To czego Ciebie tutaj nie ma, jak chętni do gadania się znaleźli ? ? ? Na Manię nie narzekaj, MAUPA wprawdzie jest , ale cóż, był czas przywyknąć . . . [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To czego Ciebie tutaj nie ma, jak chętni do gadania się znaleźli ? ? ? Na Manię nie narzekaj, MAUPA wprawdzie jest , ale cóż, był czas przywyknąć . . . [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dzień smutny, ale jak obchodzisz takie rocznice, to inny być nie może. Jak pobeksasz, to może trochę lepiej Ci się zrobiZawsze myśl, że dałaś Suzce sporo lat wspaniałego życia i że była z Tobą szczęśliwa.
A ja rano trzasnęłam wiedery i już wiem, że więcej, niż trzy serie nie dam rady zrobić. Po prostu nie dam i już. Ale to chyba i tak dobrze, niż jakbym nic nie robiła. Tylko z Wami była [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Bo jak słusznie zauważyła Anoolka - JEST z nami, ALE nie przeczytała tytułu topiku, tytuł to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], a nie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Mania, zając, jak żywyA można złożyć zamówienie na smoka wielkanocnego * ? U mnie na podwórku rosną hortensje, ktoś je rozsadził, dzieci biegają, psy sikają, a one kwitną. Może nie jakoś wybitnie, ale zawsze. Znaczy - mało wymagające.
*) Smok wielkanocny- z pomalowanymi jajcami
Opty, no to mamy takie same zdanie o nocnych muralach Anoolki. Ale swoje zdanie też możemy mieć ! [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
No właśnie, z tą postawą to ciężko. I boleśnie. Ale się staramA CIACHO nigdy zadowolone nie będzie. Ale mam to w odwłoku.
Nutka, w życiu bym nie pomyślała, że pies może ogórka jeść. To znaczy, pies domowy, bo widziałam już ( nawet sfociłam) psy walczące o zgniłe pomidory, ale to z głodu . . .
Ale jestem padnięta i zdechła. .i rano wlazłam na wagę i waga stoi w miejscu.Nic tłuszczyku nie ubyło. .chyba moja waga się zepsuła! !
Dziś dzień leniuchowania!
Jak pisze Grazynka ładuje akumulatory na cały tydzień. ..dodam ciężki tydzień!
Z siostrą nie miałam kontaktu 5 lat..dziś zadzwoniła..zginął Jej mąż...straszna tragedia!
Bońcia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Współczuję Ci bardzo. Także i tego, że Twoja siostra skontaktowała się z Tobą po pięciu latach, w obliczu tragedii . . .