Strona 1136 z 1949 PierwszyPierwszy ... 136 636 1036 1086 1126 1134 1135 1136 1137 1138 1146 1186 1236 1636 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11,351 do 11,360 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Optus no zal szkoda jak takie cudo sie niszczy .
    U nas piknie było wiec na działce zrobiłam troche bardziej swiatecznie i nawet bukieciki na stole stoją A teraz wylazłąm z kuchni bo pomyłam lodowe ot pracowita niesamowicie jestem
    Grazynko bo własnie najlepiej sie pisze na wszystkie tematy omijając temat drazliwy znaczy wagę bo chalera stoi mi w kącie i zęby szczyzy a nawet obtarłam ją z kurzu to powinna byc wdzieczna .Co do planow swiatecznych to jeszcze kilka lat temu zwyczajowo w ostatnim momencie jeszcze mi padało na łeb i robiam zarcia jak na wojne ale juz od jakiegosc czasu naprawde idzie plan minimum i jakos rodzinka mi nie narzeka ale dzis syn miał pretensje że podpiwka nie robie no ale obiecałam ze kupie kwasu wiec odpuscił ,prawde mowiac mogłam zrobic ale zapomniałam nazbierac butelek a na tempo pic wody sie nie da .Ale jakby co to jeszcze w czwartek moge gotowac .Ciekawi mnie czy u Ciebie robi sie podpiwek bo to taki dla mnie wschodni zwyczaj .
    Nutko od dawna mam te konto z dostepem przez net wiec jak włąze w necie do niego to cos tam zawsze zauwaze no i kiedys własnie sprawdzałam opcje karty zeby wiedziec co robic zeby zablokowac karte no i przydało sie ,a sprawdzałam bardziej pod kątem zagrozenie zgubienia karty przez slubnego bo to spec od gubienia dokumentow .
    Anoola no Ty masz juz zupełna skleroza bo pamietasz co było kiedyś a nie teraz , ja z wiekiem zdecydowanie upraszczam sobie zywot a akurat kucharzenie nigdy nie było moją pasją .A tym bardziej teraz jak slubny wentylem do gory lezy to TY myslisz z eja masochista bede rekawy wyrywac ot pomyslała durnowato.

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Piszesz Optusiu o Katedrze Notre Dame w Paryżu?
    Jak ja byłam w Paryżu to miałam okazję ją zwiedzić...
    Jeszcze chciałabym wyjechać tam z Z ..może kiedyś się uda!
    Za to w maju wybieramy się promem do Szwecji i Dani...byłam już tam ...fajna wycieczka!
    Dziś pracowity dzień i bardzo owocny...cieszy mnie to i dobrze wróży na ten okres przedświąteczny...bo i pogoda ku temu sprzyja.
    A ja czekam na deszcz..taki porządniejszy niż to co popadało ostatnio.
    Anoolka śliczne te oczęta..prześliczne.
    No to Ci znajomi paskudnie się zachowali..bardzo czegoś takiego nie lubię.
    Ha ha ha też mam dwa domy...ale tylko w jednym mieszkam...
    Ja Optusiu ostatnio jakoś tak bardzo dobrze śpię...może to przeżycia,,zmęczenia dają się we znaki..oby to nie był tylko taki powód.
    Nutko ja też walczę z tym paskudztwem na ustach ale tak domowymi sposobami..i jest lepiej...mam nadzieję,z e do świąt przejdzie całkowicie.
    Grażynko wielkie dzięki!!
    Piszesz o zażeraniu stresów a ja mam odwrotnie , jak stres to nie mogę jeść...dobry sposób na odchudzanie???!
    Maniu ja na jutro planuję umyć lodówkę dziś stwierdziłam,że za bardzo zmęczona jestem!
    Okna myje Z to mi ta robota odpada.

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Miałaś mi napisać - jak tę kartę zablokować ?

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez opty55 Zobacz posta
    Obiecałam, że będzie z pachnącym bzem
    proszę ! Niech Ci przypomina majowe noce

No bardzo dziękuje, ślicznie pachnie!

Ajska dziš spała jak aniołeczek!

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Dobra, znalazłam na stronie banku, ale tylko infolinia. Myślałam, że są inne sposoby.
    Bonusiu - dobrze, że masz takie fajne plany. Co do spania - to dzisiejsza noc minęła szybko.
    Na jutro mam plany "okienne" - o ile zdążę, nim słoneczko mi w nie zaświeci.
    Ale nic na siłę, zobaczymy, co dzień przyniesie.

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Optus jak wejdziesz na prywatne konto to jest zakładka karty a tam jest Twoja katta pokazana a w ustawieniach blokada karty albo całkowita albo czasowa i ja zablokowałam czasowo a jak sie znalazła to odblokowałąm , to musisz sama poszperac w ustawieniach .ja mam bank pko a nie wiem jak w innych bankach .

Awatar AnekSadek

Cytat Zamieszczone przez opty55 Zobacz posta
    Żal, że taki piękny obiekt na długo zniknie z turystycznych tras...
    Tym bardziej szkoda - że nasza wycieczka się nie odbyła...

A to ca sekrety przede mna? Uswiadomic zamrska.

Awatar AnekSadek

No wlasnie Opty, latac i latac. A dzieciaki i wnuki tutaj!
    Ja dzisiaj lepiej pospalam chociaz pozno zasnelam bo Mania mi dzwonila i dzwonila ha ha ha
    No widzisz Grazynka, czasami nie warto przewracac dnia do gory nogami bo ktos, bo cos…
    Islandia to teraz by mi pasowala bo ostatnio wole chlodek. Juz dawno stwierdzilam ze zamiast emigrowac do Australii powinnam na Alaske
    Ha ha ze mnie nikt tyrajacego misia nie zrobi, jestem len. Zreszta mieszkam sama to moge stosowac zasade ze nic nie musze ale wszystko moge. I trzymam sie pierwszej czesci tego zdania. Tyrajmisiu, podoba mi sie, przywlaszcze sobie to powiedzenie
    Nutka Suzka miala takie fajne oczka w ktorych szlo wszystko wyczytac, milosc zawsze w nich byla…
    No tak, Mania swoje “minimum” juz wlaczyla. Kwiatki na stole, zaraz pewnie pojdzie trawe na zielono malowac…
    Mowisz o podpiwku co na kawie zbozowej sie robilo? Pamietam jak bylam dzieciakiem to matka robila, fajne to bylo.
    Ha ha, czekalas ze M zgubi a to Tobie na leb padlo! Zeby wypuszczac karte z reki! Sirota!
    Nie wymadrzaj sie bo juz podpiwek do planu minimum dorzucilas i pewnie na tym nie koniec!
    Bonusia piszesz ze jeszcze tu czy tam chcesz pojechac. Ja juz bym tylko sie chciala przeniesc do malego miasteczka, przestac pokonywac te kilometry bo nawet wyprawa nad wielka wode zniecheca…tyle kilometrow, tyle samochodow! Juz jestem staruszka wiec bujany fotel, pieska na kolanach, nie kota i moze wrce do czytania ksiazek. Mam ich setki, moze zaczne czytac na nowo?
    laugaselbis lubi to.

Awatar AnekSadek

dzień dobry pięknego poranka kawa.jpg

Dobrymi checiami pieklo wybrukowane... zdjelam posciel bo lubie wyprac, na wietrze wysuszyc i powlec. Niby mialam nic nie robic ale podstawowe rzeczy trza!
    No to nastepny krok to sprzatnac... ale zachcialo mi sie wyjac z lozkowej skrzyni walize z roznymi materialami, kiedys checi byly ale sie zmyly, oddam szmaty do jakiegos bidulkowa, niech mi nie zajmuja miejsca. No i jak podnioslam, niby gazowy podnosnik w tym lozku, tak jakis miesien naciagnelam, wstretna migrena na mnie wlazla i siedzi.
    Jak lunatyk powiesilam pranie na dworze i tak sie obijam bo nie mam na nic sily.
    Nawet nie chce mi sie ogladac telewizji bo skupic sie nie moge a nudzi mi sie. Absurd ale fakt. Niby chcialabym cos robic ale nie mam ochoty. Maslo maslane.
    Pomarudze Wam tu troche.
    Pogoda ladna, niby zapowiadali deszcz ale widac to jak z moimi checiami do pracy. Czasami chmurki wleza na moje niebo i nie wiem, zdejmowac pranie czy nie... moglam powiesic na patio ale sie balam ze w ta jesienna pogode do konca dnia mi nie wyschnie a na "karuzeli" zawsze szybciej schnie. Widac efecty migreny bo na dworze kolo 25 stopni i duzo slonca wiec na pewno juz suche ale mi sie nie chce isc sprawdzic.
    Czy nie ma chetnych zeby mnie w doope kopnac? Wiem, Mania z checia by mnie kopnela ale paskudzie nie chce sie wlaczyc kompa a z telefonu sirota nie UMI!
    No dobra, zlopnijcie se kawe w spokoju.

Awatar laugaselbis
    laugaselbis jest nieaktywny Znany na forum

[QUOTE=opty55;3573356]Żal, że taki piękny obiekt na długo zniknie z turystycznych tras...
    Tym bardziej szkoda - że nasza wycieczka się nie odbyła...[/QUOT

Dopiero teraz to skojarzyłam. Ja mam swoje osobiste zdanie w tej sprawie. Nie będę pisać, bo ja jestem dość radykalna w swoich przekonaniach. Napiszę tylko jedno , popatrzcie na reakcje ludzi. A po drugie uzmysłówcie sobie ja wiele kościołów jest na Zachodzie burzonych i wręcz sprzedawanych, na ich miejsce powstają meczety. To nie moja opinia, ale suche fakty.
    Ostatnio edytowane przez laugaselbis ; 16-04-2019 o 08:09

Uprawnienia umieszczania postów