Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Mnie tez czasami skleroza dopada!
W zeszłym roku zapomniałam o urodzinach syna. .przypomniałam sobie w dzień po urodzinach córki i hurtowo przepraszałam dzieciaki. Teraz jak Yoanka mówi zapisuje w telefonie wszystkie ważne sprawy.
Roboty mam huk wiec i czasu na pisanie brak.
Zimno u nas. .wieje wiatr a nawet zaczęło z lekka kropić.
Na ogrodzie kiepsko rośnie i wschodzi bo zimno za bardzo.
Będę miała na ogrodzie skalniak!
Bardzo się cieszę z tego faktu!
mmm... naleśniki !
https://img.grouponcdn.com/deal/7BMG...1/c700x420.jpg
jutro na pewno sobie zrobię, z twarogiem, rodzynki też mogą być, jakiś gęsty sok do polania...
już mi ślinka leci.
Bonusiu - u mnie też nic nie wschodzi nawet, a już tak dawno siałam. Boję się, że już nie wykiełkuje.
Zimno i pada, w prognozach nic ciekawego na najbliższe dni nie ma. Dobrze, że dzisiaj spotkanie w seniorkowie było, to popołudnie minęło. Jutro na jakieś większe zakupy. Trzeba czas "zabić".
Szkoda, że nadmiaru nie można komuś podarować, na przykład Yoance.
Maniu Twój barwinek mi kwitnie ..co prawda pojedyncze jeszcze kwiatki ale są.
Napiszę tylko tak : byłam na ćwiczeniach. Hasło : co cię nie nie zabije . . .
. . . to będzie próbowało DRUGI RAZ !
Bonusiu no c iesze sie z e rosną i kwitna a to dobra odmiana barwinka z duzymi kwiatkami i jak juz sie wezmie to całkiem fajnie niebiesko łanik wyglada .U mnie przelazł pod siatką do sasiadki pod tuje i tak fajnie rosnie i kwitnie bo nikt tam nic nie robi .
Optus oj macie tu jakies apetyty jak kobity w ciazy . Ja co prawda guzik robie a le i tak czasu mi brakuje , zdecydowanie za duzo spię .
A dzis ogladałam film o gwałceniu zakonnic wiec znowu nastroj do d..bo czego jak czego to nie lubie jak chłopy wykorzystują swoją siłe i pozycję i wnerwia mnie ta diabelna buta z ktora pokazują srodkowy paluch bo czuja sie bezkarni .
Grazynko hi hi ja tam tyz cierpie na podobna sklerozę ale znając moj stan to tez wsie metody przypominania mam juz rozpracowane .
Yoanka czego piskasz przecie z Ciebie to taki stachanowiec ze jutro jak nowo narodzona zaczniesz szalec .
Anoola to moze tez zacznij zajadac liscie eukaliptusa bo zaden koszt a jaki s uper efekt bedziesz cały czas na haju /No na to ze ja Ci cos przypomne to za bardzo nie masz co liczyc bo mam dobrą pamiec ale krotką .No super ogrodniczka jak podsypujesz roslinki bo cholibcia ja zawsze mam za mało c zasu na to /
A kawy dziś nie będzie?
To z naleśnikami jakoś alkoholowo wygląda...
Ale jak to kawa to dziękuje!
Bonusia czasu nie masz a my czekamy na wiesci o piesku. A maluszek pewnie w oczach rosnie.
Dziewczyny, nie mam o czym pisac ani ochoty nie mam.