Załącznik 43983
Załącznik 43984
Załącznik 43985
Wersja do druku
Załącznik 43988
I wszedobylskie muchy, za darmo!!!!
I teraz zapraszam inne kulezanki co tez fotki otrzymuja!
Witam .
Optus ,przepraszam bardzo za moje milczenie .Nie zapomnialam o Was .Jestem teraz bardzo skupiona na zalatwianiu wniosku .Mam chyba 10 kartotek od różnych specjalistów -nie bardzo na tym się znam .Byłam już w klinice Pani dr.wypisała mi wniosek ,jeszcze trochę papierków dołączylam .Dzis musze do rodzinnej ,bo chyba z powodu stresu cukier mi szaleje :(.Ona ma specjalizację to liczę ze mi pomoże,bo diabetolog musiała bym za długo czekac .
Jednak pojadę do Krynicy Morskiej -ze względu na wizyty u lekarzy ,nie mogliśmy wcześniej miejsca zarezerwować .Jedynie w Krynicy udało nam sie załapać na maj.
Pogoda zapowiada sie piękna za chwilę wybywam,jeszcze na targ zdążę.W niedziele byliśmy na giełdzie towarowej -szukałam tuniczki dla siebie ,bo dwa kg.jest mnie więcej :(.Trzeba poczekać do maja na wiosenna kolekcję .
Aniu ,pieknie dziekuje za fotki ,bardzo sie ciesze ze Yoana w tak ciekawym miejscu przebywa.
Mnie Optus zwróciła uwagę na Planete i codziennie oglądam ,jestem zachwycona .Przyroda podroże to jest to co mnie fascynuje.
Nawet J.zarazilam i ogląda razem ze mną.
U nas czasy srednowiecza ,zbizaja sie wielkimi krokami .Najgorzej ,ze to wylało sie na ulice ,zawłaszcza przestrzeń publiczną.
Maniu ,cudne masz bratki ,to bardzo wesole kwiatki -ja za takie je uważam ,szczególnie zólte z ciemnym srodkiem:)
Bonusia:)
Milego dnia,wszystkim Kruszynkom.
wita przyszłam sie przywitać!!!tych formalności miało być mniej bo era komputera ale jest jeszcze więcej papierków i człowiek by musiał być po szkole prawniczej!!!!pozdrowionka !!!
Może kawa ze śniadaniem ?
http://2.bp.blogspot.com/-INBTCDD0Ph...06640528_n.jpg
smacznego !
idę pogapić się na fotki.
Dzięki Optusiu!
Pooglądałam, dzięki Anulka.
No tak, Manię wszystko co niebieskie interesuje....
Ciekawe, czy pamiętała o włączeniu radia ?
Nutko - martwiłam się, gdzie Cię wcięło.
Cieszę się, że Ci się programy podobają. Też często tam zaglądam. Ale ostatnio przepadłam na takich, gdzie pokazują zmagania grubasów z wagą, albo o różnistych operacjach... nie wiem czemu mi się to podoba...
No i oczywiście ucieczki na wieś - to mnie w dalszym ciągu pociąga.
Ale już pewnie niedługo, bo jak będzie można popracować na działce, albo poszwendać się rowerem po terenie - to żaden program mnie nie zatrzyma.
Opłaciło się dzisiaj iść do pracy - przy święcie kobiet dostałam taki bukiet - że aż w szoku byłam. No nie ja jedna, wszystkie pracujące tm kobiety taki dostały. Była tez kawa i ciacho (wyglądało wspaniale, ale nie spróbowałam).
Też witam Cię Syberio - może zmotywujesz nas bardziej do tego, o czym mówi tytuł topiku ?
Ale fajne zdjęcia...bardzo egzotyczne.
Napiszę do Was w niedzielę...teraz mam miesięcznice!:cry:
Bezpiecznego i korzystnego wyjazdu Bonusiu !