Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Dzisiaj miałam leniwy dzień. I taki dla siebie. Właśnie z pazurów wróciłam, baby boomer mi pani zrobiła. A jutro mam generalne SPRZĄTANIE. Ale na szczęście - nie ja będę sprzątać. Pojutrze jadę na kilka dni do rodziców. Wrócę pewnie obżarta, jak hipopotam :cry:
Nie wlazlam wczoraj, bo zakotwiczyłam w pokoju znajomych od stolika w stołówce. Zagadalismy się długo i nie chciałam po korytarzu się wałesać, w pokoju net jest bylejaki.
Kolejny dzień minął nie wiadomo kiedy, jutro już do domu. Nikt dobrego zarełka pod nos nie podstawi, o głupotach nie pogada. I zimno w chałupie będzie.
Ale już grudzień na horyzoncie, będzie dobrze.
Ja bardzo leniwy dzień miałam .J. wszystkie dywany i chodniki poprał ,mamy super ustrojstwo do prania dywanów ,to dwie godzinki i wszystko czyste.
Samochód będzie w tym tygodniu ,lub na drugi .Najpierw powiedziano nam ze jest i stoi na placu .Potem okazało sie ze jeszcze mamy czekać....Za dwa dni kończy sie termin umowy.
Optuś ,to prawda- wszystko co dobre szybko się kończy....
Yoana ,dobrze jest pojechać do mamy .Jak ja bym chciała ....
Maniu ,to chyba specjalistka jesteś od pierników:)skoro masz zamówienia,zresztą w ogóle jesteś zdolniacha .
Aniu obejrzałam filmik z pożaru ,straszna tragedia .Setki koali spłonęło ...Kobieta poświęcając sie ,wciągnęła zwierzątko z ognia ,serce się krajało jak ta koala cierpiała .Teraz wyczytałam ze nie żyje .Bardzo to mną wstrząsnęło....
Dobranoc
I herbatka na piękne ( od 18 lat :oops: ) sny :love:
https://forum.jestemfit.pl/imgssl.ph...wy-kot-msc.jpg
Nutka, kolala płakało, jak dziecko . . . Ale jak Anoolka uświadomiła, nie tylko one zginęły/cierpią . . . Setki innych zwierząt, i tych dzikich i na farmach spłonęło żywcem . . . tragedia niesamowita. I pomyśleć, że niektóre pożary były wzniecane CELOWO :grrrrrr:
Mieszkanie wysprzątane koncertowo, PO KĄTACH i ściany w kuchni, bo już była normalnie PIECZARA, a malowanie **** wie, kiedy, jeszcze w przyszłym tygodniu w czwartek ciąg dalszy :). Jak wrócę, to trochę szafy odgruzuję, mam chętnych na ciuchy, to się przynajmniej zmobilizuję
Rano JADĘ. Wracamy w poniedziałek, i proszę się tu odchudzać ! Bo ja nie będę . . . :cry:
Cytat:
Zamieszczone przez
yoanna1964
Kawa dla Wstającej ! :love:
A co to? Tydzień dobroci dla zwierząt się zaczął???
Dziękuje anyway