Strona 1102 z 1949 PierwszyPierwszy ... 102 602 1002 1052 1092 1100 1101 1102 1103 1104 1112 1152 1202 1602 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11,011 do 11,020 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Anoola samych zdrowych dni dla Ajski
    A to przecie Ty ze mna tyle gadasz bo ja zwyczajowo małomowna osobka jestem i tylko słucham co Ty mowisz :P
    Optus no sporadycznie to mozna porobic ale co za duzo to nie zdrowo , ilez mozna siedziec nad papierami jak w iosna idzie i kwiatki kwitną ,No własnie sa osoby co tak zachwycają sie ziołami ale jakos mi to ganc pomada i kupuje najczęściej pod kątem koloru lisci czy kwiatow bo one zwyczajowo piekne kwiatki mają .U nas dzis w poludnie całkiem ładnie było i nawet kolezanka z mezem nawiedzili nas na działce i nawet juz kawkę wypili znaczy było całkiem przyjemnie pogodowo .
    Bonusiu u nas nawet kilka stopni na minusie było i juz sie bałam ze mi magnolie zmrozi ale jednak brazowe szmatki nie wisiały wiec jakos udało sie przezyc .
    Yoanka ja tam nigdy nie suszyłam czosnku niedzwiedziego a on rozrasta mi sie na rabatce niesamowicie wiec cala wiosnę do surowek na smaczek na działce skubię a i całkiem fajne białe kwiatuszki są .No prawda taka ze niby ogrod jest ale i tak wsio na surowki ciagne z rynku A czosnki własciwie sa ładne krotko bo im szybko zamierają liscie ale cebulki sa zywe i na drugi rok wyrastają wiec jak masz w donicy to wysadzaj do gruntu i bedziesz miałą swoj z ogrodu a na dodatek Ci sie rozrosnie , Tez na poczatku myslałam że nie przyjął mi sie i padochł ale na nastepna wiosna wsio sie wyjasniło i teraz juz mam łanik rozrosnietego czosnku .

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Utknęłam przy robieniu zaproszenia na imprezę w seniorkowie... tyle tych grafik można z netu ściągnąć i wstawić - że się zupełnie pogubiłam, a czas to nie wiadomo kiedy zleciał. Może jutro dokończę.
    Ale poetycko, Anulko !!!
    Niech Ci jak najdłużej oczy się do niej uśmiechają i niech Wam razem dobrze będzie !!!
    Maniu - ja od Ciebie ten czosnek brałam TYLKO dla kwiatków. To można jeść ???
    Może spróbuję - jak się pokaże.
    Bonusiu - no u mnie dużo zimniej było, nie sprawdzałam, ale na dachu u sąsiada była gruba bała warstwa, więc parę stopni było na minusie.
    Ale ani bratkom ani krokusom to nie zaszkodziło, a niczego więcej nie ma. A, dereń kwitnie, ale on chyba też zwyczajny.

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Opty kwiecien juz za progiem.. a pozniej bedziesz wolna dla swoich roslinek, dla rowerowych wycieczek.
    To slowa piosenki Krawczyka.
    Bonusia dziekuje za Ajske. Ale wszystkie wiemy ze slowo “lat” musimy zamienic na “dni”
    Jak bialy, kudlaty to mogl byc maltanczyk lub mniej popularny bichon. Zreszta to nie wazne, wazne ze ktos maluszka kochal.
    Dziekuje Maniu
    Ha ha ha no nie moge!!! Ty sluchasz???? Gadula! No ale dzis dwie godziny ze soba nie gadalysmy

Awatar opty55

Śpiesz się

bo za chwilę może nie być !

Awatar opty55

Wpadłam tylko z kawą - bo muszę te klubowe druki dokończyć. Jutro mi w firmie wydrukują na próbę.
    Pogoda mnie wkurza, jest tak ładnie, jak mnie nie ma... Ale od niedzieli dzień jeszcze będzie dłuższy - to nadrobię.
    Dzisiaj po południu tylko róże zdążyłam podwiązać - i to nie wszystkie. Ale żadnych wycinek nie ma, bo nic nie zmarzło. Bedą pięknie kwitły, mam nadzieję.
    Wpadnę później.

Awatar AnekSadek

Cytat Zamieszczone przez opty55 Zobacz posta
    Śpiesz się
    bo za chwilę może nie być !

Ale sliczny amator kawy!
    Podziele sie z psinka, co by nie!
    Dziekuje

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Optus dzis najwazniejsze to obejrzenie Gardeners world juz sprawdziłam dysk i nagrywanie nowa s eria to sama radocha .dzis nawiedził nas na działce slubnego kuzyn no i cieszył sie Jurkiem ze taki pikny a pogoda była rewelacyjna i nawet piechotą
    wracalismy do chaty , No a potem gimnastyka a teraz ganiam bo za chwilę siadam i nic mnie nie ruszy spod tv/
    W lidlu fajne clematisy są wiec se wziełam jeden gorski .No a w chacie coraz wiecej doniczek Ale Ty chyba brałas czosnek latem a to juz zupełnie inny czosnek to takie piekne białe kwiatostany na sporych łodyzkach bo niedzwiedzi to maluchy przy ziemi łazace .
    Anoola no przecie sama widziałas ze ja nic nie gadam jeno słucham Ciebie a ze nie ubiłam dzis Ciebie jak mnie w czarna noc obudziłas to juz dowod na moja niespotykanie dobra spokojna natura hehe.A za moment dzwonił do slubnego kuzyniak i własnie umawiał sie na spotkanie tak ze jego tez wywalono z wyra
    Hihi ale jak widac ogrodniczka z Ciebie całą gębulą

Awatar AnekSadek

Cytat Zamieszczone przez Mania48 Zobacz posta
    Anoola no przecie sama widziałas ze ja nic nie gadam jeno słucham Ciebie

Sluchasz bo ciagle zresz i dziob zajety. Ale jak sluchasz to mlaskasz

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń