Strona 1575 z 1949 PierwszyPierwszy ... 575 1075 1475 1525 1565 1573 1574 1575 1576 1577 1585 1625 1675 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15,741 do 15,750 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Ależ wspaniałości ! Wyżerka, palce lizać !
    W podziękowaniu - spełnienia chociaż części zamierzeń i planów.
    Imieninowo - wszystkiego najlepszego !!!

Awatar opty55

Yoanka, fajnie, że Ci się towarzyszka spacerowa trafiła. To będziesz nas teraz motywować do pokonywania kilosów !
    Zaraz... trzy godziny łażenia ? Rany, to le Ci krokomierz namierzył ?
    Mnie dzisiaj pogoda to raczej do spacerów nie zachęcała... raczej bębnienia deszczu o dach samochodu słuchałam, niż po lesie chodziłam. A takie ładne jezioro ze świetnym dojazdem "odkryłam", nic tylko ścieżki przemierzać wokół.

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Klikałąm klikałąm i poszło sie bujac .
    U nas dzis cały dzien pada i jak szlismy na działke to złapał nas duzy deszcz ale bylismy zabezpieczeni ale juz na ogrodzie tylko posiedzielismy pod daszkiem .
    Optus i jak plany zrealizowane czy deszcz pomotał plany.Zaby za duzo sie nie poopalaja bo beczke przykrywam pokrywa zeby Jurek sie nie utopił i tylko małe szpary sa zeby zaby mogły wyjsc .
    Alba no to gites zakądamy firme bo czego jak c zego a le tego paskudztwa to mam duzo .
    Anoola ale złota zabka moze by Ci inne przyjemnosci dostarczała , mogłabys se sprawic .
    Yoanka no ja za hostami z wyczajnie szaleje i mam ich duzo no i najbardziej lubie te duze .
    Ta ma byc na 120 ale narazie jeszcze rosnie to Empress wu

Awatar opty55

Anulko, jak się biedna psina boi iść sama sikać, to nie ma rady, trzeba się zrywać w środku nocy.
    Ale takie poranne zabawy pewnie wynagradzają wszystkie nieprzespane godziny !
    Bonusiu - i jak "inspekcja" ? Nie ma więcej szkód ?
    U siebie widziałam tyle ślimaków po deszczu, aż mi się odechciało na nie patrzeć... Zgroza !

Awatar aaata53
    aaata53 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Żory

Takie wspaniałości Yoanko wstawiłaś ,że też się dołaczam do życzeń,których zresztą nigdy nie jest za dużo,wszystkiego najlepszego.
    BOU13_73.jpg
    Ja pracowicie spędziłam dwa dni tym razem nie na działce.Zaczęłam sprzątać miejsca,gdzie bardzo dawno mnie nie było.Jestem pewna ,że jeżeli chodzi o trzymanie przydasi to mam rekord świata .Mam dużo miejsca do upychania i całe życie wszystkiego mi było szkoda wyrzucić.Trochę się już przełamują ,ale i tak moi spadkobiercy będą mieli co robić .Chociaż córka ma podobny charakter i niektóre rzeczy wręcz mi zabrania wyrzucić -bo może się przydadzą .....he,he.Ale wczoraj wywaliłam trochę i dzisiaj też i mam nadzieję,że już tego z worków nie wyciągnę.....
    A u nas dwa dni pochmurne.W nocy lało bardzo mocno i dzisiaj na przemian deszcz i słońce.

Awatar aaata53
    aaata53 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Żory

Te piwonie to też dla Ani ,bo ona lubi te kwiatki.Ja na działce mam 15 krzaczków piwoni i tak jak wszystkiego zreszta szkoda mi ich wykopać.
    Hosty to też moje ulubione rośliny i zwłaszcza duże mi sie podobają.Mam dosyć sporą kolekcje w ogródku .20190602_190700_Easy-Resize.com.jpg
    i planuję jeszcze kilka rodzajów dokupić ,względnie się z kimś wymienić.20190602_190835_Easy-Resize.com.jpg
    Maniu żabki urocze w beczce ,na pewno będzie też tam sporo kijanek i jaki maja fajny pomościk styripianowy.To masz całą menażerię na działce.Ptaszki na drzewach ,jeż na lądzie i żabki w wodzie.Zwierzęta znają się na ludziach.Swoją drogą ciekawe ,że Jurek nie założył rodziny,chyba nie chce się dzielić terenem z innymi jeżami.
    Opty,Bonusia nie wiem czy dacie sobie radę z tymi ślimakami.Trudno je wyzbierać ,bo na dzień gdzieś się chowają.Ja zrezygnowałam z walki z nimi poprzez zbieranie jak mi zjadały swieżo kiełkujace dalie ,a ja się dziwiłam czemu one nie wychodzą .
    Bonusia piękne rzeczy masz w swoim sklepie,tera te tuniki z myszka Miki świetne,ale chyba dla starszych pań już nie bardzo pasują.
    Teraz jeszcze kilka fotek z przed 14,5 roku.Ania nie wiem czy poznajesz tą plażę.Zle Ci mówiłam tam nie było latarni morskiej -pomyliłam z inną wycieczką.Był tam też wytyczony basen ,w którym nawet sobie popływałam.ReniaW (755)_Easy-Resize.com.jpg
    ReniaW (748)_Easy-Resize.com.jpg i jeszcze widok Sydney z wieży .ReniaW (435)_Easy-Resize.com.jpg

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

No i postawiła, reszta tez życzyła a w sierpniu trza jeszcze raz!
    Yoana fajnie ze masz towarzystwo do chodzenia. Ale nie oglądaj tak dużych chat, 3 pietra, za dużo schodów jak na mój gust .
    He he Bonusia, za takie przytulenie odpuszczam (codziennie) wszystkie winy. Łeb nie ukręcony!

20200525_053511.jpg

Opty a mnie wiatr nie zachęca do spacerów. Wczoraj polazłam z Misha ale na skrócony spacerek. Od jutra ma być lepiej wiec pochodze ale nad wielka wodę to najwcześniej w czwartek bo na wybrzeżu dalej niezbyt ma być.
    Wiesz, zawsze sobie mowie ze mogę odespać tylko jak tu się nauczyć w dzień drzemkę robić? A mogłabym bo ona w południe lubi pospać.
    Mania a skąd pewność ze złota żabka by przemówiła? O życzenia zapytała i je spełniła? Oj, z rybka pomyliłam. Już wole ta moją futrzastą maUpe!
    Aaatka ja od czasu stodoły wywalam przydasie bo pamiętam ile roboty przez przydasie tam miałam. Dużo decyzji w krótkim czasie. Co prawda w swojej szafie jeszcze mam miejsce wiec ciuchów nie wywalam a przydałoby się!
    Dzięki za piwonie. Pamiętasz w city kopiłyśmy sobie po bukiecie piwoni? Wiesz, jednego roku straciłam wszystkie fotki, w tym z Twojego pobytu.. Może jeszcze gdzieś na dysku mam, muszę poszukać. A ta plaza to Palm Beach, zresztą gdzie Ty się nie moczyłaś? Chyba tylko na Bondi Beach bo była brzydka pogoda jeśli mnie pamięć nie myli.

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Cześć Dziewczyny

Imieniny imieninami, a odchudzać się trzeba. Ale chyba od jutra, bo pogoda paskudna, zjadłoby się co nieco, wypiło i poszło spać.
    Opty, zapomniałam zabrać telefon, to i nie wiem, ile kroków zrobiłyśmy. Ale szłyśmy równo, bez odpoczynku.
    Aaata, też mam kolekcję host. WYDEPTANĄ A Twoje piękne !
    Mania, ta jedna hosta co się ostała, to też Empress, ale nie wiem, czy da radę urosnąć . I piwonie zaczynają kwitnąć. Je to trudno byłoby wydeptać, ale można pąki urwać i rzucić obok.
    Cholera, narzekam i narzekam. Jak stara marudna baba.
    To pewnie przez tę pogodę, barowa taka. Chlapnęłam trochę rumu z colą, ale jeszcze coś tam był dopiła. Czego i Wam życzę.

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Też mi się przypomniało. Jęzor widzicie ?

Uprawnienia umieszczania postów