hmm, nie przekonuje mnie drugi, w pierwszym też coś nie tak...
Ale to Tobie ma się podobać.
Bonusiu - niech badania tylko dobre wyniki pokażą !
Wersja do druku
hmm, nie przekonuje mnie drugi, w pierwszym też coś nie tak...
Ale to Tobie ma się podobać.
Bonusiu - niech badania tylko dobre wyniki pokażą !
Drugi super. Pierwszy zresztą też. Ale żaden na moją kasę. To se chociaż popatrzę.
Opty zanim ja swój sprzedam to i tamte już będą sprzedane, tak myślę. Ale ciągle oglądam, sledze, czyli mam rękę na pulsie.
Po prostu chce cos co będzie kosztowało tyle ile tu za Babajagowo dostane.
I oczywiście mam wymagania ;)
Wolałabym gaz a nie płytę elektryczna. Chociaż na to się nie upieram bo AZ taka kucharka to ze mnie nie jest.
Nie chce schodów, basenu, nie przy rozlewisku ale bliżej oceanu.
Załącznik 46010
Zaznaczony teren mnie interesuje.
Oczywiście jestem elastyczna i mogę się nagiąć jesli dom będzie mi się niesamowicie podobał.
I zapomniałam o najważniejszym - nie chce do remontu.
I prysznic nie może być nad wanna! Musi być oddzielnie
Myślałam że Lole odbiorą w sobote a okazało sie że dopiero w poniedziałek.
Nic to, wytrzymam...
Przedasie! Co za złośliwe kreatury wrrrrr
Miałam taką szczoteczke do czyszczenia rowków między kafelkami.
Nie tak dawno doszłam do wniosku że mi nie potrzebna.
Dzisiaj myjąc na kolanach podloge kolo lazienki przyłożyłam sie mocniej. I teraz doopa! Szczoteczka by sie przydała ale mniej niz miesiąc temu wywaliłam! Chyba zaczne trzymać wszystkie przydasie!!! Buuu
To teraz wiem po kim mały ma te szorowanie podłogi szczoteczką do zębow , masochisty !!!!
Ten deszcz cały dzien padający zepsuł mi humor na maxa bo była chwila przerwy w padaniu to polazłam na dziake no i oczywiscie zmokłam jak kura , ale na działce juz wiosna , zdebiałam bo przedwczoraj nic nie było a dzis powyłaziły
https://forum.jestemfit.pl/imgssl.ph...3Dw667-h888-no
za kilka dni bedzie żółty łan kwiatkow bo wychodza z ziemi na potęgę ,a zwyczajowo w połowie lutego wylaziły .
Anoola rob tak zebys była zadowolona no i fakt remontowac to juz nie bardzo było by jak bo B bedzie daleko a tylko w niego wierzysz z e dobrze zrobi .No to własciciele Loli se na długo wyjechali ale pod dobra opieką to co maja sie śpieszyć .
Optus i jak z deszczem juz Ci nie popadał , u mnie jak sie rozbujał to ani myslał przestac .Ja od lat mam myszki bezprzewodowe i nie zauwazyłam zebym tak czesto zmieniała baterie a przynajmniej sznurkow mniej bo i klawiature mam bezprzewodową a w niej to juz nawet nie pamietam kiedy zmieniałąm baterie .
Bonusiu dobrych wynikow zyczę .Ja mam myszkę z Logitech i to polecił mi moj spec kompowy i juz od lat uzywam i chwalę .