385Lubią to
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Mania pewnie też się cieszy z fotek kwiatuszków.
Wcale nie widać, że już jesień.
A jak tak chodzisz sama z aparatem - to nie natknęłaś się na podobnie samotne osoby ? Może udałoby się "sparować" ?
A to "super" to jak najbardziej do Ciebie ! Naprawdę widać, że Ci emerytura służy !!!
No i brawo za zdiagnozowanie pluszaczka. Też uważam, że nic dobrego w tych psich smakołykach nie ma. Młody pies to i ze złym jedzeniem sobie poradzi, nasze staruszki trzeba chronić. Dobrze, że mój nigdy tego nie chciał, jedynie takie paski jadł, ale też miał "normę". A teraz... to aż żal na niego patrzeć.
Maniu - miałam zdawać relację odnośnie gołębi - ale już nie ma o czym pisać, bo zrezygnowały z pobytu na moim jałowcu i przeniosły się gdzieś w inne miejsce. Na ziemi nie było ani piór ani zwalonego gniazda - więc to nie sprawka kota. Źle oceniłam myśląc, że siedzą już na jajkach, bo przecież tak by gniazda nie zostawiły.
Pogoda dzisiaj ciut cieplejsza, więc ciąg dalszy prac ogrodowych. Winogrono u mnie ma się dobrze, czyli nic nie zmarzło. Myślę, że już kolejne noce będą bez przymrozków ?
Yoanko - jak była miła rozmowa, to i dzień miły ! Poprzednio miałam net radiowy - zachwycona nie byłam. Prędkość mizerna, nawet zwykłe przeglądanie stron się ślimaczyło. A gdybym miała coś ściągnąć- to już kicha.
A lokalnego dostawcy nie masz ?
-
-
A później były kffiotki
[/IMG]
-
Kawa była, ale były też nasze pyski, to nie wklejałam
-
Optus a u nas mroz i na dzisiejsza noc zapowiedziany a dzis zobaczyłąm ze i robinia rozowa dostałą popalic i pieknotka tez razowe liscie ma a cały cza s patrze na hortencje pnąca i hosty bo to juz byłaby wielka szkoda
A z gołebiami to zwyczajna sprawa bo ich gniazdo to trzy badyle na krzyz , wyjatkowo nie umieją robic gniazd wiec pozostawienie to zaden problem .A dzis slubny przyuwazył z e budce legowej była sikorka a druga siedziała obok na gałezi wiec licze ze moze jednak zamieszkają u mnie w koncu taka łądna budka im naszykowałam .
Dzis na gimnastyce tak dostałąm w kosc ze teraz tylko o poziomie myślę .
Anoola no dobra blizniaczka z Ciebie jak nawet kwiatki mi pofociłaś hihi to pewnie nagroda za wkładki do butow hihi.Dzis to miałam ganiany dzien bo miałam wizyte u doktora od serducha , wyjatkowo miły gośc , po wizycie u niego taka spokojniejsza sie robie bo wiem o co biega w moich padlinowaniach .
Yoanka no wyglada bardzo smakowicie moze se kupie białego rumu .
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Wstaw taki link, żeby nie trzeba się było logować.
Sprawdzałam, u mnie nie pokazuje, że będzie przymrozek. Poza tym - już i tak niczego nie dam rady przykryć.
Dobrej nocy Kruszynki !
-

Zamieszczone przez
opty55
A kawy nie było ?
Prosze bardzo, podano kawe!!!!
0001.jpg
-
-