Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Dzienne łóżko.... kangury mają jednak dobre pomysły ! Mnie się bardzo podoba !
Ten regał ma według mnie za duże odstępy między półkami. Na same wielkie książki albo jakieś pudła. Poszukaj typowej biblioteczki - wtedy półki będą gęściej.
Ta wygląda na dużą - więc i w pokoju sporo miejsca zajmie.
Ja sobie wymyśliłam toaletkę - ale raczej za biurko by mi służyła. A lustro w sypialni zawsze się przyda.
Ale ja taka szybka do kupowania nie jestem - to sporo czasu upłynie nim się na coś zdecyduję. A raczej - nie zdecyduję...
Maniu - no widzisz, z porady telefonicznej jesteś zadowolona ! Nawet specjalnie Cie to chyba nie uziemiło, bo przecież telefon i tak masz przy sobie.... U mnie żadnej burzy nie było, około 18-tej popadało, ale mizernie. Za godzinę pojechałam swoją stała codzienna trasą. Dzisiaj ścieżka nie była tak zapchana, bo czasem to takie grupy jeżdżą, aż trudno się mijać.
Polatałam po necie i popatrzyłam na oferty u nas takich biblioteczek - jest tego mnóstwo. Nie będę tu wklejać, bo po co, ale może zwróć jeszcze uwagę, żeby mebelek miał "plecy". Bo to strasznie upierdliwe, jak coś spadnie i nie można wydobyć, a odsunąć się nie da.
Ha, ha ! moja sypialnia !!! Szeroka na trzy osoby ! A materac tam jest jeden ? Kto go da rade podnieść ????
Kostiumy - to przecież od Ciebie dostałam - i się w takich zakochałam ! Cały czas ten w groszki noszę - jako bluzeczkę, tylko do szortów, bo tych wyciętych gaci nie lubię. Jest super !
1 załącznik(ów)
Ja dzisiaj na 10 rano do adwokatki. Musze babsko pogonić bo jeszcze mi straci domek. No bo TAM są inne zasady. Nie biorą holding deposit tylko czekają aż się da te 10% procent. W miedzy czasie dom dalej na markecie i mogą się dogadać z inna osoba!
Ja asystentce mówiłam ze jak już dostali te 10% od moich kupujących to niech to użyją na to co ja kupuje. Widać słuchała jak świnia grzmotów a ja wczoraj ponaglający list z tamtej agencji dostałam wrrrrr.
Jeszcze raz powiem że na zawal czy inna cholerę się wykończę zanim przeprowadzę!!!
Mania myślałam żeby dwie półki ale to by zagraciło… ostatnio dumałam czy nie namówić Piotrusia żeby mi cos w tym stylu, w połączeniu z biurkiem, zrobił. W końcu work stations to jego praca.
Załącznik 46820
Opty wcale nie pamiętam ze dawałam Ci jakiś strój… cos z oczu to z myśli :p
Lustro w sypialni można powiesić/przykleić na sypialniane drzwi. A małe biureczko popieram.
Tu też są rożne biblioteczki ale jakaś musi mi w oko wpaść. Tak jak wczoraj pościel. I nie kupiłam i żałuję i pewnie pojadę kupić. Taka kolorowa, słoneczna, akurat na tamtejsze klimaty! Nie kupiłam bo przecież się pakuje i tam tez mogę.. ale łazi mi po łbie i nie ma rady!
Tak, w Twojej sypialni jak i w mojej jest jeden materac queen size, jak na królowe przystało :mdr:.
Anoola no super pomysł z ta scianą zabudowaną a jak masz jeszcze dobrego majstra hihi to jeno korzystac .
No to naprawde było r yzyko ze Ci sprzatną domek sprzed nosa a fakt adwokatka mogła juz te kasiore przelewac . ciekawe jak załatwione w koncu .
Optus z racji upału to ja juz z chaty nie mialam zamiaru wychodzic bo w taki upał to ja jeno pod wentylatorem moge siedziec ,a dzis zresztą tez nie wychodziłąm bo w południe na zajecia ceramiczne a na dodatek byłam muł bo poł nocy wył alarm w przychodni i zasnełam kiele 5 tej jak wreszcie ochrona sie pojawiłą a zaczeło wyc przed drugą ot szybka firma , a chyba okno na dachu sie otworzyło od wiatru bo slubny widział bo o 5ej polazł na dach bo tez mu s pac nie dawało .No a na ogrod nie miałam po co isc bo po tej ulewie to jeno błoto a jak cos poniszczyło to do jutra tez poczeka .
I to byłoby najlepsze Anulka ! Bo zrobi Ci tak jak sobie wymyślisz.
Jeszcze za czasów blokowych mieliśmy takiego zaprzyjaźnionego faceta, który nam różności robił - bardzo to było dobre, szczególnie w czasach, gdy w sklepach trzeba było każde gooowno wystać w kolejkach. Pawlacze, nadstawki na szafę, półki w łazience, biurko pod oknem z półkami po sufit - to tylko niektóre z jego "dzieł". Oj, jak bardzo by mi się teraz taki majsterklepka przydał !
Mam nadzieję, że zawirowania pieniężne są już wyprostowane i nie musisz się martwić, że chata się straci ? Nie sądzę, że tak szybko nowi "napaleńcy" by się dogadali, na pewno będzie dobrze.
Nie jeden strój, a dwa od Ciebie dostałam, granatowy w kropki o którym pisałam i taki brązowy z szortami. Co prawda musiałam je ciut zmniejszyć - ale i tak będę niepocieszona, jak je w końcu złacham i będą nie do użytku.
Po żadnych sklepach dzisiaj nie latałam, zrobiłam tylko zakupy i nie miałam ochoty na szwendanie się po mieście. A poza tym zrobiło się chłodno, wiał wiatr - więc pognałam do domu, bo nawet jakieś nieciekawe chmury się pokazały. Ale deszczu z tego nie było, mogłam spokojnie na działce porobić.
Trzeba być bardzo ostrożnym wypowiadając swoje życzenia bo nie wiadomo kto słucha http://emotikona.pl/emotikony/pic/07icon_smile4.gif
Chciałam piesia wariata, którego będę mogła tarmosić, z którym będę mogła chodzić na spacerki…
Z tym tarmoszeniem to nie jestem pewna kto kogo… http://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif
Szczególnie rano jak taka wyspana ma ochotę na zabawę http://emotikona.pl/emotikony/pic/037.gif
Również nie wiem kto kogo bierze na spacer!
Jak brzydka pogoda to taka krzywda tej mojej maUpie się dzieje ze aż przykro patrzeć! Czesać się daje żeby tylko iść i iść..
Mania no ten pomysł to trochę zerżnięty od Ciebie. Tez oszczędzasz podłogę :mdr:
Wiesz, moja papuga już była w kontakcie z tamta papuga, obiecała ze wczoraj przeleje kase wiec mam nadzieje ze .... Ale rano to mi zagotowały krew w żyłach! Umówiona byłam na 10 a po 9 jej asystentka mi dzwoni żebym przywiozła paszport. A paszport gdzie? Ano w jednym z pudel! Dobrze ze wiedziałam ze na pudle pisze doc. Ale gdzie ono? No i naprzerzucałam się tego trochę ale w miarę szybko znalazłam.
Opty B był najlepszy w takie “budowle” ale wkurzył mnie oceniając moje nowe miejsce. Napisałam ze jednego gościa mniej czyli nie ma się po co fatygować.
Dzis znowu się spieszę bo na serwis samochodu muszę jechać dalej niż poprzednia praca… tam gdzie kupiłam. Ale w zasadzie… no dobra, w końcu to ostatni raz!
Anoola no ja tam musze oszczedzac podłogę a Ty niekoniecznie ale to w sumie fajnie wyglada taak sciana ,Hihi no to Ci Misia d aje w kośc :D pewnie dlatego waga leci bo ruchu Ci mała zwiekszyła anie tylko gnicie na kanapie .
Optus no grabisz dziewczyno bo ja durak dzis zaczłem ostrzej działąc bo mnie zawstydziłas swoja pracowitoscią i teraz cała pokrzywiona siedze a jutro przecie wyprawa rowerowa nastepna hihi,
No a dzis jeszcze ganiałąm do miasta bo były nasze wyroby do odbioru takie tam pojemniki na pędzle będą
https://forum.jestemfit.pl/imgssl.ph...3Fauthuser%3D0
Anulka - a co mu się konkretnie nie podobało ?
A tak w ogóle - to powinnaś się przyzwyczaić, że zawsze Cię krytykował. Po co się denerwujesz gadaniem... może zazdrości ?
No nie mów, że Ci się rozrabiająca psinka nie podoba ! Od razu dużo optymizmu w człowieka wstępuje, jak widzi takiego rozradowanego stworka !
O rany ! Dobrze, że taka zorganizowana jesteś ! Pewnie w wielka panikę wpadłabym szukając dokumentów... w czasie przeprowadzki.
Dobrze ze wiedziałaś gdzie - ale i tak musiałaś te pudełka przekładać.. Drabinę chociaz masz ?
Mnie dzisiaj na robotę wzięło. Cały warzywnik zrobiłam, to znaczy wypieliłam - już ostatni raz, mam nadzieję. Poobrywałam liście z dołu pomidorów, podwiązałam gdzie trzeba, podlałam. I jszcze z sekatorem nad funkiami się pastwiłam, wycinając przekwitłe badyle.
A, i jeszcze formowałam żywopłot z bukszpanu... Rany, jak się patrzy, jak na filmie tną "pod sznurek" - to wydaje się takie łatwe ! A mi to szło jak krew z nosa... i raczej on pod sznurek nie jest.
Ładne !!!
szczególnie to jaśniejsze.
Mania !!! Furorę robisz !!!
27 gości Cię ogląda !