Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Kolejny brzydki dzień, ze spaceru nici. Może jutro będzie lepiej...
Maniu - i co, wyspałaś się ?
Nakrzyczałam na Ciebie - i pewnie dlatego nie mogłam zasnąć... dawno już nie jęczałam na sufitowanie. Oczywiście - to nie Mania była powodem.
Anulko - cieszę się, że jednak na śniadanku się zjawiłaś !
Zapraszam na kawę
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1322Nf...atowe-usta.jpg
i przegoń już smutki !!!
Optus no jak widac i Ty i ja nie pospałysmy dzisiaj , mysli ganiają po wyrku i spac nie dają ,A dzien paskudny nawet nie poszłam do ptaszkow jeno slubny w przerwie miedzy deszczowej pojechał nakarmic a ja miąłam inne durne wyjscie po południu ale juz nie padało.A z tym zimnem to cos jest dziwnego bo całą zimę chodziłam w cienkiej bluzce po chacie a teraz siedze w grubym swetrze i całkiem mi dobrze .JUz mnie ta pogoda zaczyna dołowac bo to siedzenie w chacie zdecydowanie mi nie pasuje a ile mozna badziewiaki produkowac , moze zabiore sie za jakies porzadki ale jakos mnie to zupełnie nie pociaga .
Anoola no na takie smakołyki to nie mozna sie nie skusic .
Maniu - zostałyśmy dwie sierotki do gadania ?
Jak chcesz - to na
CBS Reality są programy "na straży prawa", rzecz dzieje się przeważnie na lotniskach w Australii. Niekiedy można sie naśmiać z ludziej naiwności. No i przy okazji ciut się poduczyć.
Idę oglądać grubasów.
Młego wieczoru !
Mam tylko cbs europa a ja męczę epic drame tam sa kryminaly stare
Ja jeśli chodzi o odchudzanie to polecam po prostu zacząć zdrowo jeść. Ja zmieniłam nawyki żywieniowe i zaczęłam chudnąć. Polecam też stronę https://stawkatozycie.pl/
No Optusiu zostałysmy jak te dwie sierotki ale mam nadzieje ze wsio wroci do normy .A ja dzis miałąm taki dzien lenia ze a wstyd sie przyznac , ale pogoda była taka dołująca ze cały dzien przesiedziałam pod tv i badziewiakach bo na dodatek czekałąm na kuriera wiec do ptaszkow slubny pojechał .No ale za porzadki jednak sie nie zabrałam ot len patentowany .
No i dzis było papapopopupu co zmieniało plany wyjsc popołudniowych .
Ja niby mam tych programow tv sporo ale wyjatkowo mało ogladam i nawet nazw wszystkich nie znam, a grubasy to na czym są , ale po co ogladac grubasow jak wystarczy lustro .
Chciało pojsc klikanie w powietrze ale w ostatniej chwili zapisałam , udało sie :D
Maniu, dobrze że uratowałaś, bo pewnie pisać drugi raz by Ci się nie chciało...
Trudno powiedzieć, co tu na naszym forum jest normą. Pewnie taki szmat czasu jaki piszemy ze sobą jest zdecydowanie za długi.
Ty dzisiaj miałaś lenia, a ja byłam zła, że znów spacer się nie uda - wyciągnęłam maszynę do szycia i poprawiłam to chomąto, co pod koniec roku od sponsora dostaliśmy. Zaszewki małe dookoła - i jakoś się na doopie trzyma.
Poza tym uszyłam sobie woreczki, wsypałam żwirek odważony po kilogramie - i mam zamiar pomachać rękami z obciążeniem. Może ciut się mięśnie wzmocnią. Bo ciągle tylko pedałowanie...
Mogłabym pewnie hantelki kupić - ale czy wiem, na ile mi zapału starczy ?
Mogłabym też iść drewno porąbać, byłoby z podwójnym pożytkiem. Ale przy takiej pogodzie ?
A jutro gimnastyka. Chce iść na inną godzinę - ciekawe, czy mnie nie wyrzucą.
Grubasy są na TLC - "historie wielkiej wagi".
Widzę, że mamy zupełnie inny pakiet programów. Dobrze, że chociaż DOMO nas łączy ! I dzięki, że mi o nim powiedziałaś !
Optus ja to nasypywałam piasek do małych butelek plastikowych i robiły za hantle bo kiedys na gimnastyce takie były i zmałpowałam /
Moze i masz racje ze to za długo juz trwa i ponudziło sie kolezankom .
Mam tlc i leciala reklama z grubasami ale taka waga to bbbrrrr
2 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mania48
Moze i masz racje ze to za długo juz trwa i ponudziło sie kolezankom .
Poprzypominac Ci kilka okresow????
Nie beksac mi tu!
Załącznik 46082
Załącznik 46083