Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Opty, dziś mam NIEDZIELĘ. A wczoraj to kuleżanka była, musiałam jej pomagać w opisywaniu zdjęć, aparat taki, jak nasze, pamiętasz, jak codziennie siedziałam i zapisywałam info o zdjęciach i później kasowałam te nieopisane ? No to ona tego nie bardzo umie robić, była na wycieczce w listopadzie i obiecałam, że jej pomogę. No to wczoraj siedziałam, prawie dwa tysiące zapisałam, a wiesz, to po sto można zapisywać i kasować, trochę to potrwało. A później, wiadomo, oglądanie zdjęć (Laos, Kamboża Wietnam ) , no to NIE O SUCHYM PYSKU przecież, w efekcie ok. osiemnastej PADŁAM.
Mania, Ty już nie namawiaj Anoolki, do wymyślania LEPSZYCH prezentów ślubnych. JA BĘDĘ NAJLEPSZYM PREZENTEM :rofl: U nas też wczoraj lało równo, na szczęście nie musiałam wychodzić. A kuleżanka cała mokra przyszła, ale swój chrześcijański obowiązek wypełniłam i szybko ją rozgrzałam :drunk:
Nutka i jak z postępami Twojego J ? To dzisiaj do cukierni idziecie ? Z moim chłopem , jak zwykle problem. Kategorycznie odmówiłam smażenia pączków i faworków, no to on kupnych nie chce, i żeby mu naleśniki zrobić. Ale takie z masą budyniowo - żółtkową, jak do kremówki i jeszcze później lekko zapieczone w piekarniku. Czy TYLKO JA uważam, że PRZEGINA ? :neutral:
Futrzaki nakarmione, kocyki, oszczane zreszta, sie piora.
Robie sobie w tym co Ty Yoanka wiesz, podobna kanapke na obiado-kolacje bo jesc sie chce a pomyslu (i skarbow w zamrazalniku) brak.
Dobra kanapka nie jest zła :great: Ja też od razu po przyjeździe to ustrojstwo kupiłam, jeszcze u Ciebie naradzałyśmy się z Opty, jakie wybrać, chyba też taki sam kupiła, płyty wymienne ma, po dwie gładkie i dwie ryflowane, ale oczywiście używam, tak, jak u Ciebie były :yes:
Megi, zaczęłaś o tej rybie i co ? ? ? ? CZEKAMY !
Goda,nie, teflon sam nie bedzie zmienial ale on uklada plan na nastepny dzien czy dni... i jak naczelny kaze mu robic krotkie serie to ilosci za wuja sie nie zrobi.
Co Ty, powiem ze kury zdechly od halasu :mdr:
A Ty Aska nie rzucaj na szale mojego wieku bom stara ale jara :na:zapomnialas? Zenic sie chesz :winktongue: i dobrze myslisz z tym slubnym prezentem.... B juz ma doswiadczenie w roznych oplatach ale zaglowki go nie rajcuja, pewnie za cicho...
No tak Kleszcz za duzo wymaga... po co pokazalas ze umiesz.
Umiem czy nie umiem, prawda taka, że sama bym zjadła :cry: Ale dwa pączki kupię. A na obiad w ramach umartwiania będą kurze cyce, ziemniaki i kalafior/brokuły, wszystko na parze, do cyca jogurt z czosnkiem, koperkiem i pietruszką.
Kuzynka dzwoniła, ma różne problemy (wydumane) i DEPRESJĘ. Na szczęście przypomniała mi się rada na depresję, z książki Sapkowskiego :mdr:
Zjadasz garniec kiszonej kapusty, popijasz garncem zsiadłego mleka… i wnet depresja staje się najmniejszym z twoich zmartwień. Zapominasz o depresji. Czasem na długo.