Witaj Aniu!
Chyba ściągnęłam Cię myślami .Pomyślałam ;-u Ciebie lato ,u nas szaro i buro pooglądała bym zdjęcia ,zawsze to na mnie pozytywnie działa .
Dzieki!
Wersja do druku
Witaj Aniu!
Chyba ściągnęłam Cię myślami .Pomyślałam ;-u Ciebie lato ,u nas szaro i buro pooglądała bym zdjęcia ,zawsze to na mnie pozytywnie działa .
Dzieki!
Ale niespodzianka ! Dzięki Anulka !
Może wywołasz zagubione Kruszynki ? Przyjdą chociaz fotki obejrzeć, kto wie ?
Nutka zachwycona fotkami i ciepełkiem, które od nich bije...
Może Mania jakarandę skomplementuje, przecież to Jej ulubiony kolor !
Szkoda, że nie mam żadnych ciekawych fotek, żeby się nimi podzielić. Moja ścieżka do spacerowania nie jest zbyt fotogeniczna, a do lasu nie chodzę. W ogrodzie już dość smętnie... ale może jutro się zaczaję choćby na rajskie jabłuszka ?
Uzależnienie od słodyczy mnie dopadało. Ale wymyśliłam grzanki z powidłami śliwkowymi, pycha ! Słodycz była - a sumienie czyste !
No tak, dla piszących mogę wkleić więcej ale przecież czytające podglądacze tez zobaczą! Co robić, co robić! :p
Ok, macie tu "samojebke" szczęśliwej osoby
Załącznik 46931
.
O, choinki w tym roku nie ma bo jakiś czas temu się złamała, ale dekoracja (od Mani) jest.
Szkoda ze biała bo wrrr
Mania, paskudo, działaj kolorowo bo jak nie to w ucho dam! Gwiazdorki, bałwanki ... SWIATECZNIE a nie artystycznie! Słyszy paskuda???
Ps, mam okropna migrene...
Myślałam ze tupyu tuptu pomoże ale nie pomogło :cry:
Załącznik 46932
Załącznik 46933
Załącznik 46934
.
Trzy miesiące już tu mieszkam a ja dalej
KOCHAM KOCHAM KOCHAM
Załącznik 46935
Załącznik 46936
Załącznik 46937
Załącznik 46938
Załącznik 46939
.
To tak kilka fotek z dzisiejszego spaceru bo migrena czy nie migrena, Misha nie popuści!
Załącznik 46940
Aniu ,ale ty zeszczuplałaś ,widziałam wczesniej Twoje fotki naFB.Pieknie u Ciebie....ja mogę tylko pomarzyć .Mielismy w planie wyjazd do Egiptu w grudniu wraz rodzinką ....Tym czasem siedzimy w domu ,tyle że raz w tygodniu do sklepu i to w godzinach Seniora.
Anulko, podglądacze nie maja szans na obejrzenie fotek, muszą się wcześniej zalogować !!!
Obiecałam sfocić jabłuszka, ale nie wyszły za ciekawie. Ale za to kwiatuszka wstawię
https://lh3.googleusercontent.com/pw...-no?authuser=0
niech inną porę roku poudaje.
Paskudna słyszała i nie ma strachu takie kolorowe badziewiaki mogę produkować, w końcu nie każdy musi doceniać moje eleganckie produkcje
Opty ,piekne zdjęcie ,kolory jak malowane ,no i super ujęcie ,pozdrawiam wszystkie Kruszynki