A "grupa emerytów" nie miała w zanadrzu czegoś, co mogłoby Cię zainteresować ?
    No chyba - że ich lokalizacja zbyt daleko od Ciebie.
    To dobrze, że tak łatwo nawiązujesz kontakty. Ja to chyba najpierw trochę "obserwuję"...
    Maniu - a ta "produkcja" - to na jakieś określone zamówienie ?

Awatar AnekSadek

Opty no i na jak dlugo bedziesz uwiazana za biurkiem? Juz sie zorietowalas tak dokladniej?
    Ja sobie nie wyobrazam bez telewizji. Dziennik musze obejrzec jak i jakies swoje ulubione. Fakt, dopiero kolo 17-tej wlaczam.
    Nooo bujalo bardziej niz na Titaniku w Sylwestra
    Dostawcy powinni mi dac znizke bo jestem emerytka a to co dali to mnie tak wkurzylo!!!!!
    Bonusia no kiedy wreszcie to zolte gowno z mojej polkuli zabierzecie? Juz mam dosc! Cale szczescie ze w domu klima pozwala na dobry sen.
    Jak zmiejszasz fotki to sprawdz jaka maja wielkosc i stosownie do tego, to forum przyjmuje ponizej 1024 pixeli, ten wierszy wymiar…

Capture1.JPG

Capture2.JPG

Mozesz tez zmniejszac nie procentowo a rozmiarowo.

Capture3.JPG

a jesli zmniejszasz w paint to widzisz na ekranie jakie duze bedzie.

Mania to wpadnij do mnie, bedziesz tez miala dobrze!!!!
    Jajco z tym szarym zajaczkiem cacy!
    Ja umiem wstawiac te numerki ale mnie wqrvia jak chce z kims a nie z maszyna pogadac. Wedlug mnie to powinno byc jednym z numerkow na poczatku wybieranym a nie dopiero jak przejdziez przez wuj wie ile tego swinstwa! A siedziba? Drugi wuj wie gdzie jest!! Pewnie na Filipinach lub w innej Azji

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Optus wiadomo ze musze cos tam robić hihihi w koncu swieta idą , jak widzisz staram sie swiateczne jajcuna robic
    Bonusiu no kupiłam ale tez jeszcze nie wsadzam bo pogoda taka zmienna ze szkoda byłoby wsadzic i zmarnowac ,
    Anoola no własnie Ty to od razu jakies zajączki jajeczka itp

Awatar AnekSadek

No a co? na wielkanoc balwanki chcesz robic?????

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

a co Ci bałwanek szkodzi

Uprawnienia umieszczania postów