362Lubią to
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
To opisz jak kwiatek wyglądał, może się domyślimy.
-
Kwitnie na biało...teraz wiosną.....na dłuższych łodygach..a listki cienkie..kwiaty zebrane w okrągłe kulki...składają się z wielu małych kwiatków..
-
to roślinka rabatowa, czy coś w rodzaju krzewu ?
w tym kierunku szukać ?
-
nie wpisałam nazwy - na fotce tiarella
-
Optusiu jutro jak będę w pracy...pójdę na cmentarz i zrobię zdjęcie..to nie wysoka roślinka...może cebulkowa...nie wiem...
za pomnikiem taka była nie wysoka rabatka...
-
Opty zapraszam na budyń będzie cieplutki a zdjęcia oboje uczyliśmy się wstawiać.Muszę przyznać że kondycja do pozazdroszczenia i wycieczka super.
-
Optusiu nie zrobiłam zdjęcia kwiatków bo cały dzień padało i nie chciało mi się iść na cmentarz...i dalej nie znam tych kwiatków.
Deszcz tak leciutko padał ale przez cały dzień to ładnie ziemię pomoczyło..a jak było u Was dziewczynki?
Reksio dostał w prezencie od mojej E piłeczkę kolorową z misiem Puchatkiem ale na dwór jej nie dostał bo jak biega i zakręty robi..to dziury w tej miękkiej , mokrej ziemi robi...ale Z dał mu ją w piwnicy to radości było co nie mara..
Dziś przyszedł rachunek za wodę...tą co tak dużo ogród i sad podlewaliśmy...na szczęście nie zwaliło nas z nóg...do przeżycia!
-
Bonusia chyba to wiśnia ale głowy nie dam ,na kwitnącą mirabelke też kiedyś powiedziałam to samo .A tu same znawczynie więc muszę uważać ale co tam najwyżej będą miały ze mnie beke,albo mi nawtykają za niewiedze .Dzisiaj planowałam kijki,pogoda piękna przynajmniej rano była i jak pomyślałam o masce (mówią że płuca nie bolą a mnie po przyjściu tak z dworu tak).Pan minister zdrowia kazał nas więcej karać bo chorujemy za maseczki.Ćwiczenia w domu 50 min,jutro i tak muszę ją założyć bo sklep niestety.
-
U nas padał parę razy po południu,Reksio piłkarz to ma radochę a przy okazji wy patrząc na niego ile ma radości.
-
...nie ma bliźniaczek ?
chlip... chlip....
Uprawnienia umieszczania postów