Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Optusiu no mam wiesci od Anooli bo dopadłam ją wczoraj wieczorem jak siedziała gdzies pod gabinetem lekarskim i czekała na lekarza , zupełnie podobnie jak u nas i rano juz w domu po badaniach ale słabiutką wiec za duzo nie pogadalismy , myslę ze sama nam tu naklika co to ją za paskudztwo dopadło .Jedno powiem ze zaopiekował sie ją B i okazało sie ze w takiej trudnej sytuacji sprawdził sie bo przyjechał na telefon i zawiozł do lekarza , wredny jest ale zwracam mu honor , mozna na niego liczyć .
Bonusiu no tek myslałam ze w tę wichure tyle godzin za kierownica to cieżka sprawa :(
Krysiu młodzi mają swoje wizje zycia i nie ma co sie chyba nawet martwic za duzo bo nic sie nie zmieni :( roznica pokolen jest obecnie bardzo drastyczna :(
Nutko no szukamy wygody bo troche trza zwolnic tempo zycia i coraz wiecej czasu potrzeba na regeneracje sił .Ja marze o kilku dniach samotnosci zeby nikt niczego odemnie nie chciał .
Anoola no zdawaj relacje jak tam sie czujesz , w koncu umiesz z telefonu klikac to pomału czytanke mozesz naklikac jak tu wszystkim strachu narobiłas bo to herezja zebyś Ty taki wulkan energii po szpitalach łaziłą
Yoanka takie fotki rozpustne wstawia ze szok :D
No wlasnie i wulkan kiedys sie wykonczy!
Juz jest lepiej, Co bylo? sama nie wiem. Jeszcze ma mnie rodzinny wyslac na MRI bo z tej ich gadki to ja wiele nie zrozumialam.
Cos z blednikiem w uchu....
Ale tak ogolnie to swinstwo!!!
Ja kcem kawy!
zadnej kawy jeno brac leki i nie piskac
Cytat:
Zamieszczone przez
Mania48
zadnej kawy jeno brac leki i nie piskac
Wredna do konca wredna pozostanie!!!!!!
No to wracam na poprzednia stronke bo wczoraj “pisata” to ja nie bylam.
Chcialam wkleic troche Yoankowych fotek, juz taka jak Mania to ja nie jestem, ale niemoc mnie dopadla i wczoraj inaczej zmarnowalam czas. Dzisiaj jak wroce z zalatwiania roznosci moze wstawie co nieco zeby narzeczonej pomoc.
Mania wiesz, to zalezy ile mlody chce kasowac bo moze bardziej sie oplacac dolozyc drugie tyle i kupic nowego lapcia tymbardziej ze te gadzety tak szybko maja w bebechach nowosci. Nie musi byc wypasiony.
U mnie deszcz to od miesiaca obiecuja. Wszedzie pada ale nie z mojego nieba!
Opty nic nie poradze ze wspomnienia wracaja. Dalej sie czuje winna i zal ze tak szybko pingwinka stracilam :cry:.
Kazdy mlody powie ze mozna na nowo sprzet ustawic bo to kasa dla niego a jak kupie nowy laptop to on kasy nie dostanie.
Krystyna mlodzi sami musza swoje zycie przezyc tak jak i my musielismy. Nam tez gadanie rodzicow nie pomagalo, sami musielismy! I tego sie trzymaj.
Pewnie ze zdrowie najwazniejsze. Teraz mam tak pieknie… emeryturka, nic nie musze!! ZYCIE TRWAJ!!!
Nutka ja odwiedzalam lekarza regularnie, dwa razy do roku! Tyle starczy jak nic sie nie dzieje. A ze cos sie “zadzialo” to dzis odwiedze dodatkowo.
Bonusia zacznij sie szanowac, nie w ciagu doby taka jazda w te i wewte! Nocke z solicy, kawa z Yoanka jak sie uda…
Ha ha ha Mania, dobre!!!!” wredny jest ale zwracam mu honor , mozna na niego liczyć “
Z telefonu mi sie nie chcialo klikac a teraz tyle musi starczyc, musze pod prysznic i ruszac a to do apteki a to paznokcie zrobic ze o wizycie do doktorka nie wspomne :winktongue::winktongue:
4 załącznik(ów)
4 załącznik(ów)
Obiecalam wrocic i wkleic jeszcze troche...
Ale najpierw - lekarstwo kupilam, paznokcie zrobilam, do lekarza dopiero jutro na 10:30 rano!
Wioska
Załącznik 44011
Załącznik 44012
Załącznik 44013
Załącznik 44014
2 załącznik(ów)
Zaklad fryzjerski
Szkoda ze Yoanka nie dala dziewczynie zarobic i nie zafundowala sobie warkoczykow!
Ja bym zrobila!
Załącznik 44015
Załącznik 44016
1 załącznik(ów)
Zona u Hamerow to okoli 10 krow i 10 koz.
Blizny na pleacach - po biciu batem. W rany wciera sie popiol, tworza sie blizny (stratyfikacja) swiadczace o tym ile kobieta moze przecierpiec dla rodziny,
(to sa slowa Yoany z opisow ktore mi przyslala)
Załącznik 44017
.
4 załącznik(ów)