Yoanko - obiecuję ! Jak tylko urośnie, to do garnka wsadzę, bo bardzo lubię. Chodzi o strąki, nie musi być masełko i bułka, chociaż z dodatkami smakuje jeszcze lepiej.
Wersja do druku
Yoanko - obiecuję ! Jak tylko urośnie, to do garnka wsadzę, bo bardzo lubię. Chodzi o strąki, nie musi być masełko i bułka, chociaż z dodatkami smakuje jeszcze lepiej.
Narzeczona, i co? Dobrze odpowiedziałam na Twoje pytanie odnośnie lokalizacji fotki?
Yoana Misha jak Misha ale czy ja by przywykła jakby za ścianą dzieciak się darł lub ktoś cos śmierdzącego gotował?
Zresztą Misha pewnie tez by kogoś wkurzała bo nowe hałasy i poszczekać trza! Tu zachowuje się poprawnie, jak PsiaMać nauczyła!
Oj przestań, wiesz ze ja się za bardzo nie marszczę, włosy i zęby nie wypadają! :p
A ja nie pale od Bożego Narodzenia 2006. Dla Ajski! Widzisz trzeba mieć bliski sercu motyw i się uda! Co prawda nigdy nie wąchałam dworcowej popielnicy ale wierze :mdr:
Dlaczego w czasie przyszłym???
Zakupowa terapia była we wtorek, trudno żeby ciacha wytrzymały więcej niż dwa dni. Jak terapia, to terapia!
Pierwszy apartament ceny nie podał a drugi od 570 w gore. I w tym drugim wspólnota niska, czyli plus.
Bonusia tego typu butów jest pełno ale mi o firmę chodzi. Nosze TYLKO tej firmy od 2002 i jeszcze nie było żeby nowo-kupione obtarły czy pęcherza zrobiły a z natury kopyta mam delikatne i nigdy nie lubiłam nowych butów bo zawsze krwawo odpokutowałam.
Tez się w apartamencie za bardzo nie widzę. Domek z małą ziemią, to je to!
Ostatnio patrze na to… 2 wille w budowie ale trochę za dużo chcą. Niech skończą i pewnie jak przez jakiś czas nie znajda kupca to cena spadnie bo builder nie może trzymać zamrożonej kasy, nie kalkuluje się bo trzeba następne budować a pewnie w banku tez ma limit.
https://www.realestate.com.au/proper...ster-133577690
To mi się tez w miarę podoba tyle ze za blisko wody, pewnie będą komary…
Jeszcze raz zaznaczam – meble, które nie są wbudowane, pralki, lodówki sprzedający zabiera ze sobą, zmywarka zostaje ale i tak bym wymienila.
https://www.realestate.com.au/proper...ster-133462546
To tez ok. Znaczy wybudowane w 1975 (trochę stare) ale ładnie odnowione ino te lustra w kuchni!! W lepiance tak miałam. Więcej czasu czyściłam niż gotowanie trwało!!!! Zmienić można… I ziemi trochę dużo, kóz chodowa nie mam zamiaru! Lustra w sypialnianej szafie tez bym wymieniła na frost, takie jak mam teraz u siebie. No i daszku na patio nie ma… ale cena ok wiec takie zmiany mogę planować.
https://www.realestate.com.au/proper...ster-133578606
Tu… łazienki do roboty ale cenowo ok.
https://www.realestate.com.au/proper...ster-133549330
To tez może być ale łazienki bym zmieniła bo na cholerę mi wazon w łazience jak o tyle może być większy prysznic? I nie podoba mi się łączenie kafelek z podłogą. Albo rybki albo akwarium! Ok, w samej kuchni mogą być kafelki ale po co na pół chaty? Oczywiście wsio trza na własne ślepia zobaczyć, w odpowiednim czasie. Teraz to ino tak sobie “gdybam”
https://www.realestate.com.au/proper...ster-133377802
Co? Wybredna? Czepiam się? No cóż, jeszcze nie kupuje wiec mogę http://emotikona.pl/emotikony/pic/037.gif
Anoola tyle ciasta to naprawde była superowa terapia :D no masz co ogladac i kombinowac , dla mnie to czarna magia napewno bym nie umiała sie na cos zdecydowac i wybrac .
Optus i jak roboty , u mnie poszło troche do przodu z wynoszeniem przydasi , jeszcze po niedzieli troche i bedzie gites.
Jurek bidula czeka na nas głodny niesamowicie a slimaki omija wredota jedna .Te pomorowy po tych niebieskich kulkach padaja rewelacyjnie , szkoda ze na ziemie nie moge nasypac ale w skrzynkach takie paskudy lezały zdechłe ze szok .Dzis im piwa porozstawiałam bo licze ze piwo Jurkowi jakby co to nie zaszkodzi .
Yoanka dlaczego mnie tak wrednie bola nogi :( trzy kilomety a ja durna ledwie ide , wchodze do chaty i nogami ruszac nie mogę .
Ale pogoda... w polarze za gorąco, bez - gęsia skórka... a do tego łeb urywa !
Ale zawzięłam się i to co zaplanowałam - zrobiłam. To co w doniczkach czekało na posadzenie jest już w ziemi, solidnie podlane.
Po niedzieli trzeba się wziąć za pielenie, bo chwaściorki się czają.
No i mm kolejną szkodę ślimakową - zeżarta dalia, podobnie jak dzielżan, do cna. Jakieś wyjątkowo głodne ślimaki się uwzięły.
Jak tak codziennie będzie mi coś znikać, to chyba na chemię się zdecyduję.
Maniu - trzy kilometry to sama droga. A przecież na działce też chodzisz ! Może dlatego bolą ?
Mnie strzyka pod łopatką tylko jak siedzę !!!
Skłony i przysiady w ogrodzie nie powodują żadnego bólu. Czyli czekają mnie pracowite dni !
Idę obejrzeć, co też Anulce się spodobało.
Obejrzałam i... jestem szczęśliwa, że to nie ja muszę dokonać wyboru. Nie ważne, dziś czy w przyszłości !
Na pierwszy rzut oka - wszystkie ładne, potem dostrzega się to, co się nie podoba. I w zasadzie można w ten sposób wszystkie wyeliminować...
Ale najważniejsze to chyba na miejscu obejrzeć. No i jakiegoś podpowiadacza mieć ze sobą.
Dziewczynki dzień miałam pracowity w ogrodzie warzywnym i kwiatowym..ale i tak wszystkiego nie zrobiłam..ale żeby uczcić hi hi..wysokość zadośćuczynienia które nam dostać to sobie zrobiliśmy przed ..na to konto imprezkę z Z.fajnego grilla z szampanem..a potem c.d.n..
Co tam będę narzekać...fajne mam teraz życie.
Kocham teraz swoje życie ... życzę Wam moje kochane Kruszynki takiego życia..bądźcie też szczęśliwe..z całego serca Wam życzę!!!!!!!!
Mania a myślisz ze ja się nie boje? Oświecenie pewnie mnie najdzie jak już będzie kupiec na moja chate.
To może zapytaj tej specjalistki od jeży czy Jurek może jeść ślimaki. Jak ja nie zauważę i Misha zagryzie takiego to później rzyga.
Opty a ja wywaliłam dwie paprotki. Ciągle widziałam ze cos mi ziemie w doniczce “spulchnia”. Wysypałam na ceratę i już tylko z całością do śmietnika poleciałam.
Załącznik 46626
Musze wpaść do ogrodnika bo może (chociaż nie zauważyłam) w innych doniczkach tez mam? Już kiedyś w trzykrotce miałam i teraz zmarnowały mi paprotki. Wrrr!
Bonusia ciesze się ze Ci dobrze. Wszystkim nam to się należy.
A ja wczoraj bylam… wiadomo gdzie.
Załącznik 46627
Załącznik 46628
I jeszcze mój piękny wytrzeszczyk :mdr:
Załącznik 46629
Załącznik 46630
Aaaatka poczytała i zniknęła.
Tez bym chciała poczytać....
Grzecznie, jeszcze, grzecznie sie pytam gdzie to sie coniektóre op..rdalają?
Alba? Jak idzie odchudzanie?
Aaatka? Jak idzie podglądanie?
Nutka? Co ostatnio kupiłaś?
Zaraz mi tu do tablicy, wszystkie szczy! :p
Bo ja też humor mam nie tego i też moge do czytających przejść