Wątpię... na zimno są ble...
Ale możesz odgrzać w swojej zmyślnej maszynie - będą na pewno dobre.
Miłego weekendu !
Wersja do druku
Wątpię... na zimno są ble...
Ale możesz odgrzać w swojej zmyślnej maszynie - będą na pewno dobre.
Miłego weekendu !
Ja tam moge i na zimno zjesc placki ziemniaczane wiec jak zostalo to jeno mi posunąć
Mania jak przylecisz to codziennie sześć Ci usmażę!
Chciałam jeszcze tylko powiedzieć ze dawno nie śmierdziało:diablo::grrrrrr:!!!!!!!!
Hihi Anoola trzymam za slowo
Cześć dziewczyny
Dołączam się do Was, będę zaglądała i opisywała swoje postępy , licząc że mnie to zmotywuję. Weszłam przez przypadek na stronkę i sama jeszcze nie ogarniam tematu.
A ja w pracy. I wściekam się, że pełno choinek, stroików i *******ników. Co mają wspólnego bombki na choince, barszcz z uszkami, karp i jedzenie pierogów z narodzinami Chrystusa? Niech mi kto to wytłumaczy !
Już tłumacze!
Tyle samo co jedzenie szynki, białej i bigosu, ze nie wspomne o śpiewaniu kolęd na pasterce na ZDROWYM rauszu!
Tradycja!
Bo dawniej nie było, tylko było na święta.
A teraz jest na codzień więc chyba WYPADAŁOBY zaniechać tradycji obżerania sie a zaczą sie zastanawiać co my właściwie świętujemy.
Dzieciaki chyba myślą że świętujemy Mikołaja i prezenty!
Witaj commer. Przydasz sie, może któraś sie zmobilizuje, szczególnie te co niedługo maja wsiąść do samolotu! Pewnie już siedząc w środku będą sie modlić zeby dał rade oderwać sie od ziemi!
Te, ZOŁZA, daj nam przykład, rusz doopencję i zacznij używać sprzęcior na patio !
Sorry, jestem padnieta. Wlaśnie ugotowałam, pozmywałam, popaczkowałam coś tak ze 4 kilo mlem mlem. A wcześniej musiałam WSZYSTKO kupić. I więcej niż wszystko ;)
Chyba do świąt musze jeszcze raz żeby sie nie stosunkować jak Lola na wakacje "zjedzie".
A nie mów mi ze po migrenie nadaje sie na ćwiczenia. Chyba tylko na podnoszenie ciężarów, zobacz na messengerze bo tu z telefonu nie wkleje a nie mam siły iść do kompa.