Rozruszac? Wywolac??
22 godziny zeby sie ktos odezwal..
Dzieki za kawe
Wersja do druku
Optus wiadomo wsie przydasie to ja zbieram , narazie pomysłu nie mam ale sie znajdzie :D szkoda wywalic takie drewienka ,
U nas tez wredna pogoda ale i tak na dzialce kawa wypita i kopka lisci wygrabiona ,tylko nie ma gdzie zbierac to na sciezkach leżą i czekac beda az kompostownik sie zwolni ,No a popołudnie to tv i badziewiaki , taki niesamowity marazm mnie dopadł z e juz nawet w tv kryminały ogladam .
Jutro handlowa niedziela to moze jakis market budowlany zaliczymy hihi jako rozrywke oczywiscie traktująć takie wyjscie .
Anoola no ja juz mam zwyczajną skleroze i dlatego wsio zapominam i ten stan niestety juz jest od dawna i głupio mi potem jak cos zapomne co na przykład obiecałam załatwic .
Nie bede Ci durnych rad rzucac bo juz nie ten wiek zeby słuchac czyjes marudzenie .Zebys mi tylko tuniczki nie wywaliła bo licze ze w prezencie ją dostanę w koncu cos mi sie nalezy za moje bohaterstwo .
Ty jeszcze sprawdz ile tej wisniowki mozna wiezc bo ja znalazłąm ze 2,25 ltr . zawszec cwiartka wiecej hihi
Bonusia ,współczuje....:(
Dużo o tym myślałam .Jedni mają w życiu ,miło przyjemnie ,zdarzają się problemy ,smutki ,ale szybko przemijają .Nie którzy mocno muszą brać sie z życiem'' za bary''Jak już skończy się walka ,to radość przychodzi ...chwila wytchnienia i znowu mocny kopniak od życia ,i znowu pod górkę .
Tak miałam odkąd nauczyłam sie chodzić i coś rozumieć .Dopiero teraz mam spokój,stabilizację .Widocznie los nie daje problemów ponad siły ,da się udzwignąć .To prawda ''Co cię nie zabije to wzmocni ''
Myślami jestem z Tobą.
Aniu ,jak się domyslam ,to Kruszynki szykuje się Ciebie odwiedzic ,superrr:)
Dobrze Ci doradzają ,powoli pozbywaj się przydasi,ja dalej w myślach Ci kibicuję ,marzenia się spełniają.
Wszystkim Kruszynkom udanej niedzieli ,szczególnie dla pracującej:)
Ale dzis zmarzłam , polezlismy na działke a był taki ziąb wilgotny ze zesztywniałąm z zimna ,a nawet długo nie bylismy ale wiadomo jak mały idzie to musi być kawa na działce ale w koncu niby kawa ciepła wiec grzało,
Dlatego dzis mam plany szybkiego pojscia do wyra zeby mnie jakis bakcyl nie dopadł .No ale tak planuje a tu jeszcze kupa spraw wisi w tym czytanie laloluloleli , jeny jak mnie to juz meczy ale powinnam byc tylko wdzieczna za mozliwosc nauki .
Optus taki film jest w cinema i tak mnie zainteresował " Richard Jewell" no juz sama rezyserka jest interesująca .
Pomysl nad tym hehe.
Nutko a ja marze o stabilizacji a zadnych szans nie ma jak juz cos niby spokojniej sie robi to jak walnie od nowa ze jeno gorzej sie robi .A to dla mnie bzdura te hasła o wzmacnianiu bo to guzik wzmacnia a jeno wyniszcza człowieka.
Anoola i co pojechałas nad ocean ?? chyba masz zdecydowanie niedosyt szumu fal i wpadasz w doły .
A już myślałam, że to tylko ja taki zmarźlak... normalnie mnie trzęsło, a niby ciepło ubrana byłam.
To teraz wieczorem jest zdecydowanie przyjemniejsza temperatura. Wyszłam, co prawda na chwilę, więc może ocena niepewna. Musiałam auto wstawić, bo jak przyjechałam, to zostawiłam przed bramką, łudząc się, że może gdzieś się przejadę. Ale przy takim zimnie - to już wolałam w ciepełku posiedzieć.
Nutko - dobrze że chociaz teraz możesz być z życia zadowolona. Moje na szczęście przebiegało bez wielkich burz i problemów. Co prawda zawsze różowo nie było, ale anioła stróża miała dobrego. Oj, nie "miałam"... MAM !!!
Może śniadanko ?
https://comps.canstockphoto.pl/sok-k...sp44873354.jpg
No nie... śniadanie karaluchy zjedzą !
A gdzie jest nasza zapracowana Yoanka ? Drugi weekend mija, a od niej cisza wieje. Stało się coś złego ? Czy tylko telefon zasięg stracił ?
Maniu - przeczytałam recenzję, chyba ciut dołujące. Takie zaszczucie człowieka.
Zobaczymy, może coś lżejszego się trafi.
Optus no tez mi sie wydaje ze za.bardzo dolujacy
Mania !!!
Miałaś plany pójścia do łóżka ! Tabletek nie możesz znaleźć ?
DOBRANOC !!!!