385Lubią to
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Podsyłam uśmieszek - żeby nieprzespaną i smutną noc odgonić

niech dzień przyniesie też dużo miłych chwilek
-
Wróciłam z seniorkowa, przygotowujemy kwiaty do palmy wielkanocnej, repertuar na dwa występy i jeszcze u siebie chcemy gościć kilka zespołów.... wszystko w kwietniu ! Nie wiem, skąd czasu na to ?
Anulko - i co, Mania kazała fioletowe poskromić ? Ja myślę - że obydwa się tam spokojnie zmieszczą.
A z kotem... to on z Tobą będzie gadał, kiedy będzie miał ochotę. To on jest panem !
A kocie mruczenie podobno uspakaja i odstresowuje. Na sobie nie sprawdzałam - więc nie wiem. Tak czytałam.
-
Też Anoolka mam noce do kitu...
Dziś w OLX zobaczyłam dwa śliczne psiaczki szczeniaczki ..zadzwoniłam ale już są zarezerwowane ledwo godzinę po ogłoszeniu...
Ale mi szkoda,że wcześniej nie zajrzałam...no nic..będę szukać dalej.
Dziewczyny jaka była u Was dziś pogoda bo u mnie istne szaleństwo i śnieg i deszcz i wiatr i słonce wszystkiego po trochu!
Z zasiał dziś trawę...podsypał też nawozem starą trawkę..no chyba będzie w przyszłości zielono..
Optusiu ogarniesz wszystko jak zawsze bo spryciula jesteś..nie pierwszy raz tak się u Ciebie dzieje w seniorkowie.
-
Dziekuje Optusiu, teaz duzo usmiechow mi potrzeba… I pudelka chusteczek.
Sama juz sie dowiedzialam ze emeryt ma malo czasu. Ale jakos sobie poradzicie 
Mania nic nie mowila, nic nie napisala. Wiesz jaka ona jest. Jeden wpis dzienie i udaje ze nie czyta..
No niestety. Jak kot chce byc panem to kota nie bedzie po ja nie jestem material na poddaną!
A Ciebie Bonusia co (lub kto) w nocy maltretuje?
-
Bonusiu - u mnie tylko do południa ciut pokropiło, ale ogólnie znośnie. Nie zmokłam i nie zmarzłam - pewnie jutro będzie u mnie woja dzisiejsza pogoda...
Na pewno pięknie trawka wyrośnie i będzie co kosić !
Czekam na Manię... ale raczej nie dotrwam. Muszę zmienić pozycję.
-
Optusiu jakis taki ganiany dzien miałam no i ogladając wieczorem Monty Dona zwyczajnie przysnełam na kanapie i dopiero siadłam popatrzec co sie dzieje na forum No to jestesmy w przyblizeniu dogadane na przyszły tydzien .A u nas tez popadywało i co wylazłam z domu bo i spotkanie rodzicow miałam a potem jazda na karmienie zwierzyny to wpadałam na deszczyk a parasola oczywiscie nie wziełam , ale deszczyk dobry bo po tych porzadkach to teraz zmoczone ładniej wyglada a i tulipaniki zaczeły kwitnąc
Bluszczyk urdybanek to takie małe g... co kwitnie na niebiesko i łazi bardzo inwazyjnie .
Anoola no tez uwazam ze nie ma co wywalac z donicy bo to ładnie wyglada ,No a na temat starosci to nie ma co gadac bo paskudztwo wieku odczuwam codziennie na sobie bo coraz bardziej padlina sie ze mnie robi ,No a czasu zupełnie nie mam a jeszcze teraz jak do małego przychodzi pani na nauki a potem sama musze z nim ćwiczyc to zdecydowanie mi juz za ciezko to ogarnąc
ot sks
hehe a kto siostre do ropuchy porownuje hihi
Bonusiu pewnie takie maluchy to mają wziecie bo kazdemu sie wydaje ze to najprosciej nauczyc takiego małego .
Yoanka a co ja narkomanka zeby zioło wachac a koledre na bank posieję .
Hihi u mnie wiosna bo magnoli kwiat pęka juz
53537490_2646761915365527_1246090529351925760_n.jpg
-
Opty, dasz radę ! W miłym towarzystwie najgorsza robota będzie przyjemnością.
Bońcia, wiosna już, to i szczeniaczków do przygarnięcia sporo się pojawi 
Te, NARZECZONA! Ile schudłam, to schudłam, przed ślubem zobaczysz. I nie beksaj. Ajska żyje i ciesz się każdym dniem. A kota masz takiego , jakiego sobie wychowasz. Mruczenie do ucha jest super ! Tu cytat z mojego ulubionego autora -
Koty są surwiwalistami. Doprowadziły tę umiejętność do rangi sztuki. Jakie inne zwierzę może liczyć na karmienie nie dlatego, że jest pożyteczne, że pilnuje domu albo śpiewa, ale dlatego, że kiedy się je karmi, to wygląda na zadowolone? I mruczy. Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (...) Mruczenie oznacza: 'Postaraj się, żebym był zadowolony, to i ja się postaram, żebyś ty był zadowolony'.
Terry Pratchett*(z książki*Kot w stanie czystym)
-
Chłop mi kompa okupował.
Mania, super magnolie będziesz miała ! To te pachnące ? Wąchać trzeba, kolendra jak jest spora, to pachnie pięknie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Mania a ja wlasnie nie wiem co robic. Umowiona jestem nad wielka woda z Ania i dwiema nowo poznanymi dziewczynami.
Ale patrze na Ajse.. nie zjadla swoich porannych przysmakow na ktore zawsze czeka, upomina sie jak sobie robie pierwsza kawe…
20190326_075357.jpg
Yoana wyraznie kot mi nie pasuje.
-
Yoanka nie wiem co za magnolia bo to pierwszy rok kiedy zakwita a z lidla taka bida i rosła juz wiele lat na duze drzewo z siewki ,
Anoola no smutno maluszek wyglada wiec masz problem jechac nie jechac
Uprawnienia umieszczania postów