Bońcia odzywam sie .....Nieraz nie mam poprostu o czym pisac ,nic ciekawego ....Dziś cały dzien spędzilam w domu ,nawet nie wiem jak jest na dworze,tyle co przez okno popatrzę .
Nie dziwie Ci sie ze jestes wkurzona ,tez bym była ,tylko to nic nie da ,ale pokląć możnaulzy....
Jutro raniutko jedziemy na pogrzeb ,smutny to czas ,ale tak to bywa...
Maniu ,cudności ptaszek ,dziękuje ze nam pokazałaś
Sagus ,myslałam o tym -pisałas ze TV nie oglądasz,ja tez nie zbyt jestem fanka telewizorni ,ale sa programy ,ktore lubie .Teraz mam Romance TV ,filmy na podstawie powieści znanych pisarek ,z przyjemnoscia oglądam
Opty ,fajnie ze mialas udane spotkanie
Wszystkim Kruszynkom dziekuje za słowa wsparcia,wiem że na Was moge liczyć
Juz przywyklam do takich wiadomości ,co ma byc to bedzie....
Ciekawa jestem jak Godzie minał weekend .Piekny wiek ma Twój tatko,duzo zdrówka życze.
Yoana znowu bedzie zapracowana ,powodzenia
Wszystkim Kruszynkom życze
Dobrej nocy.
Ale śniadanko !!! Z drożdżówką ! Mniam....
Trudno cokolwiek w sprawie Suzki doradzić. Tylko nie bardzo rozumiem, jak ona ma kamień ścierać kością, której nie da rady pogryźć ? Coś te rady grubymi nićmi szyte....
A szczotki i pasty do czyszczenia Ci nie zaproponowano ? Bo ja na "dzień dobry" to dostałam, od pierwszego weta to nie była szczotka, tylko taki czyścik zakładany na palec (mój), a teraz to jest profesjonalny zestaw, ze szczotką z dwoma końcówkami.
(Druga sprawa - to nie wiem, jakie fakultety trzeba skończyć, żeby sobie z rozwścieczonym psiakiem poradzić ! Pewnie gdybym od szczeniaka takie zabiegi z nim wykonywała - to nie byłoby problemu, jak z czesaniem, które uwielbia. Ale teraz cała złość jest wyładowywana na szczotce, a zaraz potem na mnie... )
Szczerze - to bym jeszcze tę sprawę z wetami przemyślała.
Jeśli chodzi o kwiatki - to Mania dała Ci super radę ! Zerwij tego opruszonego liścia i zapytaj o radę w centrum ogrodniczym . Wg mnie to mączniak, albo inna choroba grzybowa. Ale tam otrzymasz pełną odpowiedź - no i środek, który uratuje Twoje roślinki.
Żadnych teorii spiskowych nie snuj, to niemożliwe !
Maniu - śliczny ten Twój gość ! Ma wzięcie nowy karmnik !
Bońcia - milutki miałaś dzień ! I dobrze - nie dawaj się stresom. Może jednak sprawa się zakończy definitywnie ? Oby !
Tak, pogodę miałam ładną, ale tylko w południe, później się zachmurzyło i powiało.
Saguś - no, pogadałaś z gajowym i od razu piękną prognozę na lato dostałaś ! Niech jeszcze tej pogody starczy na wrzesień !
Nutko - niech podróż minie szybko. I dużo sił na przetrwanie trudnych chwil. Trzymaj się !
Dobrej nocy wszystkim !
No wlasnie Agnieszko, one cierpia w ciszy. Lezy taki maluszek cichutko i nic sie nie skarzy! Tylko te ciemne slepka sie patrza. Bedzie dobrze, musi! Sagus no kciuki to gdzies za 10 dni jak skonczymy antybiotyk.
Widoczek z czasow turystek. A ja mialam ladny pogodowo weekend. Od dzis niby mialo padac ale ja tego nie widze.
Nie martw sie, moja doopa tez nie maleje Mania wiem, kazdy inaczej gada a ja znowu winie za wszystko siebie. Wczoraj mi bylo strasznie beksato. Wyslalam sms’a do Doroty zeby wpadla na drinka. Wpadla ale drinka nie chciala, ja tez nie … ale przynajmiej pogadalysmy, pocieszyla mnie i sama sie wystraszyla bo jej Kubus ktory juz ma chyba 13 lat tez nie dostaje kosci bo nigdy nie lubil surowego nie dostaje nic na czyszczenie zebow i ona nawet nie wie jaki balagan on ma w pyszczku! Ze tez te futrzaki same se szczotecka nie umyja. Nam nie dadza, sami nie umyja i pozniej tylko problem… ze o kosztach nie wspomne Bonusia dzieki, cierpliwie poczekam az antybiotyk sie skonczy a pozniej…
No widac facio bierze Cie na wytrzymanie nie biorac pod uwage tego ze papugi “jedza” i jego kase!
Sliczne musza byc takie male owieczki, pewnie by mi sie pysk smial jakbym takie widziala. Nutka ano widzisz, martwie sie tym moim drobiazgiem bo przeciez one sa bezradne. Jak ja nie zauwaze to same sobie nie pomoga!
Trzymaj sie nasza dzielna kruszynko!
No tak, Opty juz zwachala MOJA drozdzowke!
No szczotki jeszcze nie zaproponowano. Dorota ma dla swojego konika taka co zaklada na palec. Jakby mi we wlasciwym czasie o czyms takim powiedzieli to bym czyscila, mysle ze futrzaki by sobie pozwolily, MYSLE a jakby bylo????
Wiesz, ja przemyslalam. I dam wyczyscic bo poczytalam troche o bakteri ktora sie wytwarza i te czerwone klaki stanely mi na bacznosc!
No ze ja na taki prosty sposob nie moglam sama wpasc. Macie racje, zetne listka i pojade do ogrodniczego sklepu… ale pewna jestem ze w nastepnym sezonie nie bede miala tyle kwiatow co w tym bylo.
Dla Bonusi i Opty
Życzę Wam dzisaj wszystkiego,
wszystkiego najsłodszego na ziemi,
niech wasze życie w sen piękny się zmieni
to Wam uśmiechac sie pozwoli zawsze
śnijcie sny cudowne i najciekawsze.
Po za tym duzo zdrówka ,szcześcia i chudosci
Ostatnio edytowane przez Nuta65 ; 13-03-2017 o 07:19
Dziewczynki dzień dobry!
Dziękuję za życzenia,kwiaty...Aguś forsą podzielimy się z Optusią...my obie Bożeny więc dziś nasz dzień imienin.
Za chwilę lecę do fryzjera...potem już będę świętować ale póki co poczęstunek się należy...Anoolka już czeka niecierpliwie...a co alkoholi to Optusia jest jak wiecie specjalistką..więc naleweczki będą od Niej!