Optusiu no mam wiesci od Anooli bo dopadłam ją wczoraj wieczorem jak siedziała gdzies pod gabinetem lekarskim i czekała na lekarza , zupełnie podobnie jak u nas i rano juz w domu po badaniach ale słabiutką wiec za duzo nie pogadalismy , myslę ze sama nam tu naklika co to ją za paskudztwo dopadło .Jedno powiem ze zaopiekował sie ją B i okazało sie ze w takiej trudnej sytuacji sprawdził sie bo przyjechał na telefon i zawiozł do lekarza , wredny jest ale zwracam mu honor , mozna na niego liczyć .
Bonusiu no tek myslałam ze w tę wichure tyle godzin za kierownica to cieżka sprawa
Krysiu młodzi mają swoje wizje zycia i nie ma co sie chyba nawet martwic za duzo bo nic sie nie zmieniroznica pokolen jest obecnie bardzo drastyczna
Nutko no szukamy wygody bo troche trza zwolnic tempo zycia i coraz wiecej czasu potrzeba na regeneracje sił .Ja marze o kilku dniach samotnosci zeby nikt niczego odemnie nie chciał .
Anoola no zdawaj relacje jak tam sie czujesz , w koncu umiesz z telefonu klikac to pomału czytanke mozesz naklikac jak tu wszystkim strachu narobiłas bo to herezja zebyś Ty taki wulkan energii po szpitalach łaziłą
Yoanka takie fotki rozpustne wstawia ze szok![]()