Anoola ja juz w te drugie nerwy tez wpadlam bo waga wyjatkowo mnie wnerwia.
Eee i tak jestes laseczka
Wersja do druku
Anoola ja juz w te drugie nerwy tez wpadlam bo waga wyjatkowo mnie wnerwia.
Eee i tak jestes laseczka
O kurcze, jak ja laseczka to musiało Cie dobrze przybrać! Jeszcze nie tak dawno chwaliłaś sie ze ważysz mniej ode mnie a masz 10 cm więcej. A moze sie wstąpiłaś?
Za ciepłą kąpiel wzięłaś i na długość sie wstąpiłaś???
Bonusia psia milosc jest bezinteresowna. Dla mnie najlepsza. I udowodnione ze obecnosc przy nas psa dobrze wplywa na samopoczucie i wiele innych spraw.
Lola wraca do normy, zaczyna sie bawic podgryzajac Mishe. Troche to mnie uspokoilo bo jak widzialam ja taka smutna to i mi sie przykro i smutno zrobilo.
Anoola no ja moze i dalej waze mniej od Ciebie heheAAlbo podobnie
WOLNOŚĆ!
Lola pojechała do domu.
Niby jestem zadowolona ale smutno, Mishi będzie jej brakować i mi też bo piesek nie jest zły.
Ciesze się że z Gośką wyjaśniłam pewną sprawe.
Ja byłam w błędzie. Tak myśle lub tak mnie przekonano ale nie chce sie zagłębiac. Niech tak zostanie, moja wina...
Pada deszcz! Oby jak najdłużej i jak najmocniej!
Nawet tydzień...
Pomarzyć wolno!
Hip hip hurrra niech pada
Mało napadało.
Ale w kangurowie zawsze mało!
Ps
Nie było pobudki o 4 rano!
No to Misha dała Ci pospać..a czy zachowuje się jakoś inaczej bez drugiego pieska?
Szkoda,że deszcz za mało popadał..
Pojechałam dziś do miasta spiekalnie dać na WOŚP..takie nie duże dziewczynki chodziły i to do Nich poszliśmy.
Widziałam na fb,że Mania z T też była.
Do kina nie poszliśmy do były skoki narciarskie a my lubimy to oglądać.
Szkoda ze mało napadało ale u nas tez niby pada a poziom wód niski .Sniegu nie ma to skad ma byc wiosną woda .
Anoola no to przynajmniej odespałąs troche te ranne pobudki .
No wiadomo ze sie kurcze bo to zgodnie z wiekiem osiadanie kosci .
Bonusiu to ma byc ozdoba na stole na działce bo powiesic byłoby niebezpiecznie ze spadnie na głowę .U nas dzis piekna pogoda była , normalnie jak wiosna a na działce takie cuda
https://forum.jestemfit.pl/imgssl.ph...3Dw667-h888-no
Normalnie wiosna bo te kwiatki zwyczajowo w lutym kwitną
Optusiu ja całe zycie miałąm problem bo krew oddawałam jak byłąm na studiach a ze mam rzadką grupę to brali chetnie i
czesto wiec zrosty dodatkowo popsuły zyły .Takie domki to Koksik kupowała w tej naszej ulubionej kwiaciarni a ja mam nadzieje ze s ama zrobię a doniczka sie przyda , namawiałąm małego zeby robił doniczke ale on wymyslił żółwia i bedzie nastepny stwór na działkę .Slubny stracił robote wiec humor do reszty sie zepsuł , jedno dobre ze nie bede tak uwiazana jak teraz .
Maniu, u mnie tak pięknie nie było....
Polazłam na spacer i wcale mi ciepło nie było. Może za wolno się wlokłam ?
Pogrzebałam w kępkach przylaszczek szukając kwiatków, ale jeszcze głęboko śpią.
Anulko, no i fajnie, że poranki wróciły do normalności !
Kawa na dobudzenie
https://cdn.pixabay.com/photo/2016/0...49781__340.jpg