http://www.simoncooks.pl/kategoria/n...cos-z-niczego/
Wersja do druku
Chyba powinnyśmy brać przykład z tego faceta. Przerasta nawet Anoolkę, która Z NICZEGO wyczarowała TYLKO placuchy. Nie mając oleju ani ziemniaków. Ani śmietany. Ani soli.
A ja to tylko miłością bym żyła . . .
Kto robi placki ziemniaczne to robi hihi ja tam leniwiec trojpalczasty wiec wolałąbym kaszy nagotowac i spoko ale do plackow mam sentyment bo moja Mamunia zawsze mi piekła jak przyjezdzałam do domu bo wiedziała jak je lubię i piekła duzo zebym najadła sie na zapas .
Anoola a dlaczego fotek jakarandy ja tu nie widziałam na forum ot nie starasz sie zupełnie .No zupenie nie rozumiem dlaczego tak chcesz dla parszywca sie podobac jak nawet nowe szklanki do napojow kupujesz .No ale Ty swiatowy c złowiek bo ja moich szklanek od lat nie wyciagałąm z szafy i pewnie na nich kurzu wiecej niz przewiduje ustawa .
Yoanka no Ty masz dobrze z tym rozpieszczaniem Ciebie , no a jak troche obzarta to tez nic złego bo to przecie Mama dla Ciebie gotowała a w tych potrawach to jako przyprawa miłośc była dana.A ja wczoraj smutna i juz 26 rocznice miałam a czas niestety nie leczy rany .
Optus i co wyszłas z wyra a dzis taki wrednie paskudny dzien zebys sie nie doprawiła , bo ja dzis na działeczce zwyczajnie podmarzłam a krotko bylismy ale telefon mi szwankował i zdjełam rekawice zeby posprawdzac i łapy zmarzły.
A dzis w domu zmobilizowałam sie i jedną szafkę w kuchni sprzatnełam no to do Wielkanocy sprzatne chyba wszystkie przy tym tempie .
Maniu, toteż protestowałam bez darcia ryja. Ale z roku na rok jest coraz gorzej, niestety. Coraz więcej żarcia i coraz większe namolne namawianie, z argumentami - ja wiem, że ci nie smakuje, bo ty takiego byle czego nie jesz, ale tak się starałam . . Poniżej pasa, prawda ?
To chyba jakaś choroba.
Jutro przychodzi pani Masza, od rana, będzie "wykańczała" całą resztę kątów. No i dobrze.
Informacje o wątku
Aktualnie 14 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (3 zarejestrowany(ch) oraz 11 gości)
Ale gości ! Jakieś gupie torby pewnie.
Yoanka a ja Ciebie nie widze na dole w zarejestrowanych .
Ja bym Ci, Maniu coś napisała, ale qoolturalna jezdem !
Nie piskaj jak juz nie bedzie nikogo kto by Ciebie tak namawiał do jedzenia to bedzie jeszcze gorzej .