Strona 1578 z 1949 PierwszyPierwszy ... 578 1078 1478 1528 1568 1576 1577 1578 1579 1580 1588 1628 1678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 15,771 do 15,780 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Może jakieś ziółka dla spokojności ?

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez yoanna1964 Zobacz posta
    Teraz leci program dokumentalny o Barbarze S. Ale spać pora
    Dla wybranych ta info?
    Moja siostra tez Barbara i nazwisko na S ale nie myślę ze warta programu dokumentalnego... chyba ze się mylę

Awatar AnekSadek

Awatar AnekSadek

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Hi..hi..hi..też nie sądzę,że Yoanka o mojej przyjaciółce oglądała..bo Ona też Barbara S.

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

A gdzie reszta co napisałam?
    Pisałam,że cieszę się,że Anusia pojechałaś nad wielką wodę..i samopoczucie odrazu lepsze!
    Optusiu mnie też coś za łopatką kłuje..już trzeci dzień.Wczoraj to ledwo w pracy wytrzymałam..w nocy spałam jak kamień..a od rana wszystko wróciło.
    Oby Tobie przeszło!

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Cześć Dziewczyny !

Barbara Streisand, nie byłam pewna pisowni, a w nocy nie chciało mi się szukać
    Widoczki superowe i jakby trochę znajome ( ratowniczki ) . A gdzie było to - pamiętasz ?

fota.jpg

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Coś nam Alba zaginęła. Może się wkurzyła, że tu odchudzania nie ma i przez pomyłkę na ogrodniczy topik trafiła. Otóż NIE ! Ja się odchudzam. I palenie rzuciłam, a to nie jest łatwe, rzucać palenie i się odchudzać. Można powiedzieć, że wręcz niemożliwe. Np. dzisiaj mnie taka chcica na coś słodkiego naszła, że już do sklepu chciałam gonić, bo w domu co najwyżej wodę z cukrem mogłam sobie zrobić, ale jakoś się opanowałam. Wprawdzie tapiokę z sokiem malinowym wciągnęłam, ale to się nie liczy, bo to w ramach gospodarności było, nie żadne tam obżarstwo. Ważność tapioki do 3 czerwca było, więc trudno, musiałam się poświęcić.
    W nagrodę za rzucenie palenia ( i namiętne odchudzanie ) nabyłam drogą kupna osiem tuniczek/bluzek i dwie pary spodni. Jedna tuniczka to nawet z flamingiem z cekinów, trochę się wzbraniałam, ale kuleżanka stwierdziła, że gupia jestem i mam brać. Bo jeszcze trochę, to NAPRAWDĘ będę za stara.
    O kffiotkach nic na razie nie piszę, bo ile w końcu można marudzić i narzekać.

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Taki sobie mały P.S.

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Yoanka no i tak trzeba kulezanki motywowac bo w koncu do samolotu nas nie wpuszczą chyba ze po dwa miejsca wykupimy hihi .
    O rany no to sobie poszalałas z zakupami a pochwal sie co to za tuniczki Ciebie tak ruszyły.No gratulacje za rzucenie palenia a przy okazji pochwal sie ile kilo straciłąs
    Anoola no super ze pojechalas nad wielka woda bo ona dla Ciebie jak najlepszy antydepresant działa .A co zawsze podgladam rano co sie na forum dzieje .No my teraz to juz zupełnie sie rozregulowalismy i spimy okrutnie duzo a potem dzien krotki .
    Optus kiedys Anoola mnie nauczyła ze agapantusa mozna w lodowce przetrzymac w szufladzie warzywnej .
    Wszystkie wykopane roslinki posadziłam a doniczki czekaja na wypielenie niezapominajek ktore niestety narazie cały ogrod zarosły ,a człek d urny załuje ich pielic , musze kupic jednak niebieskie kolki na slimaki i bede sypac w donice bo mi kanny pojadły , dzis zauwazyłam ,a moze i fasola wyjedzona a ja czekam zeby wzeszła .
    Alba pomotywuj nas bo przecie byłas na siłowni , ja chce chudnąć!!! koniec z rozpusta koronowirusowa , zadnych lodow itp
    Bonusiu a co u Basi ???

Uprawnienia umieszczania postów