https://bezprzeplacania.pl/ilife-v7s...acego-z-mopem/
Wersja do druku
Maniu roślinki ładne i ocean też nie jest zły ja i takiego nie mam. Yoanka nudzi się bo już gdzieś w świat by leciała i dobrze. Morze to znak że niedługo zacznie świat do normalności wracać.
Aaata moje dzieci kupiły,Rojek ich psiak ma problemy ze skórą i strasznie się leni od czasu jak to mają wychodzi się od nich bez futerka Rojcia i oni bardzo sobie chwalą.
Bonusiu ja mam te floksiki w nadmiarze.kolory biały, niebieski,różowy i ciemno różowy. Z chęcią się podzielę. U nas pada więc z działki nici.Dzis mam angielski online i muszę się przygotować. Pan nas piłuje okrutnie,a jest nas tylko 4 osoby.
Wczoraj posiałam ogórki na działce...wróciłam z pracy,,zjadłam obiad i poszłam siać...tak sobie pełen brzuch zgniotłam,że cały wieczór był kichowaty..
A dziś za oknem cieplutko bardzo..jestem w pracy dziś sama..
Aatko..wiesz,że ja chętna na każdy kwiatek ale nie chcę Cię tak nadwyrężać.
Ja mam floksy..zakupiłam w zeszłym roku takie zwyczajne wysokie i ładnie się przyjęły..nie wiem jakie Ty masz?
Bo Optusia pisała ,że są takie floksy szydlaste..to takich ja nie mam.
no właśnie mam na myśli te floksiki szydlaste -to kolorowe to są oneZałącznik 46573
Chciałam wam pokazać mój ogródek który przeniosłam z balkonu żeby mi nie zamarzł do domu i jak pomniejszałam zdjęcie to zostały mi tylko te kwiatuszki .Więc wstawiłam dla praktyki.Następnym razem może się uda.Rano deszczyk póżniej słoneczko ale ciepło nie jest.
ratunku bo kogos ubiję dzis na naukach papopupópepipy tak mnie mały znarowił ze przerwałam nauki i ma zakaz tv , jednak ja na nauczyciela sie zdecydowanie nie nadaję a gnojek zwyczajnie siedział i myslał kiedy koniec bo w tv jego durne informatory leciały , oj utrudnie mu żywot ,
No pomarudziłam ale szarpie mnie do teraz :(a w sumie był dobry dzien bo co nieco na działce podziałąlismy a i pogoda po południu najgorsza nie była a pieknie było niesamowicie .
Alba ale juz co nieco CI wychodzi a praktyka czyni mistrza ,no ja tez z balkonu pozdejmowałam wrazliwce a na dodatek dzis zakupiłam 5 pomidorkow koktajlowych do donic to musowo do chaty a i dalie w donicach mam podpedzone a one tez mozno
wrazliwe .
Atko mi az dziw do tej pory nic nie zmrosiło ale na dzisiejsza noc zapowiedzieli spory przymrozek wiec cała w strachu jestem bo jak mi zmrozi ogromne hosty to mnie do reszty trafi .MI te marcowe mrozy dowaliły i pomroziły hortensje .
Ciekawe jak Ci sie bedzie podobał odkurzacz .Koksik miała takiego bo tez psy szalały .
Bonusiu taka tuniczkowata biało c zarna w oko mi wpadła i jaką masz rozmiarowke do niej A Opty manta nie dostanie bo czego jak c zego ale kwiecia nie brakuje a przywrotnika to bardzo moge Ci polecic bo jak kwitnie to niesamowity efekt daje.
Optus no ale teraz z wyjazdami to lichutko dzis rozmawiałąm w sprawie wyjazdu małego nad morze i d.. blada w autokarze mogłoby byc 12 uczestnikow bo wiadomo opiekunowie wiec napewno nie pojadą tym bardziej z e nie mogliby normalnie chodzic wiec przełozone na drugi rok tym bardziej z e osrodek zaliczki nie chce zwracac to byliby stratni .
tak mi kwitną te judaszowe srebrniki
https://forum.jestemfit.pl/imgssl.ph...3Fauthuser%3D0
Atko - niech Ci dobrze sprząta ! Na pewno ulży w robocie, bo odkurzanie sierści to wiem, że do przyjemności nie należy.
Maniu - Bonusia chyba nie zwróciła uwagi na moją dygresję przyjazdu na szaber... Może jak jeszcze raz przeczyta - to zareaguje.
U mnie taka ładna pogoda nie była. Mocznika niestety nie dostałam, a jak wracałam, to nędzny deszczyk mnie zmoczył. I całe popołudnie było zimne.
Alba - i fotka fajna i roślinki też oczy cieszą.
A mrozami - to nie straszcie, może nie będzie tak źle.
Atko - podziwiam Twoje zacięcie do nauki. Ja sobie wiele obiecałam, że się pouczę... chciałam między innymi lepiej poznać mity greckie, albo wzorem Mani pouczyć się nazw łacińskich dla roślin - ale nic z tego nie wyszło. Zima minęła - i po mojej nauce. Teraz to już nawet mi nie w głowie !
Maniu - też mi srebrniki tak kwitną, tylko jednym krzaczkiem. Ale raczej się z nimi nie zaprzyjaźnię...
A druga bliźniaczka to zgubiła adres na forum ?
Smutno i pusto tu bez Ciebie !!!