Zajączki Ci się podobają ?
To jeden z kawy się na Ciebie gapi !
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...545bba90e2.jpg
co prawda - smutny jakiś.
albo wystraszony, bo go w kawie utopili....
Wersja do druku
Zajączki Ci się podobają ?
To jeden z kawy się na Ciebie gapi !
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...545bba90e2.jpg
co prawda - smutny jakiś.
albo wystraszony, bo go w kawie utopili....
taki wystraszony, że aż uciekł !!!
https://img.joemonster.org/mg/albums...ranna_kawa.jpg
tu jest weselej !
Anulko - robota na długo ! Papierków przez lata nalęgło się dużo. Teraz trzeba je według przyjętych przez firmę kryteriów ułożyć i część utylizować, a resztę opisać... Nuda !!!
Ale jakoś to będzie.
Dostawcy gazu i prądu - to kto ich powinien poinformować o Twoich zmianach ? Twój "zus" ?
Myślę, że skorygują, skoro Ci się należy.
Z infoliniami gada się bardzo źle... też nie lubię tego wciskania numerków i słuchania muzyczki. Ale czasem trzeba.
Maniu - czyli "produkcja" pod zamówienie ? Tak zapytałam, bo może swoim seniorkom na zająca bym dała po takim jajcu ?
A właśnie, muszę rachunek z klubu zapłacić...
Optus a ile Ty takich jajcow potrzebujesz ??? bo jak Ci sie te widza to zaden problem i takich bratkowych mogę dorobić bo fakt fajny wzorek :D Mysle tez że moze znowu mi sie uda troche na tę wystwę wstawic w koncu trza coś d ziałać .Dzis pogoda rewelacja i smierdzę do teraz dymem bo udało mi sie spalic pieknie wszystkie wyciete gałezie a i trawy wyciełam i s paliłam , cudny dzien , no a wszystko w oczach rośnie ,A jak siedziałam cicho to takie ilosci ptaszorkow szalały ze szok ,na jednej kulce zarełka to po cztery sikorki siedziały .
Anoola no ganiaj nad ocean bo to fajna i rozrywka i dla zdrowotności dobrze ,bo starczy juz tego ogladania tv i wygniatania kanapy , chłodek przychodzi to i naped lepszy bo w upał lepiej siedziec w chacie .A Ty nie obcyndalaj sie u Ciebie zawsze cos gdzies kwitnie wiec nie ma wymowek a jak nie kwitnie to fajne stwory u Ciebie tez chodzą a Ty tylko zeglowki i zeglowki
Bonusiu no jak Z taki szybki z pocięciem to swietnie a co planujesz posadzic na to miejsce dalej iglaka czy cos lisciastego .Szkoda tylko z e wszystko tak wolno rośnie , mi w tym roku po raz pierwszy zakwitnie magnolia a siedzi juz tyle lat wyrosła wysoka a kwiatki dopiero bedą , nawet nie pamietam jaki miały miec kolor ,Licze ze mroz mi tych kilku kwiatkow nie zniszczy .
Opty widac zbieral papierki z lenistwa a teraz myslal ze Ci przyjemnosc zrobi przypomnieniem pracy :)
Dostawce gazu i pradu ja musze informowac bo to w moim biznesie wyciagnac wszedzie jak najwiecej znizek ale nie musza mnie wkurzac bo ja jestem spokojny czlowiek ale lepiej mi na jezor nie deptac hihihihi
A teraz cos smiesznego lub moze dziwnego. Jak wiecie u mnie u rzeznika to i sledzie i ogorki kiszone jak rowniez polskie gazetki (nie kupuje) krzyzowki, herbatki, slodycze.
Ale tego to chyba sie nikt nie spodziewal ze u rzeznika zostane naznaczona popiolem!
A tak, bylam wczoraj nawet nie myslac ze to sroda popielcowa. Gadam se z dziewczynami, z wlascicielem, niekorymi klientami.
Nagle wpada rozesmiany ksiadz, i wszystkich maze popiolem!!! Popiol na mokro, czy w Polsce tez teraz taki zwyczaj ze na mokro?????
No i na czole walnal mi krzyz i podobno nie mozna tego w srode zmyc wiec co mialam robic? Musialam wrocic do domu bo watpie ze kangury tak sie "maluja"!!!!
Maniu - gapię się na te jajca... z bratkami byłyby fajne. Są też inne kolory bratków - czy tylko niebieskie ? Żółte na przykład ?
Myślałam o 20 sztukach, coraz nas mniej...
ha ha ha !!!
To naznaczył Cię jak Hinduskę ! Tyle że nie kropką.
Nie, u nas sypie się popiół, nie "naznacza" !
A po polskiemu gadał ten ksiądz ?
Mania nie bede sie tu wyrazac!!! Ja nie bede bocznymi ulicami, gdzie wiaterek od ocanu nie wieje, latac w poszukiwaniu kfiotkow!!! A stworki przede mna uciekaja hihii
Spadam dziewczynki bo trza sie myc i jechac, moze znowu jakie zagloweczki zobacze :mdr::mdr::mdr: