Zostawię tylko kawę
https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1...AcKTBc0Djs0CXw
i pędzę, bo Mani ulubiony program leci.
Ale wrócę.
Wersja do druku
Zostawię tylko kawę
https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1...AcKTBc0Djs0CXw
i pędzę, bo Mani ulubiony program leci.
Ale wrócę.
Anoola no przecie Ty sie nie wyrazasz bo takie miłe staruszki jak my tylko ładnie grzecznie gadają /A moze na tych bocznych uliczkach bys zobaczyłą cos ładnego ja to zbardzo lubie takie zaułki bo zaskakują urodą .Jeny jak wspomnę Wilno i te rozne kąty gdzie właziłysmy to do tej pory pamietam te cuda .Hihi czy Tobie tez podobały sie te niebieskie jajcuny :D wstawiłąbys troche fotek dla kulezanek bo ja nie bardzo gramotna .
Hihi to jak Ciebie tak popiołem potraktowali to Ty super swięta teraz sie zrobisz i bedziesz piknie gadac do siostry :D
Optus no a na działce coraz cudniej , dzis dalej podgoniłam robotę i coraz pikniej sie robi a roslinki w oczach sie rozwijają a dzis jeszcze brateczki posadziłam w donicy , musze zabrac sie tez za pawilon bo juz chyba sniegow nie bedzie i trza rozłozyc i posprzatac bo juz chce wiosny .
Załącznik 43972
Maniu - nauczyłaś się, jak agacośtam hodować ? Żeby zakwitło jeszcze...
Polecany przez Ciebie kwiatek był w biedronce, ale w dość mizernym wyborze, nie skusiłam się na takie podniszczone... Za to wybór kwiatów na jutro był niemożliwy... całe alejki z tulipanów, goździków, róż... ciekawe, czy znajda nabywców ? Ceny bardzo zachęcające.
Posadziłaś bratki - też po drodze kupiłam, u nas zawsze najładniejsze mają obok cmentarza, skusiłam się na miniaturki, bardzo kolorowe.
Co do jajców - to daję Ci wolną rękę. Wiem - że i tak będą ładne.
Anulko - jak tam po spacerze ? Dajesz radę ?
Nutko - wołałam Cię już kilka dni temu... gdzie przepadłaś ?
Wpadłam sie przywitać i pozdrowić!!!!!!!
Syberio witaj ,miło mi :love:
Optus znaczy działam a jak cos bedzie nie tak to i tak zwalę winę na Ciebie hihi no duża robota sie szykuje :D
Dziekuje za kawe, przyda sie bo noc byla poszarpana.
Serce boli patrzec i nie wiedziec jak pomoc...
Moge tylko glaskac i czule slowka szeptac.
A teraz patrza na mnie sliczne slepka w ktorych wcale nie widac ze w nocy cos bylo zle...
Mania kangurowo nie jest tak stare jak Wilno wiec nic sie w bocznych uliczkach nie znajdzie.
Wstawianie Yoankowych fotek wcale nie jest takie szybkie. Wiem, Ty leniwa to zwalasz wszystko na mnie ale ja nie mam czasu. Jestem bardzo zajeta babuszka!
Masz tu niebieskie jaja!!!!
Załącznik 43973
Załącznik 43974
Popiol zmyty, pinkie gadac nie bede!
Opty wczoraj bylo chlodno nawet dobrze sie szlo. Lunchyk tez byl super i pieta (dzieki Paskudzie) mniej boli…
Witaj Syberia. Mi tez milo ze sie z nami przywitalas. Tez Cie pozdrawiam. Wpadaj czesciej :)
Dobra, wsadze Wam jeszcze kilka fotek ale bez opisow i raczej nie w kolejnosci
Yoana nie moze tam wejsc na nasza stronke, taki slaby net.
Ale, ale... nie tylko mi wysyla fotki wiec niech inne sie nie obijaja tylko tez wstawia kilka fotek, LENIUCHY WSTRETNE!
Załącznik 43975
Załącznik 43976
Załącznik 43977
z jakiegos slubu, widac 21 wiek dotarl ale slaby zasieg :)
Załącznik 43978
Załącznik 43979
Załącznik 43980
Załącznik 43981
Załącznik 43982
To zdaje sie w Etiopy, podobno najlepsze tkacze