Grazynko Okupant to kumpel mego slubnego a na dodatek taka złota rączka co mi wsio reperuje i mamy taki zwyczaj ze zawsze nawiedza nas w piatki a slubny robi na kolacje tosty , no ale jak trzeba to i przyjdzie w inny dzien ale wtedy juz jeno kawa i ciasto .A nazywam go Okupantem bo iles lat temu okupował mi kompa i miałąm utrudnione klikanie na forumJa mam tylko hortensje bukietowe bo te piekne niebieskie to inaczej ogrodowe to naszych zim bez opatulenia nie przezyją a bukietowki bez problemu a Ty jak na wschodzie mieszkasz to na ogrodowe nie masz co sie rzucac bo ja w centrum a tez nie utrzymałam ogrodowych .Rododendrony tez problematyczne trza na zimę stroiszem zakrywac a i sadzi sie je w zacisznych miejscach .
Optus a u nas poscili juz wode wiec poł dnia z wezem przestałąma teraz taki muł jestem z e szok ,pewne dizs zgrzesze i pojde wczesniej spac bo i rano w czesniej wstawałam bo zajecia ceramiczne były no i nastepnego zająca zrobiłam .A to z ostatnich zajec .
56453033_2673565716018480_3937432958192844800_n.jpg
Anoola no sama wybierasz ale jak dla mnie za duzo ciemnego /Hehe ale jak Ci wali na łeb to nie ma co gadac .
Nutko no jak widzisz manto Ci sie nalezy za nastrasznie nas ale tak to jest ze nigdy niewiadomo co i gdzie kiedy nas pogoni .No ciekawe co pozałatwiasz ??
Yoanka no to sobie urlop od Ciacha dałas ale jak wejdery gonisz to tez nie jest odpoczynek .
Bonusiu szerokiej drogi bez wybojow