dzień dobry !
![]()
dzień dobry !
![]()
Ale słodka dzidzia...
Niech tak zawsze słodko śpi i nie płacze.
Maniu - jak Ci zazdroszczę tych łubinów, już od dłuższego czasu próbuję się dochować , ale coś nie lubią mojej ziemi.
A pogoda Ci dzisiaj pasowała ? Pewnie już jęczałaś, że gorąco.
Nutko - fajny sposób na niejadka ! I jak widać - działa znakomicie.
Telefon rozproszył mi myśli - i nie wiem, o czym miałam napisać. Muszę się skupić...
Dolaczam sie do wszystkich zyczen. Zuzia wyglada na "powazniejsza" niz tylko te kilka dni.
Niech sie zdrowo chowa i za duzo rodzicom nie placze.
Dziadkowie z okazji wnuka rozdaja cygaro, ciekawe co stawiaja babcie
Opty, dzieki za kawusie, moze BABCIA jakim ciastem do tej kawy rzuci![]()
Nutko, pewnie ze kiedys sie przeprowadze ale powinnam zrobic odwrotnie – przeprowadzic sie i wtedy szukac maluszka. Teraz w chacie balagan, zabawki po podlodze sie walaja, patio zasikane…
Grazka mi starczy jeden wyraz BIGOS
Wszystkiego w nim po trochu.
Bonusia a ja juz nie wiem czy dobrze zrobilam z ta futrzana pelna energi zabawka. Ja mialam pojechac tu i tam, teraz jestem udupiona. Jeszcze dobrze nie oplakalam Ajsy i to mnie tez od srodka zzera. Teraz to zero kontaktow ze swiatem. Ta mala zaba wygrywa PRAWIE wszystkie bitwy! No i jestem niewyspana. Do budy nie przywiaze bo to przeciez salonowy piesek. A salonowe pieski to spia kiedy chca a nie kiedy ja chce.
Mania u mnie trzeba zrobic porzadek wsrod tego co przy ulicy. Wpadlabys bo jakies skalniaki zarastaja agacostam!
Opty ja tez nie wiem co pisac bo co pisac? Ze tu czy tam nasikala ale kupe w dobrym miejscu zrobila?
Spac mi sie chce.
Coś za dużo narzekania. Spać ? To przytul futrzaczka i śpijcie. Bałagan ? To se sprzątnij. A do jazdy dwie limuzyny masz, więc nie marudź.
P.S. Ja tam nie wiem, czy Mania Ci agacośtam wypieli. Podejrzewam, że jeszcze różnych badyli zapuści i dopiero będzie problem.
Pojechalam zeby kuoic kolorowe gumki do Mishi wloskow. Sa na necie ale ja z komputera nic nie kupuje i koniec.
Dostalam co chcialam, z Leanne i jej corka sie spotkalam, poznalam kilka osob co wystawiaja piesie.
Ale wiecie co, to dla mnie jest chore! Przeciez taki pies to nic nie robi tylko na stole siedzi i go szczotkuja, przycinaja, lakieruja..
po to zeby na arenie byc z 10 minut..
Przeciez to az strach sie zapytac - czy moge poglaskac!!!!
20190720_114925.jpg
Nie robilam fotek bo bylam zajeta. Musialam pilnowac zeby mi dzieciunka nie ukradli bo chetnych bylo sporo!
Misha spisala sie na 5+
Pierwszy spacer na smyczy 5+
Nie reagowanie na szczekanie innych psow 5+
Siedzenie jak ksiezniczka w wozeczku (od czasu do czasu) 5+
Bylabym tam dluzej ale pierwsza taka wycieczka z maluchem wiec zapomnialam wziasc jej lunchu i wody. Wody to tam pelno ale z jedzonkiem raczej cienko bo te paskudne ludziska nie dadza wystawianym psa jesc zeby sie nie ubrudzily, zesraly czy cokolwiek w nieodpowiedniej chwili.
Misia teraz spi jak zabita.
Jade, Leanne corka troche z nia pobiegala po trawie, dzieciunek sprawny.
Za dwa tygodnie pojade znowu bo chce zeby sie przyzwyczajala ze nie jest sama na swiecie.
A i sensacje fajnie wzbudzac, cos jak Mania swoim zielskiem na dzialce.
Fotka wozeczka troche ciulowa... ale jest!
Wiele wlascicieli duzych psow zazdroscilo mi karocy bo na wielkoludy nie ma!
Z troska ostrzegali zeby uwazac idac przy duzych psach bo duzy pomysli ze to kroliczek i moze zaatakowac a kroliczkow tu masa, szczegolnie w reklamie baterii Duracell [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Jak w pysk strzelil moja Misha!!!!
Slonce swiecilo na telefon, nie widzialam co robie. A lufencja w domu....
20190720_115816.jpg
Ale ładny ! Pudle mają opinię głupich psów, ale to nieprawda ! Podobno są inteligentniejsze od owczarków niemieckich, tylko człowiek wychowuje je na ozdobnego i rozpaskudzonego głuptaka.