Strona 1127 z 1949 PierwszyPierwszy ... 127 627 1027 1077 1117 1125 1126 1127 1128 1129 1137 1177 1227 1627 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11,261 do 11,270 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

A wagę to podam kiedyś tam, jak już będę z niej dumna. Czyli przed ślubem. Czyli - niedługo !
    laugaselbis lubi to.

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Czas popracować . Hmmmm.

Awatar AnekSadek

Opty piekne sniadanko.
    Dla Ciebie DWIE fotki. Jedno miejsce znasz, drugiego nie bo ja tam bylam pierwszy raz w zyciu.

DSCN0770a.jpg

DSCN0752a.jpg
    laugaselbis lubi to.

Awatar AnekSadek

Cytat Zamieszczone przez yoanna1964 Zobacz posta
    Czyli przed ślubem. Czyli - niedługo !
    Hmmm a kawy zalowalas....

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

W pracy JEZDEM ! Czasu nie mam !

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

No widzisz Anulka - jakie piękne widoczki na emeryturze możesz odkrywać ! A nie tylko korki na drodze.
    I nie lepiej takim widoczkiem ścianę ozdobić, a nie czarno białymi muralami, czy jak Ty to nazywasz ?
    A pluszak mnie wytresował, tak jak Twoja faworyta Ciebie... Ledwo piśnie - już mu lecę i drzwi otwieram !
    Maść do oka kupiłam z witamina A - już oczko zagojone. Inne sprawy tez w miarę opanowane. Ale wiek już po nim bardzo widać.
    A Mania - to gdzie ?
    laugaselbis lubi to.

Awatar laugaselbis
    laugaselbis jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez yoanna1964 Zobacz posta
    Grażyna, już jedna taka była, co to o podawanie wagi się dopominała. Źle skończyła . . . To bardzo trudny i bolesny temat . . .
    Ja nie będę wagi podawać, ani pisać, co zrobiłam. O weiderach wiecie, a jak napiszę, co jem, to . . .

To była tylko moja propozycja. Ja sama pisałam, że nie mam odwagi włazić na wagę. Więc rozumiem doskonale o czym piszesz. Za Weidery masz u mnie spore uznanie i to wielka sprawa. Bo większość wymięka po 2 lub 3 razach. Ja muszę spojrzeć prawdzie w oczy, bo moje ciało jest wizytówką mojej firmy. Czy mi się to podoba czy nie. A tak z drugiej strony, mam pytanie, Dlaczego małe i drobne osoby są często złośliwe i gderliwe?? Bo każdy ma tyle samo złości w sobie, a u nich ze względu na wagę jest ona bardzo skoncentrowana. A z drugiej strony mam się już lepiej. Bo parę osób zauważyło że mam smukłe i zgrabne nogi. Tylko z resztą bardzo kiepsko. Ale powiem Wam ,że ja właśnie z nóg najszybciej chudnę, a potem niestety przyjdzie kolej na piersi. To już będzie mniej fajnie. Aniu kochana na pewno nie chciałam Ciebie urazić. Ani żadnej z Was. Kiedyś ważyłam przez całe życie 58 kg, a teraz cyfry zmieniły kolejność. I co?? I fajnie, bo mam cel następny w życiu, żeby znowu odzyskać figurę. A kto mi zabroni.

A poza tym ja na początku pisałam ,że często działam ludziom na nerwy, albo wręcz mnie bardzo lubią, Zazwyczaj jak się przyzwyczają do mnie , to mam przyjaciół nawet w osobach, którym kiedyś działałam na nerwy. Oczywiście to nie reguła, czasami jest odwrotnie niestety. Ale taka już jestem. Moja najlepsza przyjaciółka ma 157 cm i waży 125 kg, dziś jej urodziny. Więc życzyłam jej utraty kilogramów, a w to miejsce wiele szczęścia i powodzenia w życiu!!
    Uwielbiam ją , bo zawsze na niej mogę polegać i nie raz mi pomogła w życiu. Ona zresztą mnie tak samo odbiera.

Awatar laugaselbis
    laugaselbis jest nieaktywny Znany na forum

Aniu te wybrzeże jest przecudne!!! Nie wiem , jak to wygląda w realu, ale zdjęcie powala!!! Zazdroszczę takich widoków. Ja jestem trochę, no nie trochę bardziej niż dziwna. I często jak wracałam z pracy zatrzymywałam samochód i patrzyłam na swoją ukochaną zatokę. To był ten czas i te miejsce gdzie byłam naprawdę wolna i szczęśliwa, i choć to było jedynie parę minut to mam je na zawsze w swojej pamięci.

Awatar AnekSadek

Cytat Zamieszczone przez laugaselbis Zobacz posta
    Nie wiem , jak to wygląda w realu, ale zdjęcie powala!!!
    W realu jeszcze bardziej powala bo aparacik malutki, doopiasty.
    laugaselbis lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów