inka, oczy se popsujesz podczytujac! Przeciez mozesz cos napisac!
inka.JPG
inka, oczy se popsujesz podczytujac! Przeciez mozesz cos napisac!
inka.JPG
Witam wszystkie hurtowo. Tyle się naczytałam i bym z chęcią pisała dziś dużo. Tylko mam problem z palcami. Czaami bardzo mi drętwieją ręcę, to przez chorobę i co drugi wyraz muszę poprawiać, a mnie to bardzo drażni . A jak drazni to jeszcze jakiś głupot napisuję, bom zła!! Nie będę poprawiać bo szału dostaję. Mam nadzieję, że dziś będzie cieplej. bo dwa ostanie dni były zimne. Mój namłodszy będzie w domu aż do 6 maja. Słabo to widzę. A ręce jeszcze zaczęły się dodatkowo pocić , noż to się dzieje. Znowu trzeba będzie łazić po lekarzach, a ja ego bardzo, ale to bardzo nie lubię,l Wiecie co moe ja lepiej już nie piszę?? Ale muszę zadać pytanie Joli co to za piękne miejsce z tą niby kałużą i jaki związek ma z Tobą?? Wlazłam na wagę i to 2 razy. Oczom nie wierzyłam!!!!!! Cuda na kiju!!! Waga to 80,3 kg. Jedyny minus tego, że bardzo się pocę i to takim niezbyt przyjemnym zapachem. Szczególnie to tej maszynie. To chyba toksyny z sadłą czy jak mam to rozumieć??? Dobra poprawiam suwaczek!!! Czego i dla Was wszystkich życzę!!!
Nie Jola, tylko Yoana, to ja wstawiłam fotki dworu - hotelu, tam będziemy spędzać Wielkanoc, pisałam o tym ileś stron temu.
Jeśli chodzi o zapach potu, to może jesz więcej białka, niż zwykle i wchodzisz w ketozę. Warzywa z grupy krzyżowych, czosnek i cebula Ale skoro uważasz, że to jest szczególnie intensywne, to powinnaś sprawdzić tarczycę, nerki, hormony u ginekologa i glukozę
I przez pewien czas stosować na noc , po umyciu , Octenisept, działa dezynfekująco i wytłucze ewentualne bakterie ( i grzyby) , które też mogą odpowiadać za przykry zapach potu.
Już zapisałam tę nazwę, bo to zaczęło być już zbyt uciążliwe!!! Dziękuję tobie Yoanna. A co mi z tą Jolą??? A badania i tak muszę robić. A te święta w takim cudownym miejscu będą na pewno udane!!
Pozdrawiam i dziękuję, za rady . Jesteś kochana!!!
ps. Byłam w aptece i to ponoć może być sposób na oczyszczanie organizmu , preparat kupiony.
Ostatnio edytowane przez laugaselbis ; 13-04-2019 o 14:10
Hmmmm. . . A jeszcze niedawno widziałam tutaj post Nutki, z niedziałającym linkiem do bocianiego gniazda . . .
Grazynko jak Ci ciezko to nie poprawiaj w koncu zawsze cos tam zrozumiemy z tego co napisane,Mi tak juz dokucza wskazujący paluch ktorym klikam bo ja tak jeno dwoma paluchami posługuję sie na klawiaturze .
Yoanka Ty masz za dobrze zeby nic swiat nie robic to juz zupełna herezja, co prawda narazie tez sie nie wychylam z robotami bo wiadomo stare lenistwo jestem.Z działki przed mrozami przyniosłam kilka cesarskich koron zeby mi nie pomarzły no to teraz mam smrod w chacie okrutny bo nawet nie wiedziałąm ze one tak smierdzą bbbrr no ale ładne są i pieknie stoją .
Anoola hihi przecie wiadomo dwie kochające sie blizniaczki jesteśmy i ten sam wspaniały zołzowaty charakterek mamy
, A ja nastroj mam do d... bo wiadomo slubny maruda .A na dodatek nie dosc ze teraz zimno to na swieta jakies tropiki zapowiadaja a z lodową to gdzie chowac zarcie i trza poskreslac pozycje z jadłospisu tym bardziej z e nie mam kto nosic tobołkow bo ja sama juz nie dam rady .
Optus slubny jeno tabletki dostał bo chyba tak tragicznie jak poprzednio to nie ma ,to jakies pozostałosci po poprzedniej .Hehe Ty sie ciesz ze na Tobie nie trenujemy ciosania kołkow hehe.
Bonusiu jak burak to burak ale przynajmniej Ciebie nie denerwował .
Nutko szkoda chyba czasu na takie wielkie centra bo jeno nogi sie zdepcze.
No proszę, Mania się objawiła , ale kawy nie przyniosła ! Cóś sępi Kuleżanka ostatnio ! [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]