Zawsze można pogadać... bez czytających
Wersja do druku
Zawsze można pogadać... bez czytających
Załącznik 45580
Załącznik 45581
Reksio z pierwszego zdjęcia jak go wzięliśmy a teraz tak wygląda!!!
No nic, dwie imienniczki zostały - dobre i to.
Bonusiu - ale poważny piesio !
Dzisiaj tak cudna pogoda, że grzechem byłoby w domu siedzieć. Objeździłam leśne ścieżki, nazbierałam kani - i obdzielałam spotkanych ludzi. Niektórzy chętnie brali, ale większość patrzyła na mnie podejrzanie... Kilka przywiozłam i sąsiadce na tarasie położyłam, sms-a wysłałam, to może się nie zmarnują.
Niektórzy grzybiarze mieli jakieś nędzne grzybki w koszykach, ale niewiele. Chyba te kilka zimnych nocy zaszkodziło.
może zostawię jeszcze
Załącznik 45584
na dobrzy dzień
Optusiu Reksio jest bardzo wesołym psiakiem...ale tak go ustawiłam na siad,żeby zapozował..:)
Innym razem wstawię uśmiechniętego Reksia..:)
Byliśmy obowiązkowo dziś zagłosować i po drodze pełno grzybiarzy w lesie i widziałam,że wiadra i koszyki pełne to u nas nadal są grzyby.
Po głosowaniu pojechaliśmy do miasta..odwiedziliśmy trzy kawiarnie bo mieliśmy ochotę na lody..niestety nigdzie nie było..ani jakiś smakowitych deserków to wróciliśmy do domu...tu miałam ciasto ze śliwkami i bezą do tego ,,znalazły" się lody w z pudełka..i też fajnie było..
I do tego grzeczny !
Mój jak miał pozować, to od razu robił tak nieszczęśliwą "minę", że nie było jak fotki wybrać...
No widzisz, swoja "kawiarnia" najlepsza ! Też leniwca dzisiaj upiekłam, ale już mi przestał smakować. Chyba wrócę, do swoich gniotów z owocami.... Najlepiej byłoby w ogóle, ale się nie da.
Też byłam głosować. I liczę, że osoby, na które oddałam głos - wejdą do parlamentu.
Może znajdę jakiś film do pooglądania. Miłego wieczoru !
My oglądamy mecz piłki nożnej a rano specjalnie wcześniej wstaliśmy na siatkówkę..tacy z nas wierni kibice!!:)
Z malym zaczynam akcje ganiania po lekarzach i robienia wynikow bo to jednak niewesolo i jutro sie juz zaczyna , jednak z niego juz stary chlop i tez zaczyna sie sypac a i slubny mi sie rozsypal no i ja na ostatek ot sks dopada rowno,
Bonusiu jak masz za duzo grzybow to ja na to jaknalato,.Wiem jak na Ciebie dziala spotka ie z bylym az zal patrzec jak Ciebie telepa jak o nim myslisz,
Optus ja tych czytajacych zwyczajnie olewam i nie patrze,
Anoolko ogrodniczka z Ciebie znakomita? Hihi bedziesznas uczyc co i jak,noto biedna Misia poodgradzana od swojej ukochanej panci,
Yoanka co znaczy ta rakieta bo nie zakumalam
No właśnie, nie ma co patrzeć na gości - prowadzimy bardzo ciekawy wątek, skoro chcą nas czytać !
Oj niedobrze z naszym "artystą", że go jakieś choróbska prześladują ! Myślałam, że to jakieś jednorazowe niedomaganie, ale skoro piszesz o "ganianiu" po lekarzach, to wygląda już dużo poważniej. Dużo sił życzę i Tobie i jemu, bo to przyjemne i lekkie nie będzie...
Bonusiu - ze mnie żaden kibic. Gdybym się miała zmusić do ogladania sportu - to wybrałabym lekkoatletykę. A dawno temu to bardzo chętnie oglądałam tańce na lodzie. Teraz już zupełnie nie mam pojęcia, jakie pary i z jakich państw są w tym dobre.
No to czekam na uśmiechniętego Reksia !!!
Co do głosowania - miałam nadzieję, że osoby, na które głosowałam przejdą - jednak tylko ta do senatu będzie tam zasiadać. Z sejmem mi nie wyszło.
Ciekawe, jak tam Nutce pogoda dopisuje ? Jeszcze trzeba poczekać na relację.